רציתי לשתף אתכם

zimik

New member
רציתי לשתף אתכם

במשהו. מורה אחד ביואל גבע, שהיה קודם לכן מורה באחד המכונים האחרים, סיפר שבמכון שבו עבד, חלק מהמדיניות היתה להמליץ לתלמידים שם להלחיץ אנשים אחרים ביום הבחינה לפני תחילתה, לדוגמא לבוא ולומר :" שמעתי שהכניסו נושא חדש, וביואל גבע לא הספיקו ללמד אותו" או "הולך להיות קריעה" "כדי לקבל 600 צריך טעות אחת בכל פרק" וכל מיני שטויות כאלה, וכל זה כי המבחן הוא מבחן יחסי וכמה שלאחרים ילך יותר חרא, ככה הציון שלך יהיה יותר טוב. אז דבר ראשון, מישהו מכם שמע את פנינות החוכמה הללו מהמורה שלו? ודבר שני, נכון שזה הדבר הכי אידיוטי ששמעתם אי פעם? כנראה שהמכון המסוים הזה מכין את תלמידיו בצורה ממש גרועה למבחן,אם המדריכים ממליצים להסתמך על פאשלות של אחרים...

Minerva

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמצחיק!../images/Emo6.gif

לא שהייתי מנסה את זה, זה נורא מרושע ופטאתי (SP!!)...

צביקה ו

New member
רוצה לשמוע משהו יותר גרוע?!?!

לנו אמרו שבזמן הפסיכומטרי כדאי להתחיל ללחוש דברים כמו "איזה קל!", "איזה כיף!", "יש!" וכו' כדי להלחיץ את הסביבה. לא שמישהו עשה את זה, אבל תארו לכם...

zimik

New member
אתה רציני?

איפה למדת? זה נשמע לי כל כך עלוב ודבילי. אם מישהו מסתמך על הדברים האלה שיביאו לו ציון גבוה- הוא במצב מאוד מאוד גרוע!

פוזנא

New member
איך זה אמור לעבוד...

נהוג כמעט בכל המכונים, לסיים את הקורס בקטע כמעט סטנד-אפיסטי ובו המדריך אמור להפיג את החששות של התלמידים מהרגע שהקורס נגמר. אני אישית הייתי מבצע שעה שלמה של אנקדוטות סביב הבחינה באופן מוקצן ומגוחך כדי לשחרר קצת לחץ מהתלמידים - וזה עובד נהדר. ידוע גם, שחלק מהבדיחות סובבות סביב "פטנטים מסריחים" להצליח בבחינה. אם טקטסים כאלו נאמרים בהומור ובמסגרת המתאימה - מה טוב. רוב האנשים לא יתייחסו לזה ברצינות. אם מדריך מטמיע את זה כשיטת עבודה "מוכחת" או שיטה של הרגע האחרון לנלחצים - הרי שאני מסכים שהוא אדיוט... פוזנא

צביקה ו

New member
אהההה אז לזה המדריכה התכוונה

טוב זה ברור שהיא לא הייתה רצינית - זה היה שיעור דאחקות כזה

zimik

New member
המדריך ההוא

דוקא טען שהוא היה רציני כשהיה אומר את זה...

Loser

New member
יואל גבע ממחזרים...

גם אצלי המדריך סיפר מעשיות שכאלה, רק שהוא טען שהוא עדיין משתעשע ומשטה בתלמידים, ובמיוחד הוא נהנה להסתובב ולהלחיץ נבחני אחה"צ ולספר להם שהיו אינדוקציות ומרוכבים וכל מיני דברים טובים.

למעלה