רציתי לשתף אותכם...

רציתי לשתף אותכם...

אני לא רוצה להכניס פולטיקה לפורום אבל רציתי לשתף אותכם ברגשות המרות שלי... יום ב התחיל הפינוי ובחרתי להתעלם ולהמשיך לחיות בבועה אבל הבועה יתנפצה ואני פשוט שבורה נפשית זה כל כך כואב לי לראות את האחים שלי מפנים ומתפנים אני דתיה לאומית כתומה גאה יש לחברים מכל המינים והצבעים חברים שלי מפונים מהבית חברים טובים אחים שלי מפונים אבל גם חברים שלי מפנים אחים שלי מפנים אני רואה תתמונות ולא יודעת מה לעשות אני כל כך קרועה נפשית אני שומעת את השירים שהם שרים ודמעות ירדות לי מהענים מצד אחד מסכנים אבל למה הם משתמשים באלימות? כאילו אני מבינה אבל מסכנים החיילים ושוב אני בקריעה נפשית קשה הנשמה שלי כבר סחוטה אני כבר לא יכולה! אני מודעת לכך שהודעה מבולבלת פשוט אני נפשית סוערת קשה לי! אני ישמח עם עוד אנשים ישתפו במה שהם מרגישים... סיון

shikole

New member
../images/Emo7.gif תראי סיוקה...

שנינו יודעים מה דעתנו לגבי זה... זה פשוט עצוב, אני יושב מול הטלוויזיה... רואה, שומע, ואני שוב ושוב לא מבין למה? כדי לרצות את האמריקאים? את הפלשתינאים? את מי? כדי שאחרי ההתנתקות ימשיך הטרור, ואז נוכל להחזיר ולא יגידו לנו כלום? נו באמת... כולנו יודעים שאחרי ההתנתקות רק ימשיך הטרור, אחרי ההתנתקות הוא רק יתגבר, זה יתן להם כוח להמשיך, זה יתן להם דחיפה רצינית... הם כבר אמרו, הנה, ישראל נחלשת, אחרי התפתחות של יותר מ-50 שנה...הנה באה הנפילה של ישראל...חורבן ישראל... וההשתלטות שלנו על עזה היא רק ההתחלה, אנחנו בדרך לת"א, ירושלים, חיפה וכו' וכו'...כן כן...בשידור חי שמעתי את זה, אז בשביל מה? הרי אם הם יעשו פיגוע, כולם יגידו שהם משתתפים בצערנו, אבל אז כשנחזיר כל העולם יעמוד על הרגליים...כולל כל השמאלנים שלנו...כמה שאני אוהב אתכם, יהודים, אחים שלי... למה לעזאזל לתמוך באוייבים שלנו ולא לתמוך באחינו שנמצאים ברגעים הקשים של חייהם... אתם יודעים, אחד מהכיתה שלי, שמאלני, בא היום, התחבר למסנג'ר... וכתב לי כזה דבר ... - "התנתקות !!
חחח" כאילו מה, על מי הוא בא להתלהב, עלי? שאני יהיה עצוב? הוא לא גורם לי להיות עצוב, הוא פשוט שמח שמגרשים יהודים מבתיהם ואז הבתים יעברו לפלשתינאים, כן, זו ראיה שטחית... אבל כזה הוא המצב... אז, סיון, תראי...אני רואה חדשות, ויש לי קרובים שם...ואחי שם כחלק מהצבא... אמנם לא מפנה, אבל הוא שם... וזה כואב שהממשלה שלנו עושה כאלה דברים... וכן קשה לא לבכות...אבל זו הגזרה, ובעזרת השם, הכל יסתדר... ואלוהים יעזור לנו... ובסוף הכל יסתדר... ויהיה בסדר... אז תתעודדי, לכולנו קשה... אולי לא לשמאלנים בינינו שכל כך שמחים עכשיו, (לא מדבר על כולם, על הקיצוניים שבהם) ולא יודע, אין לי מילים... אנשים בוכים, ילדים, הורים, נערים, נערות, זקנים וטף... וכולם בוכים, ממררים בבכי... ואין מה לעשות כנגד הגזרה..
לא יודע, מקווה שעזרתי..ואת לא היחידה...

מוש יקירי

אתה יודע מה הכי מציק לי? שאין שום דבר שאנחנו יכולים לעשות ריצינו להתנדב ולעזור למפונים עם הילדים ואין פשוט אין מה לעשות ואנחנו ממשיכים תחיים כאילו כלום. והמצפון מציק! מציק ביותר! החיילים משתדלים להיות הכי בסדר בעולם וזה הדבר הכי קשה שצהל התמודד איתו אוף אני כבר בבלבלות רציניות ובגלל שאני מתכתבת מהפלא אני לא רואה את כל ההודעה אז תבינו...

shikole

New member
סיו..

