רציתי לשתף אתכם ..

KRUZO

New member
רציתי לשתף אתכם ..

בתגובה ל: שום דבר לא יזעזע את האמונה שום שבד אתה שומע שום דבר (מאת: אשרר) עם הסגולה היהודים משתמשים במושג הזה בלי לדעת על מה ולמה? העבריים אמורים להיות אור לגויים... אבל בצורה שבה הם מנהלים את חייהם הם לא ראויים לתואר "אור לגויים", ואני לא מאשים את היהודים במצבם והתנהגותם, העם היהודי נרדף כבר מאות ואלפי שנים, התנהגותם העכשווית היא תוצאה של שנאה תהומית עיוורת מצד העמים במזרח התיכון ובעולם כולו. דבר אחד מבדיל בינינו לעמים אחרים: השפה העברית, אנו דוברי העברית משתמשים בשפת הקודש בחיי היום יום, ומתייחסים אליה כאל עוד שפה השגורה בפי אנשים בלי לדעת את תכונותיה המדהימות. הסגולה היא העברית: החלוקה של המילים העבריות להברות,נותנת משמעות נוספת להרבה מילים עבריות השגורות בפינו, ע"י חלוקתן של המילים העבריות להברות ניתן להבין את השפה העברית מחדש ,,, החלוקה הזו להברות ,ומציאת הבנות אחרות במילים ,מסבירה חד משמעית שאת העברית לא המציא אדם ,וגם חוה לא עזרה ביצירה האלוהית הזו, לפני שאני אמשיך תרשו לי לתת דוגמה אחת שתסביר למה אני מתכוון: המילה שמים : כשאני מחלק את המילה הזו להברות אנחנו מקבלים את המילים : שם,מי,ים,, כידוע למשכילים\ות מביניכם\ן : תופעת התאדות מי הים ,הנה תופעה שהבנו רק לא מזמן, המילה שמים היא המילה החמישית בספר התורה שקיים הרבה לפני, שהבינו את תופעת התאדות מי הים, "בראשית ברא אלוהים את השמים" כשיש לך את הכלים להבין ולדעת שיש אלוהים ,אז באמת אתה ניחן בסגולה ייחודית,כי להאמין זה תמיד יישאר בספק, לדעת זה עניין אחר קראתי פעם מאמר שדיבר על: מה יקרה למין האנושי ,כשהקיום האלוהי יוכח מדעית יש המון שאלות שהמוח האנושי עוד לא מצא להם תשובות, אלוהים זו אחת מהם. בזמנים שהקיום האלוהי יוכח, העולם ישתנה. הבעיה העיקרית היא שאלוהים מתחבר לכולם עם דת ,כאילו שהדת בראה את אלוהים, מה שבטוח זה שאלוהים ברא את השמים ואת הארץ ,את התוהו ובהו יצרו האנשים שהמציאו את הדת . זה מוכח.. ההיסטוריה מלמדת אותנו שרוב הסכסוכים בעולם הם על רקע דתי, כאילו שכל הדתות זה לא אותו דבר, ומאותם מניעי שליטה של יחידי "סגולה". שלושת הזרמים הדתיים ששולטים בעולם : נצרות,איסלאם יהדות, מחלקים את העולם לשלוש מחנות , שמאמינים שהם, הם יודעים מה נכון בשביל ההמון. וההמון מאמין, בחלק מהמקרים וברוב המחנות זה מגיע לעיתים לפנאטיות תהומית ,טיפשה ואכזרית . הפרדוקס הוא שהכבשים מאמינות שאלוהים קשור ליחידי ה"סגולה", השליטים של הדתות נחשבים לשליחי האלוהים,כאילו שהם קיבלו את המנדט להחליט בשביל אחרים מאלוהים. כל אדם בריא בנפשו מבין שכל בני האדם נולדים שווים, המיקום הגיאוגרפי על הכדור לא עושה אותנו מיוחדים יותר או פחות. הידע האמיתי מסתתר מאחורי המילים העבריות ואני מתכוון להוכיח זאת בשורות שלפניכם: בשביל להקל על הקריאה של המילים (חלוקתן להברות)אני מתייחס לכל מילה כמנטרה שחוזרת על עצמה: נשימה = נשימהנשימה= שי מה` נשי...... רצח= רצחרצח = חרץ גנב = גנבגנב = בגן טורף= טורפטורפ = פטור שלום= שלומשלומ = ומשלו מלכדת = מלך,דת....................: