רציתי לשאול

Chilli1212

New member
רציתי לשאול

אם יש כישופים שגורמים לאנשים לא להתקרב אלייך. ואם כן אם יש סיכונים בכישוף הזה תודהמראש. {:

RainBird

New member
יש סיכונים בכל לחש. את רוצה שאדם ספציפי לא יתקרב עליך? או כמה אנשים? וגם- האם יש לך ניסיון במאגיה?

Chilli1212

New member
לא, אין לי ניסיון,

למעשה אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל. אני רוצה שאדם ספציפי לא יתקרב אליי ואני גם לא בטוחה שאני רוצה לכשף אותו. רק התעניינתי. מה הסיכונים?

RainBird

New member
אני מציע שתוותרי. הלחשים האלו עשויים ליצור אנטיגוניזם שידחה ממך אנשים אם את לא יודעת מה שאת עושה. רצוי להמנע ולהשתמש באמצעים אחרים. ארדן.

neophile

New member
יש כישופים

שמרחיקים את האנושיות שלך מעצמך למרות שבאותה מידה אתה יכול לקחת מנת יתר של L.C.D יהיה לזה אותו אפקט אם תשרוד.

RainBird

New member
דבר ראשון זו היא. לא שזה מעניין אותך. דבר שני, אם כל הניסוחים שלך הייתי מניח שאתה ממש נגד מאגיה. אבל ממש.

neophile

New member
הצד הרוחני של האלה

יש תקופות ויש תקופות אני נגד מאגיה כפי שהיא הוגדרה ב2000 שנה האחרונות אני מאמין בשינויים ובהתפתחויות , אני מאמין שאמונה במאגיה היא מסיכה לחוסר יכולת להתפתח באופן עצמאי . הרעיון הכללי ביותר של מאגיה גם הוא פאראדיגמה שיש לה את השימושים שלה לחפש רומנטיקה בדבר מעשי זה מאוד לא מעשי, מפני שרומנטיקה היא חסרת תועלת. רומנטיקה שהופכת לתועלתית מאבדת את היופי שלה אין שום דבר יפה בעולם המעשי , זה עולם מאוד גס היופי מגיע מההתעלות כלפיו. קח דוגמה מעולם הטבע, טווס . מה שפירסומות עושות(גלאמור) זה לקחת רעיונות רומנטיים ולקשר אותם לרכישת חפצים או שירותים חומריים. לקחת את מה שעלינו לשאוף כלפיו ומורידים אותו לדרגה גסה ביותר על ידי כך מונעים את הגשמתו של זה שאנו שואפים אליו. או במלים אחרות לא מאפשרים לצד הרוחני של האלה להתבטא , אלה רק לצד החומרי.

Wing Chan

New member
תאכלי מלא מלא שום ובצל ואז תבואי

אליהם ותגידי מול הפנים שלהם "אההההההההההההההההההלן"

PurpleFilth

New member
דרך אחת פשוטה

היא להסיט את תשומת הלב ממך ולהאה. כמו שמים מחליקים מברווזים (נראה לי שמישהו כבר כתב את זה באיזה ספר). עוד לא נתקלתי בתופעות לוואי של השיטה הזאת.

ההגמון

New member
ברור.

וכן, יש סיכונים. אבל אם אין לך ניסיון קודם, אז סיכוי סביר זה גם ככה לא יעבוד.

למעלה