רציתי לשאול

רציתי לשאול

גברים-כשאתם חודרים לנרתיק הנשי אתם עושים את זה לפי החיכוך שממנו אתם נהנים?או שאתם חודרים בראשית במטרה לענג את האישה? ניקח בחשבון שהשאלה לא מופנית לנשואים או לזוגות שמכירים כבר את ההנאות של הפרטנרים הקבועים,אני יותר מתייחסת לסטוצים/פעם ראשונה וכדומה. מקווה שהייתי ברורה

וזה יעזור לה לקבל סופסוף תשובה

אמיתית
אני חושבת שהיא שואלת גברים אם הם חודרים כי הם נהנים מהחיכוך או בכדי לענג את האישה. אני לא גבר אבל נראה לי שהתשובה תלוי באגואיזם של הגבר
רוב הנשים נהנות מהחדירה אבל לא גומרות ממנה. לעומת זאת, רוב הגברים כן גומרים מהחדירה עצמה...

ohadz

New member
תשובה אמיתית היא בטוח תקבל...

אנחנו אולי
אבל לא שקרנים :)

חופ שיה

New member
אני מניחה שזה

שילוב של שני הדברים שציינת , מי יותר ומי פחות. מקווה שהגברים יואילו בטובם לענות לך , באופן כללי גברים לא ממש מתעסקים עם סוגיות כאלו , הם פשוט דוחפים את הזין ומה שקורה - קורה.

Fenris

New member
זה מאוד אינדיבידואלי.

אני מניח שאפשר לסווג באמת לשלושה סוגים כלליים: הקבלנים - אלה שמעניין אותם רק לגמור וללכת... אלה לא יתחשבו באישה יותר מדי, יניחו שאם הם נהנו אז גם היא ואם לא - בעיה שלה. שתקנה רוקט פוקט. המשקיעים - אלה שרוצים ששני הצדדים יהנו מהאקט, בדר"כ כדי לבסס קשר ארוך-טווח (בין אם עבור סקס בלבד ובין אם קשר רומנטי). ה... אממ.. טוב, אין לי שם קצרצר בשבילם. אלה ישקיעו באקט וינסו לענג את הבחורה, אבל בעיקר כדי שהיא תפאר את שמם וזכרם באזני חברותיה והוא יוכל להמשיך בכיבושיו. אתם מוזמנים להציע שמות לקבוצה הזו (נראה מי הכי יצירתי ומשעשע). ואם את מיואשת(220), דעי לך שאני משתייך לקבוצה השניה (המשקיעים). כך שאם חסר לך...

Fenris

New member
נ.ב.:

כמו שאמרתי, זה מאוד אינדיבידואלי, אז ברור שלא כולם נכנסים בדיוק לשלושת הקטגוריות האלה, ואולי גם יש עוד סוגים שלא ציינתי. אבל נראה לי שאלה הארכיטיפוסים.

BeRo

New member
נקודה מעניינת וחשובה

ןנראה לי שאיך שהוא אני עושה את זה בשבילה ולא בשבילי, או זה נוצר לי במהל הקשר האחרון וזה דבר אני רוצה לשנות כי לזה לא תורם לביטחון שלי שאני נכנס אליה בשבילה, אם היא רוצה שאהיה בתוכה שתעשה את ואני אהיה בתוכה כשאני אחליט וארצה.

למעלה