רציתי לשאול

מצב
הנושא נעול.

osinkaxxx

New member
רציתי לשאול

רציתי לשאול
קצת פרטים : מסלול קייב (משיח) החזרת טריים הריון תאומים שבוע 32, ילד בבית מהריון ספונטני. שאלה: האם ידוע לכם אם יש בעייה לנתרמות בלידה בגלל פעולת התרומה. האם הן בסכנה מיוחדת. עולים בי פחדים וחרדות מהלידה כי הפעם מסתמן שזה יהיה קיסרי בגלל הגיל והתאומים. אנא אשמח לחוויות מלידות לאחר תרומה.

a17

New member
חד משמעית לא !!!

רציתי לשאול
קצת פרטים : מסלול קייב (משיח) החזרת טריים הריון תאומים שבוע 32, ילד בבית מהריון ספונטני. שאלה: האם ידוע לכם אם יש בעייה לנתרמות בלידה בגלל פעולת התרומה. האם הן בסכנה מיוחדת. עולים בי פחדים וחרדות מהלידה כי הפעם מסתמן שזה יהיה קיסרי בגלל הגיל והתאומים. אנא אשמח לחוויות מלידות לאחר תרומה.
חד משמעית לא !!!
אין שום סכנה מיוחדת בגלל התרומה, אני ילדתי ובגלל סיבוכים לאחר הניתוח הקיסרי גם קיבלתי שתי מנות דם, ובכל השלבים לא היתה שום בעייה בגלל שהתינוקת היתה מתרומה...אבל עם את חוששת תשאלי את פרופ' משיח הוא גם היה הרופא שלי ואני סומכת עליו ב-100 אחוז.

אדוינה

New member
הי אוסינקה!

רציתי לשאול
הי אוסינקה!
גם אני מיועדת לקיסרי,אך אין לכך שום קשר לתרומה אלא למצב הרחם לפני ההריון,וגם אילו זה היה הריון ספונטני הייתי נזקקת לקיסרי. לא ידוע לי על שום קשר בין הריון מתרומת ביצית או זרע לבין ניתוח קיסרי. שיהיה לך המשך הריון קל,ולידה עוד יותר קלה!

אדוינה

New member
ועוד דבר ...

רציתי לשאול
ועוד דבר ...
מכיון שבמקרים רבים ,הנשים שנזקקות לתרומת ביציות הן נשים שגילן עולה על 35, ומכיון שבחלק מהמקרים מדובר בהריון מרובה עוברים, אז יש יותר סיבוכים בהרונות אלה אך לא בגלל עצם התרומה אלא בגלל הגיל ובגלל הריונות מרובי עוברים.

osinkaxxx

New member
יופי תודה

ועוד דבר ...
מכיון שבמקרים רבים ,הנשים שנזקקות לתרומת ביציות הן נשים שגילן עולה על 35, ומכיון שבחלק מהמקרים מדובר בהריון מרובה עוברים, אז יש יותר סיבוכים בהרונות אלה אך לא בגלל עצם התרומה אלא בגלל הגיל ובגלל הריונות מרובי עוברים.
יופי תודה
על התמיכה. בגלל המצבים של העוברים כרגע (מצג עכוז שניהם) מסתמן שאלד בקיסרי יזום אם עד אז לא אלד. אני מקווה שלא יהיו סיבוכים. בנתיים אני בשמירה בבית - לא במיטטה למזלי אלא במנוחה קלה. מחזקת את כולן - אלה שבהריון ואלה שבדרך....

מצב
הנושא נעול.
למעלה