רציתי לשתף אתכם במשהו ..

Jessio

New member
רציתי לשתף אתכם במשהו ..

לאחרונה אני עוברת תקופה קשה .. עברתי חוויות לא נעימות, והרגשתי שהבטחון העצמי שלי ירד בעקבות זה. בתקופה הרעה ניסיתי לפנות לאבנים - יש אנשים שטוענים שאבנים מסויימות יכולות להביא כוח לאדם, ביטחון, שמחת חיים. קניתי לי טבעת .. אבל הרגשתי הרגשה לא טובה. הרגשתי שאני מתרחקת מישוע - שהוא הדבר הכי טוב בחיים שלי. הסתובבתי עם הטבעת כמה פעמים .. אתמול ראיתי את נאג'ווה קרם (זמרת) בראיון ... היא נוצריה כפי שידוע לכם, והיא אמרה משפט ... הרגשתי שישוע גרם לי לצפות בתכנית כדי לקבל את המסר שהוא שולח לי. היא אמרה - כשיש לי בעיות אני לא אומרת "יא אלה עינדי מאשאקל", היא אומרת "יא מאשאקל עינדי אללה" . והיום הורדתי את הטבעת .. הסתכלתי על ישוע ונשבעתי לו שאני מאמינה רק בו, ואני אוהבת אותו יותר מהחיים שלי, יותר מההורים שלי. ישוע סבל למעני , ואני הולכת להאמין רק בו ולתלות את תקוותיי רק בו. הכנתי לי פינה על השידה ליד המיטה, שמתי בה תמונות של ישוע ומריה הקדושה , צלבים, נרות של ישוע. ירדתי על הברכיים, הדלקתי את הנר, הסתכלתי על ישוע והתפללתי. אמרתי את "אבאנה אלזי פיל סמוואת" ואת "אסאלמו עליקי יא מרים", וביקשתי ממנו שיתן לי ביטחון, אהבה, הצלחה, שישמור עליי, ונשבעתי לו שרק בו אני מאמינה. אחרי התפילה בכיתי.. כי כל כך התרגשתי. פחדתי להתרחק ממנו, ועכשיו חזרתי להיות קרובה אליו, קרובה יותר מאי פעם .. קמתי מהריצפה בהרגשה מדהימה, כל הסבל נעלם, ייסורי המצפון נעלמו. אני שוב מרגישה בבטחון שהיה לי פעם, אני יודעת שישוע שומר עליי. אני הולכת להתפלל כל יום פעמיים - בבוקר ובלילה. זה שינה אצלי הכל. ובמקום לשים טבעת מטופשת, אני הולכת ללבוש צלב על הצוואר ולשים צלב איתי בארנק. רק רציתי לשתף ...

God is love1

New member
וואוו הלילוליה

שחסוע ישמור עליך מכל רע ותזכה ממנו כל מבוקשתייך תפילות שלנו אליו הן תמיד נענות אם הם מהלב

michaeld1

New member
תודה על השיתוף ../images/Emo140.gif

תהי בטוחה כי יסוע מעאקי. תסמכי עליו בעיניים עצומות
לעולם לא תתאכזבי

salt of earth

New member
איזה עדות מרנינה ../images/Emo24.gif

וברוכה הבאה לפורום. אכן ישנם אנשים שתולים את התקוות בכל מיני אבנים ואמונות תפלות כמו להיכנס ברגל ימין <אני כדי לעשות דווקא נכנסת תמיד ברגל שמאל
> אבל כל אלה לא יעילו כי ישוע אשר הקריב את עצמו למעננו וגאל אותנו וקירב אותנו מהאב בשמיים הוא היחיד שיכול לעזור לנו במצוקות. את המשפט שאמרה נג'ווא כרם אני מכירה וזה משפט מאוד נכון. "אל תגידו: אלוהים יש לי צרות. תגידו יא צרות יש לי אלוהים" כאשר אני שמה את מבטחי באלוהים הכל מסתדר לי בקלות, ואלוהים רוצה שנפנה אליו בבעיות שלנו ובצרות שלנו ונשפוך את לבנו מולו כי הוא האב הרחום הדואג לכל בניו, ישוע אומר באינג'יל האם יש ילד שביקש לחם מאביו והוא נתן לו אבן, האם יש ילד שביקש דג ובמקום הדג נתן לו נחש? אם האב יודע מה בנו רוצה ונותן לו אז איך לא יעשה זאת אביך בשמיים. תודה רבה על השיתוף שלך
ואני מברכת אותך לפורום שלנו שהוא הבית הוירטואלי לכל נוצרי מאמין
אני מקווה שתשתלבי איתנו ותרגישי חלק מהבית הזה. ואלוהים יברך אותך
נ.ב- ספרי לנו קצת על עצמך... דרך השאלון הזה תוכלי להכיר אותנו קצת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1674&msgid=106170627 תרגישי חופשייה גם להשתתף בו

