רציתי לשאול

stevo32

New member
רציתי לשאול

אם אחד מבניכם יודע איפה אפשר לקנות בגדים כמו של בלינק? כאילו טי שירטס כאלה פפצות ומכנסיים מעוצבות ואפילו נעליים באיזור תל אביב ראשון אם אפשר תודה

stevo32

New member
ובבגדים

שאני מתכוון זה לא חולצה שכתוב עלייה blink182 אלא בגדים שבלינק עצמם לובשים

לאנה

New member
אמממממ......

אני חושבת שהם לובשים נעליים של חברת "ואנס", כלומר, ראיתי פעם פרסומת לנעליים והיה כתוב שבלינק 182 הולכים איתם כל הזמן. אני אנסה לחפש עוד מידע. דרך-אגב - אני חדשה!

לאנה

New member
הנה האתר של החברה.

לא ממש התעמקתי בו, אבל אני בטוחה שהיה כתוב שאלו הנעליים. צירפתי קישור.

stevo32

New member
היי היי

ברחוכה הבאה אני עמישי מרחובות אני לא רק רוצה נעליים...בגדים עצמם יותר חשובות נעליים אם אני לא טועה מארק לובש פומה וטום אני לא יודעץ..ראיתי אותו פעם אחת בהופעה שהורדתי עם אול סטאר

לאנה

New member
תודה! (על הברוכה הבאה.....)

חחחחח....., לפחות אתה יודע שהם הטיפוס של נעלי ספורט.
. אני אנסה לחפש עוד כל מיני דברים......

לאנה

New member
תראה מה מצאתי.

ממש לא התעמקתי, אבל זה אתר עם כל מיני בגדים של הופעות וכאלה, אני לא בטוחה אם זה מה שאתה מחפש. תבדוק את האתר ותראה.

stevo32

New member
בבקשה

ביקשתי חנויות בסיביבת ראשון ותל אביב לא אתרים תודה

blinknetta

New member
אני יודעת שמארק נועל בדרך כלל

סניקרס של פומה גם לי יש כאלה! אבל בכחול...

לאנה

New member
סורי, קצת סטיתי מהנושא.....

אבל בכל מקרה, אני חושבת שיהיה לך יותר כל לגלות את החברות, ואח"כ לברר באיזה חנויות. תמחוק את זה, אני די בטוחה שלזה התכוונת.*שותקת מעכשיו*

blinkme

New member
אני יודעת שהם לובשים חולצות של חברה בשם

harley something like that

roieroie

New member
בלינק? בעיקר חולצות

של hook ups, hurley, atticus והחברה של טראויס famous אם אני לא טועה זה שם ארוך יותר אבל לא זוכר אותו... מכנסיים לרוב של dickies... בוא נגיד פשוט ככה... כנס לאתר הזה - www.loserkids.com יש שם את הסגנון לבוש שלהם אמרו לי שזה אתר שהם בנו אבל זה לא נראה לי נכון... טוב יום טוב! :)

למעלה