רציתי לשתף אתכם במשו

רציתי לשתף אתכם במשו

אז ככה: בלוגטיוי , ניהולים, גילוח בלוג, מאפיות קטנות כאלו, כאילוו הלווו ! ! כולה בלוג. . תפנימוווו - אתם הורסים את כל הכיף כשאתם זורקים אנשים שלא אמרו לכם את שמם, שלא ענו לכם.. ת ת ב ג ר ו כבר!! אתם רק הורסים את ההנאה! אני מקווה שהחבורה שההודעה הזאת מוקדשת להם יראו ויפנימו . . . נמאס..

שרוטה..

100% צודקת.. את לא הראשונה את מלעשותאנשים נהנים מזה תמיד אומרים את זה אבל זה עוזר ? לא!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואי כנראה שתיתי יותר מידי.. את לא הראשונה שאומרת את זה מה לעשות*

eXtreM1

New member
מה שבת אלף ניקים מנסה להגיד בעצם

זה שתפסיקו לרשום הודעות כאלה בפורום, זה לא מעניין את אפחד ולא משנה את דעתם של האנשים שעושים את זה. סתם חפירות מיותרות , בסוף כולם יבואו ירשמו כמה שזה נכון וכמה שזה מפגר ואותם אנשים שיסכימו איתך הם אלה בעצם שמנהלים פה את כל ה''מלחמות'' ו''אונסים'' אחד לשני תכינויים , בפורום כולם ילדים בוגרים וכולם יודעים מה נכון ומה לא, אבל בתכלס לא עושים עם זה כלום.

eXtreM1

New member
מור?!

בחייאת ראבק תפסיקו להחליף ניקים כל שעתיים ....

אני חושב שכל עוד זה קורה

כאשר הזורק הוא לא השדרן ולא קיבל רשות מהשדרן לזרוק, שלפי דעתי זה מטיל פגם על ההוגנות, בעיקרון אם השדרן זורק אז צריך לזה הצדקה,ויש בזה חילוקי דעות מה מוגדר כמצודק, כלומר כלפי מי ככה זה צריך להיות?ואיך זה מוגדר,

eXtreM1

New member
רמי תבין

פה זה לא הבלוגים של אבא שלך, עם השדרן רוצה להעיף אותך הוא לא חייב לך הסברים הוא יעשה מה שבא לו. ואם אתה נעלב מזה או שזה לא מתאים לך פשוט אל תחזור לאותו חדר. אפחד לא חייב לך כלום ותאמין לי שזה לא מעניין אפחד עם אתה נעלב אחרי שמעיפים אותך.. אני לא אומר את זה כדי לפגוע אבל אתה אשכרה רוצה שהבלוג יהפוך לבית משפט השלום... הכל לפי חוקים לפי תקנון, פה זה לא כלא...בעל החדר יעשה מה שנוח לו תפנים.

מארה2OV

New member
הצעת יעול לתפוז

ניק שמקבל ניהול ומחליט לזרוק ניק אחר, יתאפשר רק לאחר שלוש שניות מרגע הלחיצה, בכדי לאפשר לבעל החדר לקבל תמידע שמישו עומד להזרק, פותח החדר יוכל לא להגיב והזריקה תתבצע, או לחילופין ילחץ לביטול... הלחצן החדש יקרא "וטו". לדעתי, פותח החדר חייב לקבל את זכות הוטו

eXtreM1

New member
כן אה, אחלה רעיון

רק חבל שמנהלי האתר שמים זין על כל מה שקורה כאן. ורמי, תתעורר, אין דבר כזה ''צדק'' ''הוגנות'' אתה חיי בסרטים ת-ת-ע-ו-ר-ר ודחוףףףףףף.

אני חושב שזה רעיון לא טוב

כי כמו שהגולש יכול לומר לשדרן אם אין ניהול אני לא חבר שלך, אז גם הגולש יכול לומר לשדרן אם אתה מטיל עליי וטו והוא יכול לדעת אם הוא הטיל עליו וטו בעזרת זה שפתאום הוא לא יכול ליזרוק גולש,אז גם הגולש יכול לומר לשדרן אם אתה מטיל עליי וטו ולא נותן לי את הכבוד המגיע לי ליזרוק את האוייבים שלי, אז אני לא חבר שלך, וגם ההשעית זריקה של השלוש שניות היא מיותרת,כי אם אני לא טועה,הנהלת תפוז נותנת לשדרן לתת ניהול לגולשים כדי ליזרוק בהקדם האפשרי אנשים שמפריעים ואו מציפים את הצאט, ההצעה שלי היא שיהיה לחצן חדש בשם -הדגשה-,שחוץ מהשדרן ו 3 מנהלים,שאר הגולשים יוכלו לקבל רק הדגשה ללא אפשרות לזרוק גולשים,

eXtreM1

New member
אויי וויי

רמי לפעמים אני חושב שאתה ילד בן 12 עם שכל של אחד בן שנתיים... והאנשים שקוראים לעצמם ''חברים'' בגלל ניהול שהם מקבלים לא ישרדו הרבה בחברה הישראלית הם בדיוק כמו המלשינים יעלמו לאט לאט וישקעו בביצת הבדידות.

אז אם אתה טוען שההצעה שלי

שהיא נוגדת את ההצעה של הוטו לא מוצדקת כי חבר הוא חבר לא בגלל הניהול, אז גם ההצעה של ה וטו היא מיותרת,כי גם במצב של עכשיו חבר הוא חבר לא בגלל הניהול,

eXtreM1

New member
אני טוען שאתה צריך

להפסיק להיות עו''ד ולעשות משו עם עצמך ודחוף... חברה יש לך? עבודה? לימודים? עברת את גיל 20 בטוח ...צבא לא ניראה לי שעשית או תעשה... מה דעתך לצאת לעבוד או ללמוד במקום לנסות לנהל את בלוג טיוי ולהראות כמה אתה חכם ומבין במשפטים וחוק?

למעלה