אם הנשימה היא שי מבעל חוב... אז תנשמו מבוקר יש מונה על הנשימות שלכם, ולרצוח זה מוסכם על כולם שאסור, גנבים וטורפים אפשר להבין כי אלו תכונות מולדות שעוברות בתורשה, בשביל שלום אמיתי אנחנו צריכים להיפטר מהמלכים והדתות –מלכודות האנושות. הטענה העיקרית שלי היא שהידע מסתתר מאחורי המילים העבריות, החלוקה להברות, בוחנת מחדש את המילים העבריות שהרגש אליהן הוא טאבו. כי: ישראל = ישר- אל ,והכונה היא לעברית ו..: יהודי = יה – הודי ,כי באמת יה ושפתו הם סגולתנו ו..: ערבי = ערב- י`. או שלא, ואנחנו פה למטרות צבירת ממון ואדמות ולא נזוז עד שיבוא המשיח. (תסלחו לי שסטיתי קצת מהנושא). בואו ננסה לחשוב על זה יחד : האם נראה לכם שסתם משום מקום יגיע אדם רכוב על חמור ויודיע לכולם בקולי קולות שהוא הגיע, אולי הוא יהיה קוסם? אדם מלא יכולות על אנושיות שיוכיחו את קרבתו לאלוהים , אבל נראה לכם שקוסם כזה יגיע על חמור? מטאטא יותר מתאים, מי יקשיב לאדם שרכוב על חמור ? היחידים שעדיין משתמשים בחמורים ככלי תחבורה,וגרים באזור, בדרך כלל נמצאים בעוצר ,ובטוח שמשם לא תבוא הישועה, בתקופת ישו חמור היה רלוונטי לענייננו , היום חמור זה לא לעניין. אז באמת איך נדע מה זה משיח? ומה החמור מסמל? מכינים עם שלם במשך אלפי שנים ,ולא משאירים "הוראות הפעלה לזמן אמת" בכלל אנחנו נמצאים בתקופה של " ימים נוראים " ילדינו נרצחים ברחובות ,ילדים חפים מפשע גומרים את חייהם בדרך הביתה . זוועתיים , שקורים לאלפים מאזרחי המדינה . האויב הפלסטיני עובר את אותה מסכת עינויים ,רק המספרים של הנרצחים גבוהים בהרבה (ואני לא מדבר על הרוצחים הטרוריסטים שנהרגים),אני מדבר על הנשים והילדים שנפגעים על לא עוול בכפם,ויש רבים כאלה גם בצד הפלסטיני. מעגל הנקמה מתרחב מיום ליום , עד מתי יימשכו "הימים הנוראים " הללו ולמה? במה חטאו הילדים שעוד לא הספיקו לגבש דעה על החיים , אם באמת אלוהים הוא האחראי על סרט ההנפשה האנושי, למה התסריט אלים כל כך, למה הבמאי כועס ועל מי? הניסוי האבולוציוני הצליח , זה בטוח, אבל המוטציה האנושית הגיעה לשלב שהיא משמידה את המקור ממנו היא התפתחה. העם היהודי הוא שבט אחד ממאות שבטים שפזורים על הכדור ,עם שהייחוד שלו הוא הייעוד שלו. הבמאי של הסרט דאג שהיהודים יגיעו למקומות שקוקה-קולה עוד לא חשבה עליהם מסיבה אחת פשוטה : בכל מדינה בעולם יש קהילה של יהודים שמכירה את רזי המקום בו היא נמצאת ושולטת בשפת המקום נראה לכם שהפיזור הזה הוא צירוף מקרים מכורח הנסיבות, נראה לי שלא , כי הבנתי כמה דברים מסוימים שהסבירו לי את התואר " אור לגויים" תפקידנו בסיפור הוא להראות לעולם שאלוהים זאת לא אגדה מימי ישו, אמונה היא דבר טוב אבל תמים , ידיעה זו המטרה האלוהית בניסוי האנושי . מצאתי הקבלה מדהימה בין העברית לשפות אחרות השגורות בפי המלומדים שביניכם העיקרון הוא די פשוט , אני מחליף את האותיות של המילים הלועזיות באותיות עבריות ,לפי השמיעה,(פונטית)........... אם אתם חפצים לקרא את ההמשך , תודיעו לי ל [email protected] אשמח לשלוח לכם עותק שלם של הדברים בכל צורה שתבחרו בחינם כמובן , אין לי שום מטרה כלכלית במעשי.

