רציתי לשאול

MysteryAngel

New member
רציתי לשאול

האם מעורבות של בעלי חיים בחיינו הם יכולים להוות חלק משיעור שעלינו לעבור? האם בעלי החיים הינם יישויות הבאות במודע לחיינו על מנת לשקף עבורנו דברים כבני אדם? נקודה זו מעניינת אותי מאוד ואני אשמח לקבל תשובה :) תודה מראש :)

Tal_Ya_Tal

New member
היי מיסטרי איינג'ל../images/Emo24.gifאני מאמינה

שאכן
בעלי החיים שחיים לצדנו הגיעו הרבה פעמים כדי ללמדנו בעקר חמלה ואהבה ללא תנאי. אך פעמים רבות כאשר אנו הולכים בדרך רוחנית מגיעים אל חיינו חיות מסוגים שונים. בעקר חתולים אך לעתים גם חיות אחרות. לכל חיה יש את המאפיין שלה. השמאנים טפחו וכבדו את החיות הקשורות לתחומים השונים וכאשר אדם היה קשור לחיה כלשהי, הם ייחסו לו תכונות הדומות לתכונותיה של החייה. חתולים וכלבים הרבה פעמים 'לוקחים' מבעליהם את בעיות הבריאות שלהם ופוטרים אותם מ'קרמה' קשה. לא פעם נוכחתי בכך. הם כאילו מתנדבים לבוא ולשחרר את בעליהם מ'חובות נושנים' בכך שהם משמשים מעין 'כפרה' ברצון. לעתים בעליהם אפילו לא מודעים לכך, שהחיה האהובה שלהם שנפטרה חסכה מהם סבל גדול ולקחה את הסבל על עצמה. חיות גם מטהרות את ה
מאנרגיות לא רצויות ברוב הפעמים והם גם אינדיקציה לאנרגיות לא רצויות. כשהחתולה שלי מסרבת לשהות בחדר מסוים,
אני מבינה שעליי לטהר את החדר הספציפי הזה
L&L TALYA

tombraider

New member
קיבלתי אליי

גורת כלבים קטנטנה...עם אופי מדהים. טובה ועדינה, יפיפיה...מלאכית ממש. אני לא הייתי רוצה לחשוב שהיא רוצה לקחת ממני מחלה קשה אליה.

דגנית

New member
בתור "ילדה גדולה" אני יכולה לספר

שהכלב שהיה לי כל הילדות בטוח לקח ממני הרבה.. הרבה בכי, הרבה כאב, הרבה עצב כאשר היה לי עצוב, הוא הראשון שהרגיש שבא.. לגרום לי לחייך. הוא נתן לי המון חום הרבה חברה הרבה חיבוקים כל מה שלא רציתי לספר לאף אחד הוא תמיד תמיד תמיד הקשיב. והכלב הנוכחי מהווה אותו מקור תמיכה, חום, חיבוקים, הקשבה, ריצות, טיולים, השתוללויות.. עבור אחי. לפעמים בעל חיים 'לוקח' מאיתנו הרבה אנרגיות שקשה לנו להתמודד איתן. שומר עליינו.. ואגב, הוא מופיע מידי פעם בחלומות בא לראות מה שלומי

העכביש2

New member
בהחלט

חיות הם יצורים חיים כמו כולנו...ההפרדה שאנו עושים -- "אנשים" , "בעלי חיים" היא מוטעית מיסודה...לכולם נשמה, כולם חלק מהחיים. ולכן, בעל חיים יכול להיות קשור אלינו בחלקים הכי אינטמיים - וגם להוות חלק מלמידה. חבל שיש הרבה שלא חושבים ככה ומתעללים בהם...

למעלה