רציתי לשאול

פ י י

New member
רציתי לשאול

האם נכון: האדם: אמריקאי; שם תואר: (למשל, דגל) אמריקני האדם: מרוקאי; שם תואר: (למשל, בישול) מרוקני האדם: פלסטיני; שם תואר: (למשל, עם) פלסטינאי והאם יש איזושהי חוקיות?...

גנגי

New member
להלן: "השאלה הדו-שבועית".

העניין כבר נטחן כאן עד שהפך לאבק דק-מן-הדק, ואם תחפש/י בחיפוש תוכן תחת "אמריקני" או משהו כזה, יתגלו לעיני/י/ך מחזות מופלאים, בעזרת השם, הפועל ושם התואר. אגב, יש לך משהו נגד מילונים?

פ י י

New member
אז תודה

לא כל כך הצלחתי להבין אם יש חוקיות, ומה לגבי פלסטיני/פלסטינאי, אבל אם השאלות שלי טורדניות כל כך, אתם לא מוכרחים לענות, ואני כבר אמצא את דרכי לתשובה, מילונים זו אופציה, ויש גם אופציות נוספות. בכל אופן תודה.

shellyland

New member
פיי, אני מתנצלת בשמי ובשם חברי

אופציית החיפוש בפורום כרגע לא עובדת, אבל ברגע שהיא תחזור אני אנסה לחפש עבורך את התשובה. זה לא שהשאלות שלך טורדניות, פשוט השאלה הזאת נשאלה כאן כבר די הרבה פעמים, אבל כמובן שאין לך מאיפה לדעת את זה. אני מבקשת ממך לתת לנו עוד צ'אנס, ובסוף אולי אפילו ימצא לך מקום של קבע אצלנו.

פ י י

New member
../images/Emo13.gif תודה על קבלת הפנים החמה

עכשיו מתחשק לי יותר להישאר פה!

shellyland

New member
נשמח אם תשארי ../images/Emo24.gif

אנחנו הרבה פחות מפחידים ממה שזה נראה בהתחלה. והנה גם הקישור שהבטחתי לך לדיון בנושא שהתקיים לא מזמן.

shellyland

New member
ורק כדי להוכיח לך שלא שיקרנו

הנה קישור לעוד שירשור באותו נושא. אם אחרי כל זה יש לך עוד שאלות, אנא שאלי אותן ונשתדל לעזור.

למעלה