רציתי לשתף אתכם

רחל ה

New member
רציתי לשתף אתכם

היום שמעתי ואני עדיין כל כל המומה . רציתי לשתף אתכם בעלות הפרחים הפזורים ברחבי עירנו ההם בצמתים 2 בכל זר ועשויים ממתכת. אתם יושבים? כל פרח עלה לנו תושבי העיר המשלמים ארנונה 3,500 ש"ח. דבר שבקושי הייתי קונה אותו ב200 ש"ח. אז חברה אתם עכשיו מבינים למה הכבישים והמדרכות בפתח תקווה נראים כך? הייתי רוצה לקרוא תגובות....

hal767

New member
צודקת

1- הם מגעילים. 2-הם מיותרים. היה עדיף לשתול עצים אמיתיים שיתרמו לאסטטיקה וגם לאיכות הסביבה. 3-המחיר הוא גזל. מישהו בעיריה מבזבז כסף, אבל מה איכפת לו, זה מכיסו? 4-כל מיני קישקושים ממתכת ומחומרים אחרים בככרות ובצמתים הם יקרים ומיותרים. חייבים להקפיד על עיצוב ירוק אמיתי. 5-בעבר לא היו דברים כאלה. מעניין מי ממלא בעיריה את התפקיד ההזוי הזה- למלא את העיר בזבל הזה.

hal767

New member
גם בתקציב החינוך וגם בדברים חשובים אחרים

הכל לצורך עשיית רושם שעושים משהו, או אולי קשרים חבויים עם כל מיניי אנשים אותם רוצים לפרנס.

אני לא מאמינה. לדעתי זו הדרך להסוות שוחד

אז איך זה עובד? ככה, העירייה מזמינה מקבלן כלשהו קישוט לצמתים. העלות בפועל 100 ש"ח לפרח, אבל הקבלן והפקיד בעירייה עושים יד אחת ומצהירים שזה עולה 3,500 ש"ח, מכספי משלם המיסים יוצאים 3,200 ש"ח מיותרים על כל פרח מסכן, שמתחלקים בין הפקיד בעירייה, עוד איזה בכיר אחד (או יותר ) בעירייה שמאשר את ההוצאה הזו ובין הקבלן. ואז אפשר להבין איך פתאום עובדות עירייה עונדות לידיהן צמידי יהלומים ונוהגות בג'יפ נחשב, איך פקיד בעירייה מצליח לממן חופשות בחו"ל כל חודשיים, ועונד שעון אומגה על פרק ידו וכל זה ממשכורת של 3,500 ש"ח בחודש.... ככה זה.

רחל ה

New member
את צודקת!!!

זה שסיפר לי אמר את הדברים הללו מילה במילה. אבל, למה להיות מושחת? כל גנב בא יומו!!!!!

N71N

New member
לצערי הרב כתושבת פ"ת

כל יושבי העיריה הם מושחתים ! הפרחים נעשו לפני הבחירות .......... רוח וצילצולים עלינו ועל חשבוננו התושבים ! איציק אוחיון לפני הבחירות הבטחת הבטחות מפה ועד להודעה חדשה (במקרה נכחתי במפגש ביתי איתך לפני הבחירות) שתעשה ! שקר תשנה ! שקר תמנע ! שקר תשגשג את העיר ! שקר חינוך ............. בראש סדר העדיפויות ! שקר כרטיס תושב .......... תוך חודש ! שקר שיטור קהילתי ......... במידי ! שקר מכולות אשפה קרקעים .... אוטוטו ! שקר (אוףףףףףף נמאס לספור חודשים שעברו מאז הבחירות) ועוד ועוד הבטחות שבתכלס כלום לא מתקיים ! לבינתיים את שעות החניה בחינם בצהרים - ביטלת ! בחינוך - קיצצת ........... לא פלא שהילדים כבר יומים בשביתה ! אזור מגורייך כפר גנים החדשה תמיד מטופח ואוטוטו יוקם שם מיני קניון ! (העיקר שמול עיניך הכל יהיה ורוד) ! פתח תקווה ..... פתח בלי תקווה !!!! פתח תקווה ............. אולי עיר מס' 1 במכירות דירות בשכונות חדשות אך התקשורת לא מציינת מה קורה בשכונות הותיקות הבאת את כל האתיופים ....... לאזורים הותיקים (השכונות נראות גועל נפש, סמים בלי הכרה, רעש כל היום, ברחוב מסתובבים כל היום ...... "אין להם בית"), הדירות לא נמכרות, המחירים רק צונחים והזוועה לא חולפת ! אוחיון תתעורר ..... קדנציה נוספת לא תהיה לך ! למרות שאתה ואישתך ציינתם זאת שוב ושוב באירוע הזכייה שלך בדל וינו ! ממני התושבת מאוכזבת !!!!

u999

New member
מגעיל, מושחת, חסר טעם

מי בעייריה אחראי על העיצוב המזעזע הזה? איזה חוש אסטטי צריך בשביל להאיר את הגשר בגיסין עם 18 צבעים שונים? פרחים ממתכת? כמה אפשרויות: א. מישהו מרוויח מזה בגדול ב. למישהו בעייריה יש חוש אסטטי מאוד "מיוחד" ולא לעניין ג. לאף אחד לא אכפת ד. כל התשובות נכונות ה. גם בבחירות הבאות אנשים יצביעו לאוחיון. אולי יש עוד אנשים בעיר הזו עם אותו חוש אסטטי.

רחל ה

New member
בבחירות הבאות הוא כבר לא ירוץ

ייצא לפנסיה גדולה על חשבון רווחת תושבי העיר על גבם של הילדים שנמנע מהם חינוך ואנו כמו עדר משלמים מיסים ושותקים!!!

Ronniy

New member
הפרחים ממש לא מזיזים לי

הם נראים טוב וכיף להסתכל עליהם. בכלל...פתח תקווה לאחרונה נראית דיי טוב בעיני. אולי את לא היית קונה ב200 ש"ח, אבל לדעתי 3,500 ש"ח זה שווה את המחיר וזה לא ביג דיל, מה גם שזה לא קשור בכלל לתקציב החינוך.

למעלה