רציתי לשתף אותכם

nadavrz

New member
רציתי לשתף אותכם

היום עשיתי בדיקות דם ולשמחתי המוגלובין שלי ירד ל- 6.4 מ 7 (שהיה לפני 3חודשים.

i l a n n a

New member
הלואי עלי... אני מפחדת לבדוק כמה

יש לי עכשיו... לפני שלושה חודשים זה היה 7...

../images/Emo45.gif כל הכבוד על הירידה! שימשיך כך.

גם אני עשיתי היום בדיקת HBA1C ויצא 4.8 (אמנם מעט גבוה יותר מלפני 3 חודשים, אבל עדיין מצויין והעיקר נמוך בהרבה מה - 7 שיצא לי לפני שישה חודשים, כשהתגלתה הסוכרת).

תשובה

מחוברת למשאבת אינסולין. מקפידה מאוד על הדיאטה. וכל סטייה מהדיאטה - "מגובה" בתוספת אינסולין.

אני גם מחוברת למשאבה

5 חודשים שומרת על אוכל עושה ספורט מקווה שעוד 3 זה ירד עוד קצת

lili76

New member
היי רציתי לשאול

איך חיים עם משאבה בלילה. זה לא מפריע לך? ואם שכחת להדליק או לכבות אותה . ובאיזה פעילות גופנית את מתעסקת כשאת עם משאבה? הרי מזיעים נורא .

את המשאבה לא מכבים . היא פעילה 24

שעות ביממה, מורידים אותה רק לצורך מקלחת. היא לא מפריעה בלילה - פשוט "מונחת" ליד במיטה. אני עושה הליכות על מכשיר ההליכון בחדר כושר, והמשאבה לא מפריעה.

תשובה

יש לי משאבה מדגם דנה ולגבי כיבוי והדלקה אין לי בעיה היא מכבה את עצמה (את הצג וכך היא חוסכת בבטריה) וממשיכה לעבוד אם אני רוצה להפעיל אותה אני לוחצת על כפתור ועושה את הפעולה. לגבי הלילה יש לי חגורה שאני שמה עלי ואני מזיזה אותה לי הצורך (אפילו תוך כדי שינה כדי שאני לא אשן עליה) חשבתי שיהיה לי קשה אבל התרגלתי מאד מהר. לגבי פעילות אני צועדת כל יום ובזמן ההליכה אני מורידה ל50% ובנוסף אני הולכת להתעמלות חיזוק ועיצוב ולשם אני מורידה את המשאבה.

../images/Emo39.gif תמשיכו ככה שניכם

כל הכבוד על הירידה ופינה תגידי על לא על היפו כל הזמן עם כזה המוגלובין?

ממש לא על היפו.

המקרים היחידים שיש לי מתחת ל 70 הם לפעמים בבוקר עם ההתעוררות (הכי נמוך שהיה 53 אבל עדיין הרגשתי מצויין).ולעיתים רחוקות מאוד לפני ארוחה (הכי נמוך שהיה 59). לרוב הערכים לפני ארוחות הם בין 70 ל 90 ושעה אחרי ארוחות 95-140.

למעלה