רציתי לשאול....

beckham17

New member
רציתי לשאול....

בעקבות זה שעזבתי את ההדרכה, יש אצלנו בסניף מעין מנהג, שהמדריך שעזב לא מגיע לסניף בשבת הראשונה בתור "שבת צינון", כדי לגרום לחניכים להבין שהוא עזב את ההדרכה, ולהכניס את המדריך החדש לעניינים. עכשיו, המצב שלי הוא לא אותו דבר, בגלל שהמדריך שממשיך איתם מדריך כבר כמעט חצי שנה... לכן רציתי לשאול אם אתם חושבים שגם במצב כזה יש סיבה לעשות שבת צינון... לכן, שכל אחד יכתוב את דעתו, בבקשה, עד כניסת שבת... ורק שתבינו, מה שהרוב ייעצו לי לעשות אני יעשה, בל"נ...

yair m

New member
אה רגע אתה הדרכת אם עוד מישהו??

או שלעא ממש הבנתי.?! אבל אני חושב שכדי לך לעשות שבת צינון או איך שלא קראת לזה. כי החניכים לא הכי יבינו מה קורה שם. אם רק הם שבטים כבר גדולים מעפילים הראה ואלעד ומעלה... אז בטח שתבוא אז הם כבר יבינו אותך כי הם מספיק בוגרים בשביל לדעת את זה.

beckham17

New member
שניה אחת יאיר...

אני מקווה שתכנס לפה לפני שבת... מה דעתך? אני הדרכתי את שבט אלעד, והיה איתי כבר חצי שנה אחד מקוממיות, והוא זה שממשיך להדריך אותם עד שהם יכנסו להדרכה...... אז גם במקרה כזה אני צריך לא לבוא???

yair m

New member
וואי הם גדולים קצת...נראה לי שהם...

יבינו שעזבת כי הרי הם כבר נפרדו מ2 מדריכים. ואם לא נראה לך אזז באמת לא יהיה כל כך נורא שלא בוא שבת אחת

לדעתי כן

באולפנא לדוג' המדריכה העוזבת הייתה נמנעת מלבקר באולפנא עד סוף השליש הראשון, וזה ע"מ שהמדריכה החדשה תתאקלם. סתם לא הגיוני שהחניכים יראו אותך גם השבת אחרי שעזבת, זה לא יראה להם שונה. כל העניין הוא שהם יבינו שמעכשיו יש מדריך חדש, וזה לא אתה. שבת צינון זה רעיון מעולה תתאפק שבת אחת,אין מה לעשות

LadyTitania

New member
לעניות דעתי...

אני לא כל כך מבינה בזה אבל נראה לי שיהיה בסדר אם תגיע לסניף. אני חושבת שהחניכים הבינו שעזבת את ההדרכה. אם בכל זאת אתה מרגיש שהגעתך תפריע למדריך השני או שהחניכים צריכים הפסקה, אולי תגיע מאוחר קצת? אגב - איך היתה הבגרות?

א-ר-י-א-ל

בס"ד לפי עניות דעתי מכיוון שהמדריך כבר חצי שנה בהדרכה אז אין צורך לתקופת צינון הזו והנך יכול ללכת לסניף.

beckham17

New member
בינתיים אנחנו בתיקו...

קדימה חברים, שכל אחד יגיד מה הוא חושב... עוד 7:30 שעות נכנסת שבת...

beckham17

New member
אנשיייים להתעורר!!!!!!

הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה הקפצה

שולי פ

New member
3:2

אני חושבת שאתה יכול ללכת לסניף מכיון שהם כבר מכירים את המדריך החדש והוא לא ממש צריך להתאקלם... ואני חושבת שהם מספיק גדולים כדי להבין שאתה כבר לא מדריך...

mayakol

New member
אני מוסיפה עוד קול ל...

כך שלדעתי אתה יכול ללכת לסניף! לא רואה עם זה בעיה. אבל... אם ממש ממש נהוג אצלכם הקטע של שבת צינון, אז אל תפר את זה.

beckham17

New member
לדעתי זה די "ממש נהוג"...

אז מה עושים??? מחכה לעוד תגובות...

lali37

New member
תשאל את המדריך שאתך ואז תוכל לדעת:

א. אם זה מפריע לו ב. שניכם מכירים את החניכים ותוכלו לחשוב יחד איך לדעתכם הם יגיבו

beckham17

New member
אני לא יעשה את זה...

כי בכל מקרה התשובה שלו לא תהיה אמיתית... הוא יגיד לי שלא אכפת לו......

שרוך

New member
אז זה כככה אז גם אני חושב שאל תילך

בס"ד הי אריאל אם זה ככה לפי דעתי חשוב שאתה לא תיהיה שם ! תראה איך שבת בלי ב"ע אני יודע שזה קשה עדין ואז אני מאמין שבעזרת ה' שבת הבאה יהיה לך קל יותר !! שרוך נ.ב שיהיה שבת שלום לכל חברי הפורום

mayakol

New member
אריאל... חשבת פעם על האפשרות של

להקשיב ל-
? כי זו נראית לי האפשרות הכי טובה פה (ובכלל, אבל נעזוב את זה...). לא נראה לי שהכי יעזור אם אנחנו נאמר לך מה לעשות, או המדריך השני... הקשב ל-
שלך, ואני בטוחה שתמצא את התשובה למה נכון לעשות... מצטערת שזה נשמע קיטשי כזה (אתה בטוח תחשוב שזה אכן כזה
) אבל נראה לי שזה הכי אמיתי שיכול להיות.

מוצארט

New member
צינון...

זהו מושג מאוד מעניין. מאוד קשה לא להגיע לסניף, ובמיוחד אחרי שנה וחצי, שאתה נמצא שם שבת אחרי שבת ונותן את הנשמה. אבל כמה שזה קשה, צריך תקופה כזאת של שבועיים-חודש, לא להגיע לסניף, שהחניכים יתרגלו למצב הקיים. ובכל זאת, במקרה הספציפי הזה, לך אחרי ההגיון, ולא אחרי הרגש. בהצלחה לך!

mayakol

New member
טוב טוב... הבהרה-

כשהתכוונתי לקטע של הלב, התכוונתי להקשיב לעצמך. זה לא חייב להיות בהכרח ללב, זה יכול להיות גם להגיון! (אכן, מוצארט) העיקר לעצמך!

למעלה