זה מציק לכולנו...זה באמת מציק, בעיקר שזה לא החלטה שהעם תומך בה, שרון, בתעמולת הבחירות שלו, אמר- דין נצרים כדין ת"א...וככה בעצם כולם בחרו בו והוא קיבל רוב, כולם חשבו שהוא ימני...שהוא באמת יתמוך במדינה, ואז אחרי שבחרו אותו פתאום הוא שינה את דעתו וגזר את הגזרה הזאת... אין אין זה פשוט שלא לתאר!! הבנאדם החליט משו על דעת עצמו, סוחט שרים אחרים שיהיו חייבים להסכים וככה התקבלה החלטה "דמוקרטית" עאלק... אם זה היה החלטה דמוקרטית, שהעם תומך בה, אז כבר לא היה לנו מה להגיד, אבל העם לא תומך לא היה משאל עם אפילו... ומה שעצוב שאין לנו באמת אין לנו איך לעזור...רק מה שיש לעשות זה לתמוך , להיות איתם בלב...ולהתפלל לטוב... שזה לא יהיה חורבן ישראל הבא...

ניצניזם

New member
אגב הלהתנדב!!!

יש קבוצה מטעם "שלום עכשיו." שיוצאת לניצן היום.. כנראה גם ביום א'...... חחחח... עוד חשבו על זה.. :) דברי איתי......

ophirein

New member
שלום עכשיו../images/Emo6.gif

כפויי טובה!!!!!! מצד אחד מתנהגים ומדברים על המתנחלים בצורה הכי מזוויעה שיש ועכשיו באים כביכול לבוא לעזור? צביעות! מטעם שלום עכשיו אני לא הולך לשום מקום!

shikole

New member
בחלומות הכי פרועים

אני לא ילך עם שלום עכשיו.... בחיים בחיים ...שישכחו מזה...שאני יעזור להם לעשות מה? לגנוב מהבתים של המתנחלים? יפי נפש האלה...

the cow

New member
סיון ומוש

היי.. אני לא יודעת מה להגיד אני רק יודעת שלכולם זה כואב.. אני לאדעת מה אני אני מעדיפה שלא לנקוט עמדה כלשהי בנושא זה.. אבל אני כן מבולבלת.. מוש-לא כולם כמו חבר שלך.. אניוחברים שלי מדברים על המון.. זה כואב זה עצוב.. גם ניסיתי לחשוב כמה פעמים מה היה קורה לי אם היו מפנים אותי מהבתים. להזדהות אני לא יכולה כי אותי עצמי לא מפנים אבל מצד שני זה לא שטח שלנו אני לא מאמינה שבגלל זה יהי שלום.. ובגלל זה חושבת שזה שטותי.. בכל מקרה. הדרך שלי להתמודד עם זה זה להגיד תודה לה' שאחי עובר טיפולים ובגלל זה הוא לא מנצא בפינוי עכשיו ואחי השני עבר מנחשון למשטרה צבאית ובגלל זה הוא לא הפינוי ואממ לא להיות הרבה מול הטלביזה כבייכול להתעלם. למרות שאני לא מתעלמת אני כן יודעת שזה קורה ושזה כואב וכן חושבת על זה.. בקיצור חפרתי... נקווה שיהיה טוב. -תאיר-

תאיר יקירה

אז אני יכולה למצא נחמה בזה שאחי רק שומר בנצרים אבל זה פשוט בלתי אפשרי אין מקום למצאו בו נחמה! השטחים דרך אגב שלנו ואם את מאמינה בתנך אז בספר בראשית דברים ויהושע כתוב במפורש שזה שטחינו אבל עזבו כרגע אני מרגישה יותר טוב...

shikole

New member
תראי חמודה...

