רציתי לשאול... מהו תווף הגילאים פה? יש פה נוער שכותב בפורום? או רק הורים\מבוגרים? מקס
N NME New member 25/11/03 #1 רציתי לשאול... מהו תווף הגילאים פה? יש פה נוער שכותב בפורום? או רק הורים\מבוגרים? מקס
ד דובון שוודי New member 25/11/03 #2 יש נוער! אני למשל ויש גם את לובין שכותב פה לפעמים ואת הדס... זה מה שאני יודת אולי ישד עוד...
N NME New member 26/11/03 #6 אוקיי חבר'ה, שאלה שנייה: מי אתם שמות בצפר, אחרי הכל מודיעין לא כ"כ גדולה: אני מקס, בן 16 פלוס, ראפר כושל ממודיעין למדתי בערוני א'
אוקיי חבר'ה, שאלה שנייה: מי אתם שמות בצפר, אחרי הכל מודיעין לא כ"כ גדולה: אני מקס, בן 16 פלוס, ראפר כושל ממודיעין למדתי בערוני א'
ד דובון שוודי New member 26/11/03 #12 אההה ואני מריקה כיתצה י' עירוני ב' 123444444444444444444444 (המבין יבין! )
D Dragon Roar New member 28/11/03 #14 אני מכיר איליה! הוא משהו ענק (בגודל) 2 מטר על 2 מטר ^_^ אדם קצת מפחיד..
M meindelbium New member 28/11/03 #15 מטר תשעים ושלוש....חח וקיבלתי אצלו מאה במבחן הראשון שלי איתו ווהו לי
M meindelbium New member 28/11/03 #18 הוא מצחיק לאללה אבל יצא לי כבר לעוף בגללו פעם אחת שמעתי שהוא שרף מבחנים של השישיסטים אצלנו כי הם היו גרועים שמעתי גם איזה מעשיית שוקולד אבל בגדול?הוא מהמורים היותר טובים שהכרתי בחיי אם לא הכי טוב צריך משמעת
הוא מצחיק לאללה אבל יצא לי כבר לעוף בגללו פעם אחת שמעתי שהוא שרף מבחנים של השישיסטים אצלנו כי הם היו גרועים שמעתי גם איזה מעשיית שוקולד אבל בגדול?הוא מהמורים היותר טובים שהכרתי בחיי אם לא הכי טוב צריך משמעת
D Dragon Roar New member 28/11/03 #19 הוא לא נחמד... הוא מפחיד והוא אדם אלים! הוא ניסה לאנוס אותי פעם אחת!! סתם סתם... ... חלק אומרים שהוא נחמד חלק לא.
הוא לא נחמד... הוא מפחיד והוא אדם אלים! הוא ניסה לאנוס אותי פעם אחת!! סתם סתם... ... חלק אומרים שהוא נחמד חלק לא.
ג גל ישראלי New member 26/11/03 #10 ואם אני עונה..... אתה נותן לי משהו בסגנון של ה"תוכנית להגנת עדים" של ה- FBI? זה די מסוכן... גל, בן 15 וקצת, עירוני א', אההה, כיתה י'.
ואם אני עונה..... אתה נותן לי משהו בסגנון של ה"תוכנית להגנת עדים" של ה- FBI? זה די מסוכן... גל, בן 15 וקצת, עירוני א', אההה, כיתה י'.