רציתי לשאול

רציתי לשאול

יש לי מחשב נייד מסוג hp pavilion 9220 האם הוא נחשב למחשב טוב? האם יש לו כרטיס מובנהלגלישה באנטרנט?

Jan22

New member
כן

מכיל את Intel PRO/Wireless 3945ABG Network Connection ,כלומר פרוטוקול ABG. האם הוא מחשב טוב ,זה כבר תלוי בקונפיגורציה ובסוג העבודה שלך.

תודה רבה

ולשאלת טיב המחשב, שאלתי באופן כללי...אני יודע שזה בטח לא מחשב למקוענים, אבל ברמת המשתמש הבייתי, סטודנט וכו?

Jan22

New member
אני מכיר את הדגם הזה

בתור מעבד T5200 עם 2G RAM ,הארדיסק 120/160 וכרטיס מסך GeForce Go 7600 256MB ומסך 17 אינצ' ,על זה אתה מדבר ? . מפרט יחסית בסדר עבור גראפיקה ממוצעת (משחקי 3D שיצאו בשנה האחרונה לא יעבדו ברמה טובה !!!) ובכל הקשור ליישומי סטודנט-משרד (אופיס-מוסיקה-סרטים-אנטרנט) יעבוד בסדר (מעל ומעבר) ,וכמו כן עבור אפליקציות חישוב/קידוד וכו'.

בוקר טוב

יש לי שאלה נוספת, האם עלי להגדיר חייגן במידה ואני מעוניין לגלוש באנטרנט במחשב הנייד? כתבת שהמחשב ששאלתי עליו הוא בסדר עבור גרפיקה ממוצעת, איך אתה מגדיר גרפיקה ממוצעת? ובאופן כללי, האם בזה שרכשתי את המחשב הנ"ל עשיתי עסקה טובה? (זה היה כמעט לפני שנה)

y2k30

New member
חייגן,גרפיקה,עסקה טובה.

עסקה טובה?המחיר התאים לך?הביצועים מתאימים לך?לפי התשובות תדע אם עשית עסקה טובה. חייגן,תלוי דרך מי ואיפה תתחבר,אצלי בדירה אין חייגן,ואם צריך חייגן?חצי דקה עם נציג תמיכה ויש חייגן. לדעתי הוא הגדיר גרפיקה ממוצעת ע'פ זה שאם תקנה משחק חדש לא תוכל לשחק בו בצורה חלקה לגמרי כשכל המאפיינים הגרפיים של המשחק על מקסימום. אני הייתי מגדיר את היכולות הגרפיות כטובות מאוד,אבל אני לא קונה את המשחקים הכי חדשים...מה שכן בעוד חצי שנה הן יהיו גרועות מאוד...חח....סתם....בגדול ככל שהזמן עובר הדרישות הגרפיות של התוכנות החדשות עולה ועולה ועולה.....ואי אפשר להתחרות בזה אלא אם כן מחליפים מחשב כל חצי שנה. עריכת ווידאו הוא יעשה יופי.

וואווו תודה

מבחינת הביצועים עבורי, ב"ה אין לי תלונות, המחיר קצת יקר במונחים של כמעט שנה אחורה, אך אציין שמדובר במסך מסוג H.D. מה שרץ היום חזק מאוד...תודה רבה

למעלה