את צודקת לא כולם כמו הילד הזה, שאני מתבייש לקרוא לו חבר שלי והוא מזמן כבר לא... אבל זה כן שטחים שלנו, והיהודים חיים שם, וזה חלק מהארץ המובטחת אם כבר ניכנס לענייני שטחים וכל זה... וכן ישראלים ויהודים חיים שם, אחים שלנו, אז שימי לב, משו נדפק בסדר העדיפויות של הממשלה, לרצות את הערבים, כדי שזמנית לא יהיו פיגועים, למרות שזה יחזור מהר מאוד..וכדי לרצות אמריקאים, וכל זה על חשבון יהודים אחים שלנו שזה טראומה בשבילהם לכל החיים!! איפה הם יעבדו? בקושי אנשים שנמצאים פה מוצאים עבודה אנשים עוזבים תארץ כי אין עבודה, אז איפה הם יעבדו? איפה התינוקות שלהם יגדלו? 3 שבועות בבית מלון? ואז 3 שנים בקרוואנים? ואז רק יעברו ליישובי קבע מי יודע איפה? זה טרגדיה זה טראומה לכל החיים, אמנם אנחנו חושבים שהתינוקות והפעוטות לא מבינים אבל זה טרגדיה , ומה עם בני הנוער ? ומה עם המבוגרים? והקשישים? הם לא ישכחו את זה בחיים ובשביל מה?? בשביל מה?! נקווה לטוב, בעזרת השם יהיה בסדר..
לילה טוב

ophirein

New member
סיון, אני איתך../images/Emo10.gif

גם אני לא ממש מתמודד טוב עם המצב לדעתי... אני כל היום יושב מול הטלויזיה ושואל את עצמי למה זה קורה, למרות שאת התשובה כבר יש לי, אבל היא בכל זאת לא מספקת
אפילו את הביקור שרציתי לעשות בגוש לא הספקתי בגלל שסגרו אותו מוקדם מהצפוי
אני דיברתי עם יפתח (ואני מניח שגם את) וביום רביעי הוא היה בניצן, ועזר שם למפונים. רציתי לרדת, אבל היו לי גם אתמול וגם היום דברים לעשות שמנעו ממני. אם את רוצה ללכת לניצן דברי איתי, אולי גם אני אבוא (למרות שאני קצת קצוץ בזמנים בשבוע הבא...) כולי תקווה שאסון לא יהיה כאן, לא מבחינת טרור ולא מבחינת קרע בעם!

אופיר מחמד ליבי

אז אני ושניצ דברנו על לעזור למפונים אבל בניצנים יש עודף של מתנדבים ואין במה לעזור יתקשרנו לברר עם צריך מתנדבים אבל לבנתים כולם בבתי מלון שיתחילו לאכלס יתקשרו אילנו ואני יגיד למי שרוצה לבוא איתי ועם שניצ ועוד כמה חברה... עוד דבר המורה שלי אמרה לנו פעם שגם אם זה יצא לפועל צריך לזכור שזאת החלטה של אלוקים וזה מה שהוא רוצה והכל לטובה אז זה קצת מנחם.... עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה! לא פחדים ולא נפחד עם ישראל משצים חזקו ואמצו!

shikole

New member
אופיר וסיו

אני אתכם לעד
בכל מצב... אכן, הכל לטובה, ואם זה קורה זה בגלל שה' רוצה, וזה מוביל למקום טוב... זה מוביל למצב טוב ויהיה בסדר בסופו של דבר... כמובן, אם אתם עושים משו שקשור בזה, לעזור להם או משו, או לא יודע מה... תגידו לי סבבה? אני אתכם!! אז...זהו, לא יודע, אין לי מה להוסיף.. אופיר- גם אני צופה בטלוויזיה, ושואל - למה, למה לעזאזל, אנחנו באותו צד...מה קורה איתנו...אבל אין תשובה מספקת וגם לא תהיה , זו גזרה קשה, שנקווה שאנשים יצאו ממנה בשלום ולא יחזרו עם טראומות לכל החיים.. לא המתיישבים ולא החיילים והמפנים
לילה טוב לכולם, ביי ביי

ophirein

New member
אם את יודעת על משהו שיש מקום לעזרה

תקראי לי... ובקשר לאימרה, שאותה אפשר לשיר... דבר ראשון - עם הנצח - שהוא כמובן עם ישראל, עמנו! ואם אנחנו עם הנצח - לא ישבור אותנו שום דבר! הדבר השני - דרך ארוכה - עברנו דרך ארוכה ולפנינו עוד דרך ארוכה, וכמו שלא פחדנו עד עכשיו לא נפחד מעכשיו!

ניצניזם

New member
בואו נארגן קבוצה וניסע!!!- לניצן!:)

יש לנו את כמורל ואת הכוח לעזור.... אז למה לא??????

ophirein

New member
שאלה מה יש לעשות....

כי עדין לא גמרו להקים שם את האיזור
מישהו אמר כשל ניהולי???

חחח עם כל הרצון לעזור אין במה

אמרתי לך שניצניץ הם עכשיו בבתי מלון גם בניצן יש ימבה מתנדבים כרגע לא צריך עזרה שיצתכו יתקשרו אילנו מבטיחה להודיע אם יהיה משהו

למעלה