למה???

New member
"השמ-חי"

כשאתה אומר השם אתה מתכוון לאלוהים? איך אלוהים יכול לחיות? מה הוא בשר ודם? ואם אתה מתכוון ש"השם" זה השם של המשיח אז אולי זה אומר שהרק השם נשאר חי אבל הוא לא יבוא?
אלכס...

ל נ צ ח

New member
המשיח מוגבל כהכל שהבורא-המגביל ברא:

רק אלוהים המושלם! הכל בו כולל תכונת ה"לא יכול" - לו ותכונת הלא-יכול לא בו ולא היה מושלם כל הדברים שבו הם המשלימים אותו, לו וחסר-בו משהו וגם המזערי-ביותר, חלילה לכולנו חיינו לא היו חיים אלא ייסורים-נוראים בנשמותינו במהותנו, וכך מתמיד חלילה ולאינסוף התמיד חלילה-וחס היינו מתייסרים בנורא שבנורא שבכל המציאויות הכי הנוראות שהגורל-העיוור מוקדם או מאוחר בסופו של דבר היה בעיוורונו מוביל אותנו לתופת הנוראות נוראות שבגללו הגורל-העיוור היינו מתייסרים בהן וללא שבריר של זמן הפוגה וללא שום מושיע כי הגורל-העיוור גולם ללא רגש!!! כן, גולם עיוור רגשות ללא שום-רגש ולא כלפי זעקותינו כי גורל-עיוור הוא, גורל בלי רגש-הרחמים הגדולים כלפינו הנשמות-המתייסרות בתופת בנוראות ללא החסד והרחמים הגדולים בלי רגש החסד והרחמים כי לא הוא האלוהים. רק המושלם רק אלוהים אותנו כל הנשמה יכול להושיע ולברוא למעננו עולם-של חיים במקומו של עולם-המתים ממנו אותנו הושיע . ומחומר עולם-החיים שברא , מהאדמה המחייה גוף-אדם ברא למענה כל-הנשמה בכדי שתנשום החיים בו ובקשר לשאלתך כך הדבר : - אלוהים הוא השלמות, ובשלמות לא חסרה תכונה אחת ולכן תכונת הלא יכול הכרחית כמו שאר התכונות כדי שהוא יהיה ``השלמות` .` אני חוזר ומדגיש `:`ה``שלמות. הוא השם יתברך, למעננו למען חיי עבדיו החוטאים כלפיו וביודעו את ייצר לב האדם הרע מנעוריו וחשיבות ייצר זה לקיום מחזור החיים ובאדם, הבטיח את נצחיות החיים בדרך החרבת ובריאת העולמות במחזוריות דטרמיניסטית נצחית ומתוכניתו הצודקת למען הבטחת התחדשות החיים ולנצחיותם לעדי עד במחזוריות קדושה של חורבן ובריאה המתגשמת בזכות כל תכונותיו וכל זה בכללו לטובת האדם בזכות חכמת האלוהים הטרנצנדנטית העליונה הקדושה. וכאמור, כל זאת בזכות כל תכונותיו ובעיקר במידת הרחמים והחסד שבו הושיע הנשמות מאבדון אש התוהו ובהו ומזה התוהו ברא את העולם וברא את האדם לעובדו. וכך כחלק חשוב מתוכניתו, משתמש במידת המוגבלות כדי להגביל עצמו למען הבריאה כי הוא המגביל ורצונו להגביל עצמו לעולם כדי שהעולם המוגבל ינהג כרצונו כי הוא היודע והמתחשב בכל ממידת דין צדק ברא הכל ולמען הכל (ועל פרטי התוכנית נאמר ``איש בער לא ידע וכסיל לא יבין את זאת``) כך מעומק ראייתו עשיית צדק אמת לאנושות למעננו למען עמו האלוהים קבע כך ולא אחרת זו תוכניתו . ובזכות זה רצונו, הוא אלוהים מתהלך בעולמנו באין מפריע כאחד האדם המוגבל וכך במשיח לפני התגלותו ברבים וכשמלך המשיח יתגלה, למרות התגלותו ברבים הוא יהיה מוגבל לאלוהיו כי כל מה שהאלוהים ברא מוגבל, והאדם כמוגבל לעולם לא יגיע לשלמות המגביל הוא בורא העולם. כך רצון האלוהים בורא השמים והארץ הוא השלמות והצדק שלעולמים כך היה וכך ויהיה ,הוא השלמות שלעד אינו טועה . אך כן מטעה וזה לטובת חיי האדם והחיים . וכדי שהעולם כמנהגו ינהג עד יום התגלותו. וכך מרצונו הצודק האנושות כולה תצדיקו בקרוב כי הנה מתקרב היום שיבינו כולם שכצאן תעו בדרכם ,כל אחד כדרך האמת שלו שבנה אותה על הקדמות כוזבות שמדעות קדומות נרכשות בחייו מפשוטי עם (עמים)דרך סיפורים מטעים וגם מחכמתם(או מבורותם) של חכמים שבאומות. וכך אלוהים בזכות ראייתו הנצחית והעל זמנית נטולת טעויות ,ואני חוזר: * נטולת טעויות * ברא את האדם בחסר כדי שהוא האלוהים לנצח נצחים יהיה אדון העולם וימלוך לעולמים על עבדיו ושלעולם הם ולא הוא יטעו ויטעו את עצמם בלבד ובין היתר גם בפרשנותם הלא נכונה מדבריו עד בוא המבשר שיבהיר לאנושות כולה גם אלה הדברים. בברכה: * _____________ * ל נ צ ח * ____________ *

