רציתי לשאול

ronenaviv

New member
רציתי לשאול

שלום לכולם, ברשותכם רציתי לשאול, אילו אתרים בעברית חסרים לכם ברשת האינטרנט? באם הייתה לכם אפשרות בחירה, איזה אתר אינטרנט בעברית הייתם רוצים שייבנה ויפותח? תודה

אסִי

New member
לי יש רעיון לפתיחת ובנית אתר...

אתה יכול לבנות לי אחד בחינם

e-magine

New member
שני דברים עולים לי בראש

קודם כל, שוק בסגנון e-bay חוששני שבמדינה קטנה ומבודדת כמו שלנו, יהיה קשה להגיע לשוק כזה והפעילות בשווקים כמו e-bay בעייתית מבחינת שפה, עלויות הובלה ובעיקר בטיחות. אני חושב שלמכור שם, עוד יותר קשה מאשר לקנות (למרות לי יצא גם לקנות וגם למכור). הדבר השני שחסר לי הוא מנוע חיפוש שעובד ברמה בעברית. גוגל היום הוא הדבר הכי טוב, המנועים והאינדקסים העבריים עדיין לא ברמה הדרושה.

ronenaviv

New member
קודם כל

תודה על התגובה! יש רעיונות שאתם חושבים שכן יילכו פה?חוץ מהמנוע חיפוש?. תודה!

xslf

New member
ניסית את 2find?

קטן אבל מנסיון- הוא מוצא דברים שאף מנוע חיפוש אחר לא הצליח לאתר (למשל את העותקים של המאמרים שלי עבור thenet שיושבים כיום על השרת של וואלה): http://www.2find.co.il

e-magine

New member
ניסיתי, הוא כרגע תקוע

לפחות חיפוש העמודים והחדשות. אני מסכים שהוא טוב.

הארי8

New member
כל כך הרבה .....

כל פעם שאני מחפש אתר באינטרנט ולא מוצא - זו סיבה לבנות את האתר הזה. כך אני בונה אתרים רבים. יש לי אתרים שלא קיימים בשום צורה אחרת בארץ וגם לא טרחתי לפרסם אותם כי הם לא גמורים. אתר המסז' שלי אתר הגו אתר הבריאות אתר הסיפורים (טוב, זה לא משהו מיוחד) אתר האופניים אתר המצלמה הדיגיטלית ועוד ועוד (חלק מופיעים בבלוג שלי בקישורים) אז קודם כל כל אתר כזה שלא גמור (כמו אתר הגו) - אני אשמח לראות אתר כזה גמור ומוגמר שיחסוך לי את הצורך להשלים אותו.

למעלה