רציתי לשאול

Nilly1925

New member
רציתי לשאול

1) שמעתי שבזמן מחזור, לא מומלץ לקיים יחסי מין. למה ? ומי מהצדדים עלול להיפגע במידה ומקיימים יחסי מין בזמן מחזור? הגבר או האישה ? 2) גברים מקבלים הנאה כשמתעסקים להם בפטמות? (ברור לא כמו הנאת המין הנשי, אבל זה עושה להם משהו? ) 3) אם גבר מגיע להנאה, מרגיש שהוא חייב להוציא ולגמור, אבל מסיבה מסויימת מחזיק את עצמו ולא גומר, זה עלול לפגוע בגוף שלו במידה והוא עוצר את עצמו המון פעמים? תודה מראש

Nilly1925

New member
עוד משהו

אם הוא שם קונדום ואנחנו שוכבים בזמן מחזור, זה מונע זיהומים לגמרי?

תשובה נוספת...

...את לא יודעת שקונדומים נופלים מהזין והולכים לאיבוד בכוס?... בטח שיהיה זיהום... מגפה רבתי, כל יבשת אירופה חרבה בגלל זה...

אורמור

New member
לשאלותיך

1) ממתי מקשיבים לשמועות? הצד הנפגע הוא זה שמכבס את הסדינים 2)חלק כן חלק לא 3) לא אור

תשובות מלומדות עד מאוד...

...אז כך: 1. אם זה מחזור מעניין ויש משחק אטרקטיווי, אז לא מומלץ, כדורגל משובח עדיף על סקס צולע. 1.1 מי שיפגע זה הגבר, יהיה לו סקס רע והוא יפסיד גולים. 2. גברים לא מקבלים הנאה כשמתעסקים להם בפיטמות, במיוחד תינוקות עם שיניים או אפילו שיני בשר...גם נשים לא אוהבות התעסקות בפיטמות(שובר לך מיתוס), הן מעדיפות מבט לעיניים ומילות של אהבה... 3. הגבר עלול להתפוצץ לחתיכות בינוניות עד בינוניות קטנות, תלוי בגודל מסך הטלוויזיה...

חידוש,חידוש ../images/Emo70.gif

1. ישנם גברים הנהנים מ"התעסקות" בפיטמה 2. ונשים נהנותתתתתתתת מהתעסקות בפיטמה, סורי נוסע יקר אם "ניפצתי" מיתוס, אבל אנחנו כן..... מילות האהבה זה כבר סיפור בפני עצמו

הנה

1- אני אישית מקיים יחסי מין בזמן המחזור אלא אם כן היא מבקשת שלא.. לי זה לא מפריע ואין בכך שום דבר מסוכן כל עוד משתמשים באמצעי מניעה על מנת להימנע ממחלות או הריון לא מתוכנן(אני אפילו יורד לאישה בזמן מחזור וזה לא מפריע לי כל עוד היא אחרי מקלחת עם טמפון ). 2- אני לא נהנה כשמתעסקים לי בפיטמות, זה מפריע לי. 3- לא, זה רק יכול להועיל לו לגמור פחות מהר ולהנות הרבה יותר כשהוא גומר בסופו של דבר...

למעלה