למה???

New member
ואיך אתה יודע את כל זה?

מה אלוהים הוא איזה חבר שלך? נומר שאלוהים הוא כל יכול ולכן כלולות בו גם כל התכונות שאנחנו מכירים. אך להתיימר להבין את התכונות האלה וכך גם לדעת את "תוכניתו" של אלוהים? הרי אתה בקושי יכול לנתח את עצמך! או את האנשים מסבבך! או אותי... אתה מדבר פה על האלוהים! על זה שברא אותך ואת כל העולם הזה... ואתה אפילו לא מצליח להבין מה הוא ברא ואיך הוא ברא אז להבין אותו? אלכס...

ל נ צ ח

New member
משיח מלשון שיחה <את דורו מי ישוחח >

בדיוק כמו שאמרת משיח זה מלשון שיחה: והנה דברי אלוהים עליו ועל דורו המתייחסים לתקופת ראשית אחרית-הימים ולאחריתה: *ספר ישעיה פרק נג* מִי הֶאֱמִין לִשְׁמֻעָתֵנוּ וּזְרוֹעַ יְהֹוָה עַל מִי נִגְלָתָה: (ב) וַיַּעַל כַּיּוֹנֵק לְפָנָיו וְכַשֹּׁרֶשׁ מֵאֶרֶץ צִיָּה לֹא תֹאַר לוֹ וְלֹא הָדָר וְנִרְאֵהוּ וְלֹא מַרְאֶה וְנֶחְמְדֵהוּ: (ג) נִבְזֶה וַחֲדַל אִישִׁים אִישׁ מַכְאֹבוֹת וִידוּעַ חֹלִי וּכְמַסְתֵּר פָּנִים מִמֶּנּוּ נִבְזֶה וְלֹא חֲשַׁבְנֻהוּ: מעצר וממשפט לקח <<< ואת דורו מי ישוחח >>> כי נגזר מארץ חיים מפשע עמי נגע למו: לכן אחלק לו ברבים ואת עצומים יחלק שלל תחת אשר הערה למות נפשו ואת פושעים נמנה והוא חטא רבים נשא ולפושעים יפגיע *ספר ישעיה פרק נג* (א) מִי הֶאֱמִין לִשְׁמֻעָתֵנוּ וּזְרוֹעַ יְהֹוָה עַל מִי נִגְלָתָה: (ב) וַיַּעַל כַּיּוֹנֵק לְפָנָיו וְכַשֹּׁרֶשׁ מֵאֶרֶץ צִיָּה לֹא תֹאַר לוֹ וְלֹא הָדָר וְנִרְאֵהוּ וְלֹא מַרְאֶה וְנֶחְמְדֵהוּ: (ג) נִבְזֶה וַחֲדַל אִישִׁים אִישׁ מַכְאֹבוֹת וִידוּעַ חֹלִי וּכְמַסְתֵּר פָּנִים מִמֶּנּוּ נִבְזֶה וְלֹא חֲשַׁבְנֻהוּ: (ח) מֵעֹצֶר וּמִמִּשְׁפָּט לֻקָּח וְאֶת דּוֹרוֹ מִי יְשׂוֹחֵחַ כִּי נִגְזַר מֵאֶרֶץ חַיִּים מִפֶּשַׁע עַמִּי נֶגַע לָמוֹ: (יב) לָכֵן אֲחַלֶּק לוֹ בָרַבִּים וְאֶת עֲצוּמִים יְחַלֵּק שָׁלָל תַּחַת אֲשֶׁר הֶעֱרָה לַמָּוֶת נַפְשׁוֹ וְאֶת פֹּשְׁעִים נִמְנָה וְהוּא חֵטְא רַבִּים נָשָׂא וְלַפֹּשְׁעִים יַפְגִּיעַ: __________________________________________________________________ מעצר וממשפט לקח ואת דורו מי ישוחח כי נגזר מארץ חיים מפשע עמי נגע למו: __________________________________________________________________ לכן אחלק לו ברבים ואת עצומים יחלק שלל תחת אשר הערה למות נפשו ואת פושעים נמנה והוא חטא רבים נשא ולפושעים יפגיע. ~ * ~ חג-שמח! * ~ * ~ * ל נ צ ח * ~ * ~ *

neko

New member
KRUZO - התחרפנת?

