רציתי לשאול... השיר "צרות טובות"... על מה בדיוק הוא נכתב? אני במין וויכוח עם ידיד...
A A2af New member 25/2/04 #1 רציתי לשאול... השיר "צרות טובות"... על מה בדיוק הוא נכתב? אני במין וויכוח עם ידיד...
ס סלוניק New member 26/2/04 #4 ממה שהבנתי השיר עוסק באדם הקרוע אשר נמצא בקשר במקביל עם שתי נשים שונות אשר אינן יודעות אחת על השנייה, והוא קרוע בבחירה בין שתיהן.
ממה שהבנתי השיר עוסק באדם הקרוע אשר נמצא בקשר במקביל עם שתי נשים שונות אשר אינן יודעות אחת על השנייה, והוא קרוע בבחירה בין שתיהן.
1 1מהרהרת New member 8/3/04 #5 בתכל'ס... זה פשוט תיאור של גבר בוגד, רק שזה מתואר כל כך יפה שאתה לא יכול לכעוס עליו ואתה אפילו מתחיל להזדהות איתו. אחד השירים הטובים בעיני.
בתכל'ס... זה פשוט תיאור של גבר בוגד, רק שזה מתואר כל כך יפה שאתה לא יכול לכעוס עליו ואתה אפילו מתחיל להזדהות איתו. אחד השירים הטובים בעיני.
C cobainos New member 16/3/04 #6 זה לא מנוסח כל כך קשה.. גבר בוגד שיוצא עם שתי נשים,דומות בתכל'ס,לא נרא לי תאומות באמת שמתלבט ביניהן ורוצה לבחור אחת כי הוא יודע שזה לא בסדר. די קל להבין.
זה לא מנוסח כל כך קשה.. גבר בוגד שיוצא עם שתי נשים,דומות בתכל'ס,לא נרא לי תאומות באמת שמתלבט ביניהן ורוצה לבחור אחת כי הוא יודע שזה לא בסדר. די קל להבין.