רציתי לשאול

grinberg

New member
רציתי לשאול

אם יש דרך להרגשת החלום על-ידי כיסוי הגוף עם דברים כבדים??? כך שזה יפריע לשיתוק הטבעי ויגרום להרגשת השיתוק ולמודעות בחלום.

LucidGuess

New member
איזו שאלה מבולבלת ואוו....

שמת לב לניסוח השאלה שלך לפני שלחצת על כפתור "שלח"?? כי כתבת ניסוח כל כך מוזר שאני לא בטוח מה אפשר לענות לך, לא ברור מה אתה שואל כאן בכלל... פרש לי בבקשה את המשפט - "האם יש דרך להרגשת החלום על-ידי כיסוי הגוף עם דברים כבדים?" מה זאת אומרת "להרגיש את החלום"? מה זה להרגיש חלום?? איזו שאלה מוזרה זאת?? אחר כך אתה אומר "כך שזה יפריע לשיתוק הטבעי ויגרום להרגשת השיתוק ולמודעות בחלום" מה זאת אומרת שיפריע לשיתוק? אתה מתכוון שתחלום אבל לא יהיה לך שיתוק שינה במציאות? ומה זאת אומרת "יגרום להרגשת השיתוק בחלום"?? אתה רוצה להרגיש שיתוק שינה בחלום?? בקיצור תנסח שוב את השאלה אך הפעם בצורה קצת יותר מובנת אם אתה רוצה שמישהו כאן גם יענה לך. Lucid

ofir_y

New member
ממש לא

המוח הוא זה שמנתק את העצבים וגורם לשיתוק, חפץ כבד אולי יפריע קצת להירדם ויגרום לך לבעיות בנשימה וגם זה לא ראליסטי היות ובתהליך השינה מסתובבים עשרות פעמים. אגב, אי אפשר להרגיש שיתוק. בשיתוק - לא מרגישים כלום.. (את האיברים המשותקים הכוונה)

דונלד

New member
מדהים,אנ´לא יכול להתאפק...

השאלה מדהימה והניסוח שלה עוד יותר... אתה מיואש, אה ? אז אני אתן לך רעיון. קודם כל תחבר וו (מן מוט ארוך - בערך מטר) מהחלון שלך כלפי חוץ. כך שהמוט יבלוט החוצה. בלילה, במקום להיכנס לישון במיטה,לך לחלון, תקשור את הידיים שלך לקצה המוט חזק ולוחץ, כך שגופך ישתלשל כלפי המדרכה/החצר. חזק - כדי שלא תשמט חלילה לוחץ - "כך שזה יפריע לשיתוק הטבעי ויגרום להרגשת השיתוק ולמודעות בחלום". קח שקית חזקה, שים בה 30 ק"ג אבנים, 20 ק"ג אבקת ברזל, 2 שקיות של סודיום גלוטומט... ...אה, וגם את יומן החלומות... קשור היטב לרגליך ותן לגופך להימתח בהנאה, "כך שזה יפריע לשיתוק הטבעי ויגרום להרגשת השיתוק ולמודעות בחלום". אני מבטיחך נאמנה שאם תצליח להירדם, אז "זה יפריע לשיתוק הטבעי ויגרום להרגשת השיתוק ולמודעות בחלום". ועכשיו חצלל לך בכיף
* קידס - דונט טריי איט אט הום ! * כל נזק שעלול להיגרם כתוצאה מהשימוש הוא על אחריות הגולש, ואני לא אשא בשום הוצאה כספית או אחרת בגין שימוש לא נכון !!! דונלד ד.אגב במבחן הבנת הנקרא לפני מספר שנים היו מספר שאלות בסגנון הזה...
|מזיע|

דונלד

New member
ועוד משהו וברצינות !

זה משהו שמקשר בין 2 ההודעות האחרונות שלי - "מדהים..." ו"בדיקת מציאות" ומוכיח שצריך מן אזעקה כזאת שתצוץ כל מספר דקות. בעצם אחרי קריאת ה"שאלה" על השיתוק הטבעי, הייתי צריך לעשות בדיקת מציאות....!!! וזה שלא עשיתי, ואף אחד לא כתב שעשה, מראה שאין לנו עדיין מנגנון אוטומטי של ב.מ במצבים לא הגיוניים (כמו השאלה על השיתוק). ואין ספור של חצלולים מתחמקים מאיתנו. דונלד

דונלד

New member
re: ועוד משו ../images/Emo6.gif

אין בשעות כאלה אף אחד בפורום
, אבל זה לא חשוב. אני מבלה עם עצמי בנעימים. שואל מגיב... :
דונלד

למעלה