לקחת משהו? 1. שמים - מלשון שם-מים, כפי שכתוב בבראשית, אלוהים הפריד את המים שלמטה מהמים שלמעלה ("שם" - לא פה, רחוק, בלתי נגיש), וחצץ ביניהם לאדמה, ולכן השמים כחולים. העמים עתיקים כולם האמינו שזו הסיבה שיורד גשם (חריצים במעטה המגן), וצפו שהמעטה עלול בסופו של דבר לקרוס ולגרום למבול שיהרוס את העולם (מכאן המקור לסיפור נח שהיה מוכר ונפוץ הרבה לפני היהדות). 2. אמרת : "יש המון שאלות שהמוח האנושי עוד לא מצא להם תשובות, אלוהים זו אחת מהם." - טעות. כבר לפני מספר שנים התגלה האזור במוח האחראי על אמונה. באמצעות גילוי זה ניתן בנקל להפוך אדם למאמין או ללא-מאמין במספר דרכים (אם אתה מעוניין, אני יכול להפנות אותך למקורות נוספים). מה שבטוח, היכולת להאמין טבועה במוח האנושי בדיוק כמו היכולת לראות, לשמוע, לפחד, לאכול, ולעשות דברים רבים נוספים. 3. אמרת : "בואו ננסה לחשוב על זה יחד : האם נראה לכם שסתם משום מקום יגיע אדם רכוב על חמור ויודיע לכולם בקולי קולות שהוא הגיע, אולי הוא יהיה קוסם? אדם מלא יכולות על אנושיות שיוכיחו את קרבתו לאלוהים , אבל נראה לכם שקוסם כזה יגיע על חמור? מטאטא יותר מתאים, מי יקשיב לאדם שרכוב על חמור ? היחידים שעדיין משתמשים בחמורים ככלי תחבורה,וגרים באזור, בדרך כלל נמצאים בעוצר ,ובטוח שמשם לא תבוא הישועה, בתקופת ישו חמור היה רלוונטי לענייננו , היום חמור זה לא לעניין. אז באמת איך נדע מה זה משיח? ומה החמור מסמל? מכינים עם שלם במשך אלפי שנים ,ולא משאירים "הוראות הפעלה לזמן אמת" - הוראות ההפעלה מותאמות לזמנים. אלוהים שכח להודיע לעם שבעתיד אנשים כבר לא ירכבו על חמורים. כנראה אלוהים לא כזה חכם כמו שאתה חושב, ולא ממש מסוגל לראות לעתיד כ"כ רחוק. 4. היהודים מפוזרים מסיבות הסטוריות ידועות, כמו גם עמים נוספים.

ל נ צ ח

New member
חמור מסמל את הבערות שהמשיח יבהר.

ראה הקובץ "חמורו של משיח" ואולי תבין דבר: סטטוס קוו 11/6/2000 7:57 חמורו של המשיח [email protected] ----------------------- טוב, אז כבר מזמן אמרו שלי שכל הפוליטיקאים שקרנים. גם מזמן אמרו לי שיבואו ימות המשיח. אמרו לי תאמין – והאמנתי. אמרו לי בוא – ובאתי. תיקרא &#; קראתי. תלמד &# ; למדתי. תעלה &# ; עליתי. נשק &# ; נישקתי. תגיד אמן. אמרתי. ואז, בבית הספר גם למדתי מילה חדשה אחת; "סטטוס קוו". זו מילה