רציתי לשאול...

ליעדון

New member
רציתי לשאול...../images/Emo187.gif

אני בטוח שהנושא נדון כאן בעבר, אבל בכל זאת. מה תעשו אם תגלו שבן הזוג בוגד בכם? אני מתנצל, אין לי כל כך יכולת להתנסח בבהירות כרגע, או להרחיב סטייל מבחן אמריקאי
אשמח לשמוע תגובות לכאן ולכאן. תודה...

Liroy26

New member
מה הייתי עושה?

בזמן הקריזה או אחרי שהייתי נרגע? כי אם זה מייד אחרי הגילוי הייתי שובר לו את כל החלונות באוטו כולל הפנסים. ככה בשביל להרגיש טוב עם עצמי! אחרי הגילוי? לא יודע...לא יצא לי להתנסות בסיטואציה שכזאת כך שקשה לי להגיד לך מה נכון או לא נכון לעשות. אם תוכל אני אשמח אם תפרט קצת יותר.

daniel365

New member
את החלונות באוטו אולי לא....

למרות שאני יכול להבין אותך לירוי בימים אלו.... אבל את אוסף הבולים שלו הייתי מוריד באסלה, את מצעי הסאטן הייתי מכבס באקונומיקה, את אוסף צעצועי הקינדר הייתי מפרק, לכל הקבצים במחשב הייתי משנה את המיקום והספריות ומוחק עוד כמה קבצי הפעלה חשובים... ועוד ועוד... אח"כ הייתי נרגע קצת ומנסה להבין מי למה איפה כמה ואיך. טוב - אולי איך אני לא אנסה להבין. ומאוד סביר להניח שאלו יהיו הרגעים האחרונים לפני שאני אבעט בו מהבית שלי (או שאני אצא מהבית שלו...). וזה אחרי שאני אשים לו תמונות של בחורות ערומות על כל הקיר... אני.

Liroy26

New member
הנה עוד כמה רעיונות...

מפנצ'ר לו את כל הגלגלים באוטו.
מתקשר לאמא שלו בכדי לעדכן אותה כמה הבן שלה זיון מעולה/זוועתי.
מפרסם מודעת הכרות בניסוח הדומה ל"עבד כנוע וצייתן מחפש אדון קשוח, גברי ואכזר עם כלי גדול" בתוספת מספר הטלפון שלו.
מפזר לו אבקת גירוד על כל הבגדים בארון תוך שימת דגש על התחתונים והגרביים.
שם לו חומר משלשל בכל המאכלים במקרר. אבל זה אני...

xanadu

New member
../images/Emo142.gifלענות../images/Emo142.gifלא לענות../images/Emo142.gif

לענות
לא לענות
לענות
לא לענות
אויש, נגמר הסביון....

white star

New member
כשהבן זוג שלי אמר שהוא בגד בי

הייתה לנו שיחה שאני לא אחזור על מה שאמרתי העפתי אותו לכל הרוחות. ושלא יזיינו לך ת'שכל שזה חד פעמי.פעם בוגד תמיד בוגד

amet

New member
זה ממש לא נעים../images/Emo70.gif

הוא סיפר לך או שאתה "תפסת" אותו על חם? אולי כדאי קודם לברר מה קרה שם באמת, למה או מדוע הוא בחר בזה.... יש הרבה סיבות יכול להיות שתגלה משהו שעוד לא ידעת? אני לא אומר שזה קל להמשיך הלאה, אבל לפעמיים כשמבינים את המניע ממקום של הבנה, משהו משתנה לפעמים וזה רק יכול להיות לטובה בכל מצב... אולי כדאי שתספר קצת על עצמכם.... כמה זמן אתם יוצאים יחד? האם אתם גרים יחד? כל מיניט פרטים שנוכל להבין טוב יותר....מי נגד מי.. בהצלחה בכל אופן קצת סבלנות הכל מסתדר...
אמט

Liroy26

New member
יש משהו במה שאתה אומר אמט

אבל אני לא חושב שהוא הכי פרקטי לפחות בשלבים הראשונים של הגילוי וההתמודדות. יכול להיות שבן הזוג בגד כי לא היה לו טוב במערכת היחסים, כי הוא לא הרגיש מסופק, כי הוא לא קיבל את מה שלדעתו הוא צריך לקבל. אילו דברים מאוד הגיוניים מצד אחד, יחד עם זאת אם הוא לא היה מספיק בוגר בכדי לקום ולעשות משהו קצת יותר מועיל על מנת לקדם את הזוגיות או לחלופין לחתוך אותה מבחינתי הוא באמת לא שווה את שיחת הברור. שיקח את עצמו ויתאדה לי משדה הראיה.

white star

New member
בהנחה שההודעה כוונה אליי

היינו יחד 8 חודשים והוא אמר לי. נ.ב - תפסיקו להיות סנובים (והמבין יבין)

amet

New member
התכוונתי ליעדון

כששאלתי אם הוא סיפר לו... לירוי נכון אולי לפעמיים צריך פשוט לזרוק ולא לחשוב פעמיים, מעבר למשבר ביחסים יש דברים שלא יודעים ואולי כן חושב לדעת כמה זמן הם ביחד, אולי ההבנה יכולה להיות גדולה יותר או בכלל לא!!!! בכל אופן באשר תהיה יעדון, תעדכן אותנו מה קורה..... (חוץ מלשבת רוב היום על הנט, אני גם עושה דברים אחרים לפעמיים......והמבין יבין).

white star

New member
צודק

כמו שהיום ידיד שלי ציטט את דוגלאס אדמס : "היה שלום ותודה על הדגים"

Liroy26

New member
מה זה משנה כמה זמן הם ביחד?

האם אתה רואה את עצמך סולח לבן זוגך על בגידה ומכניס את פרק הזמן שלכם ביחד כשיקול? אני לא חושב. מה שכן הייתי מתחשב בו הוא האם הבגידה היתה אירוע חד פעמי או רב פעמי, מי הצד השלישי שמעורב בפרשה (אדם זר או מכר), מה היה (סקס מלא או סתם מזמוז).

guy1974

New member
לירוי.....

מה שנה וארבע לא נחשב להקלה בעונש? לפחות את השמשה הקידמית תשאיר...אופסססססס

ELP

New member
מסכים חלקית

אני יודע שאני נחשב קיצוני בדעותיי לגבי בגידות, אבל אני לא חושב שאני אהיה מסוגל לסלוח לבן-אדם שיבגוד לי, לא משנה כמה זמן נהיה ביחד וגם לא משנה בסוג הבגידה, אני חושב שאם באמת אוהבים אפשר לשלוט ביצרים, וסקס חד פעמי לא שווה דפיקה של קשר רציני.

למעלה