רציתי לשתף אותכם

eitany24

New member
רציתי לשתף אותכם

היי, רציתי לשתף אותכם בחוויה שהיתה לי אתמול. אני נמצאת כ-8 חודשים בעיר ויניפג אשר נמצאת במרכז קנדה. זאת העיר ה9 בגודלה בקנדה אשר מונה כ700,000 איש. הקהילה היהודית פה היא קהילה מאוד חזקה ומשפיעה בעיר ומונה כ14,000 (לפחות, לא סגורה על מספר האנשים). אתמול (יום ראשון), נערכה פה עצרת הזדהות ותמיכה בישראל. בכניסה לאולם דלק נר זכרון לזר החיילים והאזרחים שנהרגו, וכמו כן היה דוכן התרמות לישראל. היה מאוד יפה לראות המון אנשים תורמים למען ישראל. בעצרת היו כל מיני נאומים, נאמה השליחה של ראש הממשלה אשר תומך בישראל והיא הדגישה כמה שהם תומכים בישראל ורוצים לעזור. לאחר מכן עלה לנאום שר ממשלת המחוז שספר שהוא בקר בישראל ומאוד אוהב ותומך בישראל. לסיום עלה לנאום ד"ר יוסי אולמרט. הוא נאום בצורה מאוד יפה והסביר דברים לענין. סה"כ העצרת היתה מכובדת מאוד והגיעו המון אנשים, ציפו ל600 איש והגיעו קרוב ל1,000 איש. בסיום העצרת היתה אפשרות לכתוב ברכות לחיילים ולעם ישראל, והמון אנשים עצרו לכתוב משהו. היה מרגש לדעת שגם בתפוצות חושבים על ישראל ומנסים לעזור כמה שאפשר במגבלות. לי באופן אישי קשה מאוד להיות כל כך רחוקה מהארץ בזמנים כאלו ובמיוחד לדעת שההורים שלי עוברים מאזעקה לאזעקה ומנסים להמשיך בשגרה כמה שאפשר (הם גרים בקיבוץ ליד קרית שמונה, ואבא שלי עובד בקרית שמונה). לסיום, תחזיקו מעמד, ובאמת תודה לכל החיילים ששומרים עלינו ועושים עבודת קודש.

oshiko

New member
מעודד לשמוע

שבתוך המקהלה האינסופית שמדקלמת את כל הזבל האנטישמי והאנטי-ישראלי ברחבי העולם כולו, במסווה צדקני של ביקורת על ישראל, יש גם מי שתומך בנו. טיפה צלולה במים עכורים.

למעלה