כזו &#; סטטוס קוו. מין סטטוס שכזה. מצב. מצב קוו. מצב של לקוות. מצב של לקוות שהמצב לא ישתנה. ואז, הלכתי לצבא. וזה היה מצב של לקוות. אחר כך, התחלתי לעבוד, במצב של לקוות. כל הזמן קיויתי. קיויתי לראות את המשכורת שלי שלמה ויפה. אבל כל חודש מחדש, גיליתי כי משהו חסר בה. המון שעות של עבודה קשה חסרות בה. הלכו להן לאיבוד. ושאלתי איפה הכסף? ואמרו לי "תחפש". אז גם חיפשתי. חיפשתי בעיתונים, חיפשתי בספרים, קצת בטלויזיה, קצת ברדיו, דרך כל מיני אנשים שדיברתי איתם. ומצאתי! מצאתי אותו יום אחד, כשנסעתי לתומי בדרך לירושלים, ואיזו וולו ענקית, בצבע זהוב, חתכה אותי. זקן, כובע כזה שחור ופלאפון ביד. ואז, כשנסעתי ברחבי בני ברק, ראיתי המון המון בנינים כאלה גדולים ומפוארים משיש. ושאלתי מה אלו, אז אמרו לי "בתי ספר". - בתי ספר? - של חרדים. - חרדים למה? - חרדים ממך! יום אחד קניתי ספר, אדום כזה, ואיך שפתחתי אותו הוא קרא לי "חמור!". ביום אחר, מישהו דחף לי קלטת של רבי באיזו צומת, ואיך ששמתי PLAY, הוא צעק לי "חמור!". ובכל מקום, העיתונים קראו לי "חמור", הטלויזיה צחקה "חמור!", "חמור! חמור! חמור! חמור! חמור!!!". ויש עוד כל כך הרבה חמורים מסביבי. "חמור". כששרו לי "החמור הקטן" כשהייתי בן שנתיים, בכיתי איתו. מאז שבגיל 4 שמו לי את הפרק הזה בפינוקיו, שהוא הופך לחמור, יש לי סיוטים. שהאוזניים גדלות לי, זנב מתנופף לו מאחורי, ואני אוכל רק קש. השיר הזה, פינוקיו, כל זו הייתה קונספירציה, שנתרגל, שנכיר את העולם. חמורים. אז כן. זה התממש. אני חמור. אני חמור שאוכל קש, שמקבל מכות משוט זועם מידו של המשיח. אני חמורו של המשיח בכבודו ובעצמו. וזה נכון. אני סוחב אותו על גבי עכשיו, כשעדר מאחוריו, מתכונן כילק לכבוש את הארץ. אני סחבתי אותו כשבחרתי את כל האנשים האלו לכנסת, שישמרו את הסטטוס קוו, אבל הם נרדמו בשמירה ונתגלו כפושעים. רובם גונבים, אונסים, מועלים, מקבלים ונותנים שוחד. כולם חמורים המביאים את התוהו ובוהו. את הגוג ומגוג. חמורי התוהו ובוהו. אלו אנו. תוהו ובוהו בסטטוס קוו. ומתוך זה– יגיע המשיח. הוא מחכה בסיבוב. מה שעדיין לא מובן לי, זה, שאם איזה רבי נוסע לו בוולוו כל כך מפוארת, איך זה שהמשיח מקבל רק חמור. אני חושב שמגיעה לו לפחות ג'גואר, או רולס רויס. אחרת, מה כל הכסף שלנו שווה? -----------------------

