רציתי לשאול

בני 8

New member
רציתי לשאול

האם משהוא שמע על מכשיר כעין אוזניות שכשמדברים מצפצף באוזן, ועי"ז המדבר אינו שומע את עצמו ואינו מגמגם בתודה מראש.

R O N Y1

New member
נו בטח שאני מכיר

זה מכשיר שהומצא במיקרה ע"י דיגים סקוטים הם שמו לב שיש רעש חזק ולא שומעים את הדיבור אז לא מגמגמים בדקתי מכשיר כזה ליפני 20 שנה ,הוא לא נח יש כל מיני צינורות מהאוזן לגרון ושמתחילים לדבר החישן שמוצמד לגרון מפעיל רעש באוזניות וכך לא שומעים את הדיבור .....לא אהבתי RONY

shuky63

New member
מה שאתה מתאר נשמע כמכשיר די ישן

כיום המכשירים האלה לא משמיעים רעש אלא משמיעים לך את עצמך בדיליי(השהיה) ובשינוי תדר שניתנים לכיוון.היה מאמר עליהם באתר של אמבי בלינק המצורף.בעבר היו מסורבלים בגודל ווק מן עם חוטים והיום בגודל וצורה של מכשיר שמיעה.העלות כידוע לי סביב 2000 דולר. ברשותי יש דגם ישן ומסורבל וכתבתי כבר בפורום שאני מוכן לתת למי שרוצה לנסות לראות איך האפקט משפיע עליו לפני שהוא שובר תוכניות חיסכון

בני 8

New member
עוד שאלה

אותו מכשיר מונע לחלוטין גמגום?. והאם צריך איזשהוא טיפול רפואי בשביל אותו מכשיר? נ.ב תודה על התשובות.

shuky63

New member
המכשיר לא פועל באותה מידה על כל

מגמגם.צריך לנסות ולבדוק.אני מאמין שהוא אטרקטיבי רק למגמגמים כבדים כי זה בסך הכל מאד לא נוח ללכת עם משהו דומה למכשיר שמיעה באוזן.

בני 8

New member
עוד שאלה

אותו מכשיר מונע לחלוטין גמגום?. והאם צריך איזשהוא טיפול רפואי בשביל אותו מכשיר? נ.ב תודה על התשובות.

בני 8

New member
עוד שאלה

למעלה