רציתי לשאול

אלי ו.

New member
זה לא "בתרבות שלנו"

אלא בתרבות שלהם. אני מניח שבאירועים כאלה מצופה מנשים להשקיע ולהראות מקוריות בלבושן ומי שטרחה והוציאה אלפי דולארים על כמה חתיכות טקסטיל כדי להראות יפה מקורית ויחודית קצת יפריע לה שעוד אישה לובשת את אותן נוצות. מה שמענין בתרבות הזו הוא שמהגברים הדרישה הפוכה, מהגברים מצופה שלא להיות מקוריים והם אמורים ללבוש תלבושת אחידה.

זה גם בתרבות שלנו

ולי זה קרה בראיון עבודה, ממש לפני שבוע-שבועיים. לבשתי אותה חולצה כמו המראיינת. לא פאדיחה ענקית, אבל החלט לא נעים.

חומה.

אבל יחד איתה קניתי גם אחת ירוקה, כמובן.

נשמע דווקא חיובי

ככה המראיינת רואה שיש לך טעם דומה לשלה, וזה נותן לך ייתרון בקבלה לעבודה, לא?
ותגידי, מה זאת הכתובת בחתימה שלך? זה האימייל של התינוקת?

לדעתי זאת פאדיחה

שזה סוג הבעיות שמטרידות את אשת הנשיא של המעצמה החזקה בעולם. בשביל זה להעסיק יועצת התקשורת??

דגגדול

New member
למה?

הוא זה שצריך לעסוק בעניינים שברומו של עולם, לא היא. היא מתפקידה להיות ייצוגית ולכן צריך להעסיק יועץ תקשורת.

אלינור רוזוולט

היא הדמות שמהווה מודל חיובי ונערץ לאשת נשיא, לא נראה לי שהציבור האמריקני רוצה אשת נשיא שכל היום רק תעשה מסיבות קוקטייל. רוזוולט

אם לאשת הנשיא צריך להיות תפקיד

אז היא צריכה גם להבחר, לא? אז אני מציע בבחירות הבאות יתמודד גור על תפקיד הנשיא, וטיפר על תפקיד אשת הנשיא, ואם גור יזכה וטיפר תפסיד הם יאלצו להתגרש וגור יתחתן עם המועמדת הזוכה. אני רק מקוה בשביל הבידור שהיא תהיה רפובליקאית.

shellyland

New member
כי התרגלנו להאמין

שהבגדים מגדירים את האישיות, ואם מישהי לובשת בדיוק כמוני זה אומר שהאישיות שלי לא ייחודית.

נץ666

New member
כי התרגלנו לחיות בתרבות של

השתמש-השלך, כפי שהגדיר אותה כבר לפני 3 עשורים טופלר בספרו "הלם העתיד". אה, אנחנו בהווה של העתיד שהוא שרטט. אשר על כן, אנחנו מוגדרים באמצעות החפצים שרכשנו, על ידי המחיר הלא ריאלי שאנחנו משלמים ומהירות בה אנחנו יכולים להיפרד מהם לטובת "מותג" אחר.

אנחנו?

אני לא. וגם רוב האנשים שאני מכירה מתנהגים יותר דומה למה שגנגי מתארת מאשר מה למה שאתה מתאר.

נץ666

New member
כחלק ממגמה עולמית

דוגמאות פרטיות משקפות אולי תחילתה של מגמה, אבל סטטיסטית, כשבודקים מגמות של תאווה למותגים, צרכנות יתר של מוצרים - רגע, מה אני מדבר בלי הוכחה ונימוק: ב"דה מארקר" העיתון הכלכלי היחיד שאני קורא, התפרסמה בשבוע שעבר כתבה על כך ש- 300 מליון צרכנים אמריקאיים מחזיקים על גבם את הכלכלה העולמית בגלל שהם צרכנים בלתי נלאים, וכל תנועה של שינוי במגמות הצריכה יכולה לבשר מיתון עולמי חדש. אז אתם ואני ועוד כמה בסביבה שלנו נוהגים אחרת. זוכרים את הסרט על הממציא של הבד שלעולם לא נקרע, מתקלקל וכו' ואיך גמר את חייו עני ואביון?

גנגי

New member
כן? אז איך זה

שבכל פעם שמישהי לובשת משהו שלוכד את עינה של בת חווה אחרת, ההיא שואלת את הראשונה "איפה קנית את זה?" ורצה לקנות בעצמה פריט זהה?

למעלה