KRUZO

New member
בעניין ה"מאמינים" עלה לי רעיון:

אני מצרף עוד קובץ.... פשוט "ההדבקה" הורסת את המקור.... אם במקרה דברי נגעו ללבכם אשמח לשמוע תגובות

KRUZO

New member
"האזור במח שאחראי על האמונה"

בקשר להיתחרפנות או אם לקחתי משהו? אז לא כל כך אהבתי את הגישה שלך אני ממליץ לך לקרא את הקבצים שצרפתי.... "וכנראה אלוהים לא כזה חכם כמו שאתה חושב..." פה אתה כבר לא מעליב אותי..אתה מתעסק עם ממציא האבולוציה...ואני מכבד את עוז לבך... תחשוב על אלוהים מה שאתה רוצה...אבל אל תכתוב את זה...{המלצה אישית} כל עוד אנשים יסתובבו בעולם בידיעה שהם אדוני היקום.... אנחנו נישאר בגהנום הנכחי. ה'.יה'.יהוה.אלוהים. אלה שמות שאני ממליץ לך לא לבזבז בכתב....במיוחד אם יש לך ילדים...ומשפחה ואתה פוחד למות, המימד הנכחי אליו אתה רגיל, זו מדרגה ראשונה בסולם אין סופי... אתה יכול לחשוב שהמימד אותו אתה חי יום יום , הוא תכלית הקיום שלך.... אבל אני רוצה שתדע דבר אחד חשוב: {וזה בקשר לשאלה שלך אם לקחתי משהו} יש לך אפשרות להבין על מה אני מדבר אם תשתמש בחומר מסוים..שיראה לך עוד כמה אזורים שהמח המוגבל שלך לא מכיר... כי באמת אני אוהב את כל האינטיליגנטים מסוגך שחושבים שהם יודעים. אבל אתם לא יודעים יותר מדי...כי אתם משתמשים בכלים שלא יקחו אתכם רחוק.. חפש בSEARCH ערך : D.M.T ותקבל עוד אינפורמציה על מה שאני מדבר בשורות האלה........... אני מחזיק ממך פלוץ שהסירחון שלו נסבל... אל תנסה להתווכח עם מי שחווה דברים שהם מעל לתפיסתך ,הרציונלית...והנכונה..למימד אותו אתה מכיר...,אבל מה עם מה שאתה לא מכיר? ותאמין לי שיש מקומות שהביקור בהם הוא קצר 20 דקות, אבל 20 דקות שישנו את התפיסה של כל אינטיליגנט מסוגך. שלום

neko

New member
KRUZO...

