רציתי לשאול .....

רציתי לשאול .....

לפני שבוע הייתי במנרווה לאחר זמן מה ראיתי מישהי שמאוד מצאה חן בעניי כמובן שראיתי שהיא היתה עם זוג חברות אך היא היתה לבד גררתי את עצמי אליה ואמרתי שלום מכאן התפתחה שיחה מאוד נעימה בגלל השעה המאוחרת והעייפות שלי רציתי לחתוך הביתה וביקשתי ממנה אם ניתן לקבל את הטלפון שלה והיא מיד אמרה שייש לה חברה באותו הרגע לא יכולתי להמשיך לדבר איתה ואפילו לא הסתכלתי עליה פשוט קמתי והלכתי משם שאלתי היא איך אתן מתמודדות במצב כזה ? האם אתן ממשיכות לשוחח איתה ?? איך אתן עומדות מול סרוב ?? אשמח לתשובות

So Lovely

New member
עניין של נימוס

במקרה הזה שסיפרת, נראה לי שהבחורה פשוט הייתה מנומסת אלייך. אמרת שהשיחה היתה מאוד נעימה. אני מניחה שגם היא הרגישה כך (אחרת היית מרגישה מן סלידה ממנה ותחושת הנעימות שחשת לא היתה מתקיימת) ולכן היתה אינטראקציה חיובית ביניכן. לבטח הבחורה הרגישה שהיא מצאה חן בעינייך, אבל זה לא הכי מנומס לסיים שיחה נעימה רק בגלל אינטואיציה שאת מעוניינת בה. אם היא היתה חותכת את השיחה, יכול להיות שהיא היתה מרגישה מתנשאת (וכאן אני מדברת מתוך עולמי הפנימי): זה כאילו היא אומרת לך "נדלקת אליי, אבל אני תפוסה, אז יאללה, עזבי אותי במנוחה". היא כנראה לא רצתה לתת לך תחושה של התנשאות, השיחה אכן נעמה לה ולכן היא המשיכה לשוחח איתך. זה גם מאוד מחמיא שמישהי ניגשת אלייך ואת מרגישה שהיא נדלקה עלייך. איך שפעלת (פשוט לקום וללכת) זה היה מתבקש. הרי מה כבר יכולת לעשות? היא אמרה שיש לה חברה - אמירה מפורשת של "אני לא פנויה". אם תסתכלי על זה בתור חוויה נעימה (שיחה טובה מעשה מנומס) ולא תסתכלי על זה "כסירוב" (כפי שכתבת), אולי זה יקל עלייך את התחושות. הרי זה לא ממש היה סרוב. אז נכון, יכול להיות שזה היה רק תירוץ להגיד לך "לא", אבל יכול להיות שהיא גם באמת לא פנויה. סה"כ את צריכה להחמיא לעצמך שהיית אקטיבית- פנית אליה ולא התביישת. לא הרבה נשים מסוגלות לפנות ככה למישהי שמוצאת חן בעיניהן. ועל זה מגיע לך כל הכבוד! את יצאת כמו גדולה. כל מה שנותר לך זה להרגיש טוב עם עצמך ולהמשיך הלאה. אולי המישהי הבאה בפאב תהיה פנויה? ...

למעלה