רציתי לשאול

ומפני ששאלת ../images/Emo14.gif

הסבתות שלנו נשאו את ליבותיהן שהבורים בתוך חזן הענק, ושתקו. עבדו מבוקר עד לילה, בישלו, ניקו, כיבסו, טיפלו בילדים - ושתקו. בין לבין - ולעתים ללא כל אמצעים, היו תופרות, מתקנות, מרפדות, - ושתקו. ילדיהם היו מגוהצים, נקיים, מחובקים, מלוטפי ראש, אהובים - והסבתות שלנו - שתקו. הסבתות שלנו ילדו את הדור שהקים את המדינה, לא היו להן אהבות נכזבות, כי מי העז? לעתים לא היו להן אהבות כלל - כי כך היה נהוג... לדבר על לב שבור, שלולית יקרה, היא פרבילגיה שנטל לעצמו הדור הזה - ואולי לדור הבא וזה שאחריו - תוכלי לספר, מ ה היתה התרופה שלך ללב שבור. חג שמח

../images/Emo12.gif

נשמע די נורא.. "פריבילגיה שנטל לעצמו הדור הזה" אני מקווה שאני אמצא את התשובה ואוכל להעביר אותה הלאה כשאני אמצא,אתן הראשונות שתדעו

ה מוזה

New member
בטח שיש

תרופת סבתא עתיקת יומין לראשונה מצאו אותה בחורבות עיר עתיקה נוודים נשאו אותה בכפות ידיהם אל תרבות חדשה שם בערבות רחבות ידיים היא ריפאה אינספור לבבות שבורים לצערי כיום תרופת הסבתא העתיקה קצת אבדה בין טכנו ולוגיה אבל היא עדיין המרפא הכי טוב שקיים כיום קוראים לתרופת הסבתא הזו,רייקי,הילינג,"קסם המגע" אז קראו לה פשוט .....
חיבוק.

תרופה מצוינת

קצת בעייתית כי היא לא תמיד זמינה ולא ניתן לקנות אותה אבל חסרון ויתרון לכול דבר חג שמח מוזה יקרה

../images/Emo24.gif יקירתי השלולית

אולי אינך יודעת אולם לבבות שבורים ממיסים ברד ושלג - גם דמעות. אולי זה איננו הפורום הנכון, אולם אין מקום שהוא אינו נכון על מנת לשתף בו, על מנת להשמיע את אשר אינו יכול יותר להשאר בפנים - ו - כן !!! על מנת לקבל חיבוק. נשבעת לך שאני יודעת שחיבוק וירטואלי אינו נוגע ולו בקצה קצהו של עצב פגוע או לב שבור, יודעת שאת שאת רוצה ומייחלת לו - אנחנו איננו יכולים לתת, אבל - נו מה? תמיד יבוא אבל... אבל, מאחורי המקלדות יושבים אנשים אמיתיים, עם לבבות שחלקם תוקנו, חלקם ידעו צער, חלקם אולי לא יודעים כיצד חש לב שבור...אולם כל אלה שקוראים את מילותייך מחבקים אותך. קוראים לזאת - אנרגיה..אם תרצי תוכלי לחוש בה..תוכלי לחוש שמתוך מעטה הקור העוטף אותך - ישנן גם תחושות אמיתיות של חום וטוב, שמעולם לא הכירו ואולי לעולם לא יכירו אותך - אך הם ינסו לאחות את השברים. נסי למצוא בתוך עצמך את הכוחות לאחות, אולי לא היום, אולי יקח זמן - את אולי תתחזקי מהשבר הזה - ועד אז.. עד אז מצאי את הדרך אל עצמך, אהבי אותך. ובנתיים קבלי מאיתנו כמה אהבה שתוכלי רק לשאת.

../images/Emo140.gif

נכון חיבוק וירטואלי לא דומה אפילו לא בקצת ליכולת הריפוי של חיבוק אמיתי אבל גם הוא עושה משהו... אין לי ספק בעוצמה של המילים..כמו שמישהי חכמה אמרה פעם "זה יותר מכמה חוטים בקופסא" תודה על התגובה המחממת עשית לי הרבה הרבה חיוכים

../images/Emo36.gifציטוט משיר השירים ../images/Emo26.gif

"מים רבים לא יכבו את האהבה ונהרות לא ישטפוה" צר לי לומר לך אבל אין תרופה ללב שבור

למעלה