לא אהבת את הגישה שלי? אני סתם מתגרה בך, אתה לעומת זאת מסכן את המין האנושי. בגלל אנשים כמוך שחושבים שהם נבחרים ומגניבים, קרו רוב האסונות ההיסטוריים. "כנראה אלוהים לא חכם כמו שאתה חושב" - אני לא יורד על האלוהים (הפיקציה הגדולה בכל הזמנים) אלא עליך שאתה חושב שאתה מבין אותו ויודע בדיוק על מה הוא חשב. אמרת: "כל עוד אנשים יסתובבו בעולם בידיעה שהם אדוני היקום.... אנחנו נישאר בגהנום הנכחי." בדיוק, ולכן אני בא ואומר לך - תפסיק לחשוב שאתה יודע הכל. אני מעולם לא טענתי שאנחנו אדוני היקום, אתה ושאר חבר מרעך טוענים זאת. הרי כל העולם נברא בשבילך, נכון? השמים הארץ האור והחושך, הכל נברא סביב קרוזו אחד קטן ע"מ לשרתו. אמרת: "ה'.יה'.יהוה.אלוהים. אלה שמות שאני ממליץ לך לא לבזבז בכתב....במיוחד אם יש לך ילדים...ומשפחה ואתה פוחד למות, המימד הנכחי אליו אתה רגיל, זו מדרגה ראשונה בסולם אין סופי..." טוב, דבר ראשון, אתה כתבת יהוה, לא אני. דבר שני, טקטיקות הפחדה כאלה מתאימות אולי לילדים בכיתה ג'. אני מאז כיתה ו' כבר לא מפחד מספיריטואליסטים מוזרים. אז בבקשה, ספר לי כמה מימדים יש, וכיצד עוברים ביניהם. אמרת: "אבל אני רוצה שתדע דבר אחד חשוב: {וזה בקשר לשאלה שלך אם לקחתי משהו} יש לך אפשרות להבין על מה אני מדבר אם תשתמש בחומר מסוים..שיראה לך עוד כמה אזורים שהמח המוגבל שלך לא מכיר... כי באמת אני אוהב את כל האינטיליגנטים מסוגך שחושבים שהם יודעים. אבל אתם לא יודעים יותר מדי..." אינטיליגנטי? אני? מה פתאום. לא צריך בןאדם אינטיליגנטי כדי לעלות על הטעויות שלך. הן די בסיסיות. אמרת: "כי אתם משתמשים בכלים שלא יקחו אתכם רחוק.. חפש בSEARCH ערך : D.M.T ותקבל עוד אינפורמציה על מה שאני מדבר בשורות האלה........... " באמת לא חשבתי שאת מה שאתה אומר הצלחת להמציא ברגע של שפיות. נ.ב: ידוע שהחומר מגרה את נק' האמונה ויוצר "התגלויות רוחניות". אמרת: "אל תנסה להתווכח עם מי שחווה דברים שהם מעל לתפיסתך, הרציונלית... והנכונה..למימד אותו אתה מכיר...,אבל מה עם מה שאתה לא מכיר? ותאמין לי שיש מקומות שהביקור בהם הוא קצר 20 דקות, אבל 20 דקות שישנו את התפיסה של כל אינטיליגנט מסוגך. שלום " אקיצר, אכן לקחת משהו (או שאתה פשוט חולה במחלת נפש כלשהי), וגרמת לאזור האמונה שלך לפעול שעות נוספות, מה שהביא עליך "התגלות רוחנית" כלשהי. המלצה - נסה להתנועע כמו לולב או לדקלם מנטרות במדיטציה. הוכח ששתי הפעולות הנ"ל (בין השאר) מגרות את אזור האמונה, ויגדילו את הסיכויים שלך לחוות את מה שחווית שוב. מקווה שתהנה מהחוויה במינימום כימיקלים (זה לא בריא). ספר רשמים!

למעלה