רציתי לשתף אותכם ..

מירווש14

New member
רציתי לשתף אותכם ..

מוקדש ל - - - - - .. אמא יקרה לי אני סולחת לך אני זוכרת את עצמי מגיל קטן לבד, כך גדלתי ואין להתבייש בזה אולי קצת בזה שאת קיימת ,אך לא בחיי אני פונה אליך כאן כי אולי אין לי אומץ ואולי זה מיותר אולי לשווא לומר לך ש..אני משחררת אותך משחררת אותך מכל הכעס מכל ההתחייבות כלפי מלחשוב עלי ,מליצור איתי מגע כלשהו -לחבק אותי, מלנשק אותי להגן עלי ואפילו ..כמה שזה כואב.. מלאהוב אותי קשה לי לכעוס עליך, כי אז אני ישר .. ישר עולים לי רחמים כלפיך איך אני עוד מעיזה לכעוס כאשר את אפילו לא חשה,לא יודעת ..שאת כלכך פוגעת..כלכך חסרה לי בחיי בחיים לא אודה בפנייך ובחיים לא אומר לך .. בחיים לא אומר לך אמא שאני, אוהבת אותך מרוב אהבה אני כבר שונאת אותך איך יכולך להביא ילדה לעולם כדי לעזוב אותה אחרי 4 שנים? אני שואלת ושואלת ומקווה שזה יעזור לי..איכשהו..להבין את הסיבה וכשזה לא עוזר ..אני חושבת..ש... הילדה הקטנה הזאת שהשארת הקפיאה את האהבה הזאת שלך כל מה שעשית , היה לחשוב רק על עצמך ולנטוש כל קשר לאהבה במקום להרעיף ולתת הכל לקטנה במקום לגדל ולאהוב לחבק ולאחל, לשמוח בחלקך ולפתוח דף חדש בחייך.. אז את כן פתחת דף חדש..בלעדיה הרי היא רק הפריעה לך בחייך המהוללים עם בני המין השני השארת אותה לבד השארת אותה להתכשל וללמוד את משמעות החיים בדרך הקשה היא החזיקה מעמד הילדה הזאת עם אהבתך או בלי אפילו שהרגת את ילדותי,הרסת את זכרונותי, שברת את ליבי אל תדאגי אמא אבא אהב אותי,אבא היה שם בשבילי הילדה הקטנה הזאת היום בת 16 שגאה בעצמה על מה שהיא היום ועל מה שהשיגה בחייה ולאן שהיא הגיעה בכוחות עצמה, לבדה גאה בעצמה על זה שעד היום אפילו פעם אחת לא קראה בשמך אמא ואת , מיוסרת בחייך אולי בחיים לא תסלחי לעצמך על שאיבדת אותי אולי בחיים לא תביני מה שעשית, מה שהרסת בחיים לא תביני איך זה שקוראים בשמך אמא ואני.. בחיים לא אדע ובחיים לא אבין את משמעות המילה או שבעצם אדע יותר מכל אדם אחר אמא יקרה לי תפסיקי לייסר עצמך אני סולחת לך ומשחררת אותך אמא יקרה לי אני תמיד אוהב אותך למרות שאת....בעצם כבר מלאך וחבל לי שניפטרת... אבל רק בגלל סיבה אחת בגלל שלא הספקתי להגיד לך וגם בלעדייך יש לי כוח להמשיך לחיות

מירי , הקדשת את זה לי ? :[

אני פשוט בוכה עכשיו , את הבחורה היחידה בעולם שהבינה מה אני עברתי. כולם חושבים שזה קל לחיות בלי אמא .. אבל הם לא יודעות מזה!!! בלי אהבה שלה , בלי הליטופים שלה, בלי זה שאני מקבלת 100% במבחן והיא אומרת לי 'כל הכבוד אני אווהבת אותך' כמו שאמא שלך אומרת לך . וכמו המון דברים (שאני לא רוצה לפרט .. ) את לא מבינה אין חברות כמוך היום ... אני פשוט אווהבת אותך תודה על כל מה שאת עושה \ עשית בשבילי אין כמוך וגם לא תיהיה .. תודה לך ~ אוהבת אותך המון המון : [

דייייייייי !! זה פשוט עצוב ומרגש

לא אתבייש אם אומר שזלגה לי דמעה סוררת שלא השתלטתי עליה.

מירווש14

New member
נוופררר :[

אני תמיד יעשה בשביל מה שתבקשי , והלוואי שהרבה מהחברות שלי היו כמוך ! את הילדה הכי מדהימה שיש ! אווהבת אוותך המוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון

אמא זאת אמא בכל מצב.

לא משנה אם היא לא בסדר ולא מתנהגת כראוי, כתוב ``כבד את אביך ואת אימך`` ולא כתוב לכבד בתנאי שהם בסדר או אוהבים ומפנקים.

כנראה שה``אמא`` שלה

לא תכננה להיות אמא אמיתית. להפקיר ילדה בגיל צעיר זה לא לב של אמא. והיא לא ראויה להקרא בשם המפואר שנקראו בו האמהות הקדושות שהתמסרו לילדיהם.

למעלה