אז מה אמרתי?ולמה הסתערו עלי?
ואיפה המיסיון? אז ככה: 1. אורן, אתה תופס עצמך כפמיניסט. יפה. יש לך דעה אבל לא קבלת תעודת דוקטור לפמיניזם וגם לא חותמת "פמיניסט -עבר" על עכוזך. 2. גם אני, לא קיבלתי תעודה והכשר, וגם אני חושבת שאני נורא-נורא פמיניסטית. אז מי משנינו מנצח? 3. מסקנה, לא אתווכח איתך מי יותר פמיניסט ממי וגם לא מי מנסה לנצר את השני. 4. אתה דיברת על פתיחות, בדרך שנשמעה לי, שאתה בטוח שאתה מאד פתוח, נותן מרחב מחייה מלא, לא מפעיל כפייה ושטלתנות. האם הבנתי נכון? 5. תוך כך, הוספת "מצפה ממנה למינימום טיפוח" , "מצידי שנקנה זה לזו בשמים או דאודורנטים..." , וכמ"כ העברת את הרעיון שאתה מצפה ש"היא" מי שלא תהיה, תמשיך להתגלח כי עשתה זאת קודם. שאלה: מזה "מינימום טיפוח" תגדיר בבקשה. כי הביטוי הזה, פתוח ופרוץ כולו להסברים ופרשנויות שמי יודע לאן יגיעו? בדיוק אתה בונה כפילות, זו שמפריעה לי : אינך כופה, אבל יש לך "טעם" ו"דעה". אז אתה, בדרך ישירה או עקיפה, מגביל ויוצר לחץ. מה תעשה ואיך תנהג, אם וכאשר תכיר בחורה מתוקה, לא על שפת הים, ויתברר לך שהיא משאירה את שיער רגליה ושחייה כמו שנברא? 6. הבאת דוגמאות של עישון קליפות פיסטוקים (אני מעדיפה בוטנים), כדוגמה לכך שאלה דברים שלא מתקבלים אצל בן זוג. שאלה: מי לימד אותנו שקליפות במיטה ועשן סיגריות זה פויה? אף אחד. זה ענין פרטי וטעם אישי. לעומת זאת , החברה שבה אנו חיים לימדה אותנו ששיער גוף אצל נשים הוא "גברי", מיותר, מלוכלך, דוחה, מסריח ועוד כהנה וכהנה. ומוסגר אחד בקשר לעשן סיגריות: בעוד כ - 10 שנים, זה אכן ייחשב לשלילי, דוחה, מסריח ונוגד-משיכה, כי כבר עכשיו אנחנו עוברים שטיפות מוח בנושא. ולכל מי שחושבת, משום מה, שאני מציגה את עצמי כמי שאין לה דעות קדומות והיא הכי הכי נעלה מכולם פה ובכלל: מאיפה לקחתן את זה ?