רציתי לשאול

liron980

New member
רציתי לשאול

אם לאישה יש טחורים האם היא לא יכולה לקיים אנאלי? האם זה מפריע? שמעתי פעם שרצוי לעשות חוקן לפני מין אנאלי האם אתן עושות גם?

liron980

New member
שכחתי משהו

בדרך כלל אני לא גומרת מחדירה, בזמן שחבר שלי חודר לתוכי אני מכניסה את היד ומאוננת בו בזמן. תמיד אני מרגישה שאני עוצרת את עצמי בשיא, שניה לפני השיא אני מפסיקה וזה מאכזב אותי. יש למישהי טיפים? דבר נוסף שיכול להיות שנובע מהסיבה שתוארה לעיל, אחרי שאני גומרת אני ישר מתייבשת, ולא מסוגלת להמשיך בסקס, למה זה קורה? איך יש כאלה שמסוגלות לגמור כמה פעמים ברצף? לא מתייבש לכן שם האזור?

queenyfj

New member
גמירה מחדירה

הרבה נשים לא גמורות מחדירה. מה שאת מתארת הוא שבזמן זבן-זוגך חודר אליך, את מאוננת בדגדגן. אולי יותר מדויק לקרוא לזה "לגמור מהדגדגן כשהזין של בן-זוגי בפנים". גמירה דגדגנית היא בעקבות גירוי של הדגדגן, גמירה "מחדירה" לרוב מתייחסת לגמירה בעקבות גירוי של נקודת הג'י, שנמצאת עמוק בתוך הנרתיק. גמירה מנקודת הג'י דורשת אימון וסבלנות. הזין של הגבר לרוב לא נמצא בזוית המתאימה לתת לנקודת הג'י גירוי ישיר ומתאים לאורך זמן. אפשר לנסות את זה באמצעות היד - שיכניס את היד שלו פנימה ואז יניע את האצבע בתנועת "בואי הנה" ויגע בנקודת הג'י. או אם צעצועי-מין מתאימים למטרה. לגבי לעצור את עצמך שניה לפני המטרה - האם את גומרת כשאת מאוננת, בלעדיו? לפעמים קשה יותר לגמור דווקא באקט הזוגי, קשה יותר להניח ולהרפות - זה גם עניין של סבלנות ושל אימון, ובעיקר של תקשורת ביניכם. אם את ישר מתיבשת ורוצה להמשיך בסקס, את יכולה להוסיף מעט KY או כל חומר סיכה אחר על בסיס מים כדי שהתחושה תישאר נעימה. אני גומרת ברצף פעמים נדירות, אבל בדרך כלל אני רטובה יותר אחרי גמירה ולא יבשה. כל אחת שונה.

queenyfj

New member
חוקן וטחורים

אם לאישה יש טחורים רצוי שהיא לא תקיים מין אנאלי. זה יכול לגרום להם לדמם ולהזדהם. אם לאישה יש נטיה לטחורים, סביר שמין אנאלי יגרום להם להתפתח עוד. רבים עושים חוקן לפני מין אנאלי כדי למנוע מצב בו הזין יוצא "מקושט וריחני". זה כמו לעשות מקלחת לפני זיון בכוס - עניין של טעם. בכל מקרה של מין אנאלי מומלץ מאוד להשתמש בקונדום. אין להכניס זין או צעצוע-מין לכוס מיד אחרי שהיה בתחת! בפי-הטבעת יש חיידקים ומזהמים רבים שיכולים לעשות הרבה רע בכוס.

למעלה