רציתי לשאול -

-=Evyatar=-

New member
רציתי לשאול -

אם זה אפשרי לכל אחד להתחיל להתעסק במאגיה. אני ממש לא יודע כלום בנושא , אבל הייתי מאד רוצה להתחיל וללמוד. אז אם אתם יכולים לעזור לי ולתת לי הכוונה , אני יודה לכם מאד .

leo McWhite

New member
תשובה-וזה רציני!!!!! :)

קודם כל העיסוק בכישוף הוא לא צחוק צריך לחשוב פעמיים לפניי שאתה מתעסק.. אם בכל זאת אתה רוצה לעסוק עלייך לדעת על הסיכונים וגם היתרונות שבדבר.. למשל חוק הקארמה:כל מה שאתה עושה חוזר אלייך פי שלוש. אז אם החלטת לעסוק אני אשמח לעזור לך להתקדם.. אני ממליץ לך לעשות כמה מדיטציות לפניי העיסוק.. עדיף לזמן קצוב... ואם אין לך זמן להשקיע במדיטציות כמו מדיטצייה עם נר אז אני ממליץ על מדיטציה לשון שאם אינך יודע מה היא פשוט תשאל כי היא קצרה ופשוטה... לאחר מכן שהגעת למצב שבוא אתה מוכן לעסוק עלייך לבחור באמת מה אתה.. שחור:מכשף שפוגע.. לבן:מכשף שעוזר ועושה לעצמו דברים... אפור:עושה מה שבא לו.. זה קצת יותר מסובך אבל זה בקיצור נטרלי:שכל הזמן משווה בין מה שהוא עושה או אדום שלא יודע מה הוא... אחר כך או אפילו מהיום תתחיל ללמוד על מיסטיקה באתרים ועל הסיכונים שבהם אני ימלץ לך על האתרים: www.misticland.net או www.pizuz.co.il שבהם תוכל למצוא על הנושא רבות... לאחר מכן עלייך לוודא שאתה אכן מאמין שכל העניין של מאגיה.. ואפילו שאתה חושב שאתה עכשיו לבן זה מפחד מהשחור לכן תחשוב לפניי שאתה מחליט מה אתה כדיי שלא תרגיש לא טוב עם עצמך.... וכך תוכל ללמוד יותר.. אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לעזור ואם יש לך אייסיקיו אני יעדיף לדבר שם כי זה יותר ישיר וכך נראה לי שאני יוכל לעזור לך יותר... בהצלחה בעיסוקים.. ואנחנו עוד נדבר... ליאו....

למעלה