רציתי לשאול..

..nooky

New member
רציתי לשאול..

אני לא מדברת עם חברה שלי כבר יותר מחצי שנה, ניסיתי להשלים איתה והיא לא רוצה, היא הייתה חברה מאד מאד טובה שלי וזה היה לי נורא קשה. בזמן האחרון אני חולמת כמעט כל לילה עליה. פעם אחת שהשלמנו, פעם אחת שהיא ניסתה להשלים איתי והשלמנו, פעם אחת שניסיתי להשלים איתה ולא הצלחתי ופעם אחת שאנחנו כבר חברות. יש למישהו מושג למה חלמתי על זה? תודה נוקי

kashcapit

New member
זה מה זה פשוט...

החלום הוא חלק מהחיים שלנו... אם כך עניין שמעסיק אותך בהקיץ (בעירות) עשוי בהחלט להעסיק את המוח החולם בשינה. כיוון שהיתה לך חברה שאיתה רבת וכנראה בכל זאת היא יקרה לך והיית רוצה להיות שוב בקשר איתה. בחלום את כאילו בוחנת ורואה תסריטים אפשריים למצב בינכן. אולי את עשויה לקבל רמז בחלום שחבל לפספס את הקשר ואולי גם רמז לאיך כדאי לך לנסות ולחדש אותו?

החלום מראה על קונפליקט לא פתור

בינך ובין החברה שלך. אם החברה לא רוצה להשלים איתך, כדאי שלפחות תבררי מה היו הסיבות, למה היא מתעקשת לא להשלים, כדי שתוכלי לפתור את המצב בעיני עצמך ולקבל סיום הולם. עוד משהו שכדאי לבדוק, מה החברה מסמלת בעבורך, איזה חלק ממך היא מייצגת בעינייך, כי ייתכן שיש קונפליקט בין חלק מסויים בך שמיוצג ע``י עצמך ובין חלק אחר שחברתך מייצגת.

למעלה