רציתי לשאול... איפה מוצאים באינטרנט פרקים? תודה מראש,
P PretTy LiTtle DittY New member 25/9/03 #4 יההההההההה../images/Emo12.gif יש עוד אנשים שנכנסים לפה בשבע בבוקר יאיי האמת שפשוט הייתי עדיין ב-high מההופעה של עברי... עברי תעשה לי ילד
יההההההההה../images/Emo12.gif יש עוד אנשים שנכנסים לפה בשבע בבוקר יאיי האמת שפשוט הייתי עדיין ב-high מההופעה של עברי... עברי תעשה לי ילד
P PretTy LiTtle DittY New member 25/9/03 #6 במרכז הירידים היה music market. אם הייתי בהופעות אחרות שלו לא הפסדת כלום. היו כולה חמישה שירים ... אבל עדיין היה שווה כתמיד היום יש של ירמי קפלן אם את אוהבת... הייתי הולכת אבל אני רוצה לצאת בערב למקום אחר אז...
במרכז הירידים היה music market. אם הייתי בהופעות אחרות שלו לא הפסדת כלום. היו כולה חמישה שירים ... אבל עדיין היה שווה כתמיד היום יש של ירמי קפלן אם את אוהבת... הייתי הולכת אבל אני רוצה לצאת בערב למקום אחר אז...
P PretTy LiTtle DittY New member 25/9/03 #8 רוב הסיכויים שלא../images/Emo3.gif אבל מה הקטע? קחי רכבת- תיהי שם אחרי 20 דקות ויש תחנה בדיוק ליד
י י ס מ י ן 19 New member 25/9/03 #9 אני לא ממש אוהבת את ירמי...חבל שלא אמרת קודם על עברי.. הודעות כאלה צריך לרשום בפורום! שכל עם ישראל יידע!
אני לא ממש אוהבת את ירמי...חבל שלא אמרת קודם על עברי.. הודעות כאלה צריך לרשום בפורום! שכל עם ישראל יידע!