Jessio

New member
תודה רבה חמודים ../images/Emo9.gif

אתם פורום מקסים, תודה
יש כרגע צלב על הצוואר שלי וזה בהחלט מרגיע אותי. הקירבה לישוע מרגיעה אותי .. אני יודעת שהוא האב הרחום שלי, ושהוא יעזור לי להתמודד עם כל המכשולים. אני רק צריכה לבקש ממנו בתפילותיי. היום קראתי כמה משפטים ממש יפים :
Jesus, I know that I am a sinner. I believe that You died for my sins and rose from the grave so that I might have eternal life in heaven with You. I willingly repent of my sins and ask you to come into my heart and life. Take control of my words, thoughts, and actions. I place all of my trust in You for my salvation. I accept You as my Lord and Savior, and this free gift of eternal life. Amen. אמרתי אותם בקול רם והרגשתי שאני יותר קרובה לאלוהים. קצת על עצמי? אני ערביה נוצריה בת 21 , כרגע בתקופה לא משהו. תמיד האמנתי בישוע , אבל עכשיו אני רוצה להתקרב אליו יותר, דווקא כשקשה לי. כי אני חושבת שזה המבחן האמיתי. עד כמה אנחנו מאמינים בו גם כשקשה לנו. אני רוצה אהבה לתוך חיי, ביטחון בעצמי , שאצליח בלימודים. תתפללו עבורי בבקשה, שישוע ישמור על כולכם יא ראב.

salt of earth

New member
העדות של מאג'דה אל רומי../images/Emo99.gif

أشعر بأن الله معي وحين أصلي أعيش لحظات فرح وسلام لا استطيع الوصول إلى مثلها مع الناس من حولي. أشعر بأني شبعت من معاني هذا العالم وغناه وأتساءل دوماً إذا كنت سأصل إلى بعض ما وصل إليه المتصوفون ولو عبر طريق الحياة وواجباتي التي أمارسها يومياً بفرح وحب. أعيش حالة غبطة في كل لحظة وفي كل فعل من أفعالي وأكسر إرادتي مرات عديدة لأتخطى المصاعب. أملك شغفاً كبيراً للوصول إلى بعض درجات التصوف.. وأؤمن أن الألم يؤدي إلى الانعتاق.. وان آخر النفق نور.. وآخر الليل ضوء.. صحيح أن الأزمنة المعاصرة لا تساعد الإنسان في الوصول إلى ما يسعى إليه والمطلوب أن يقوم ببعض العزلة الداخلية عبر ممارسة حياته العادية. أما الإنسان المتدين الحقيقي فأحدده بثلاث كلمات: تسامح، رحمة وتقبّل الآخرين مـهما كانوا. عندما نقابل فكر المتصوفين المسلمين والمسيحيين، يذهلنا التقارب بينهما وتوحد لغتهمـا الروحية عبر الخـالق والمخـلوق. كاد المتصوفون أن يصلوا إلى الكمـال بترفعهم عن الأرض واتحادهم بالله. الأرض لا تكفيني وأحلامي تتخطاها، لكني أمّر فيها بفرح متكلة على الله. كل الذي غنيته كان يصب في شـعلة الحب المتقـدة. أغمض أحياناً عينيّ على المسرح وأشعر بأني أحلق بصفاء وسلام وأرغب في أن أجعل الناس يحلّقون معي وأن أنقل إليهم فرحي فأحرك عواطفهم بتجربة أعمق وأشمل. لا فرق عندي بين فني وإيماني، بين وقوفي على خشبة المسرح أو في الكنيسة. الحبّ يوحّد كل شيء لدي في علاقتي مع عائلتي والنـاس والأشياء. مهما عظم الحبّ على الأرض، يبدو لي شحيـحاً بالنسبة إلى الحب

salt of earth

New member
וסוף העדות ../images/Emo13.gif

لا شك في أن مدينة لورد مكان استثنائي يوحي النشوة الروحية. كنت محاطة فيه بآلاف المصلين والمرضى والمعوقين والمنازعين والغاطسين في المياه المقدسة. كم سمعت تأوهات المتألمين وتراتيل المبتهلين! مهما كبر الإنسان ليس لديه إلا الله. ومطلوب منا أن نقوم بدور إنساني اكبر مهما تكن ديانتنا. حين رتلت للمعوقين .. شعرت كم أن فعل المحبة الصغير هذا أفرح قلوبهم، كان الفرح الذي أدخلوه هم إلى قلبي لا يقاس بفعل محبتهم الصافية، وكان أكبر من أجسادهم المتألمة. أما تجربة المحبسة فأتت كأنها خارج الزمن... وبالحب الكبير الذي يعيشه الناس الاستثنائيون فقط. أشعر بأني مطلوبة لدور معين في هذه الحياة. إن هذا الدور بالذات يناسبني. أريد أن تصيب شعلتي المتقدة الآخرين . إذا كنا نملك اتجاهات عدة في الحياة، فلماذا لا يكون النقاء واحداً من أجملها وأسماها وأصدقها على الإطلاق؟..

למעלה