רציתי לשאול

ESHLY

New member
היי מוצרלה! שמחה לראות אותך כאן

יש לי קרובים רחוקים הודים. אם תרצי אנסה לשאול אם העוגיות עם השם המיוחד מוכרות להם. ממה עשוי?

מוצרלה

New member
אשלי ../images/Emo24.gif

אשמח מאד אם תצליחי לארגן מהם את המתכון. אני לא יודעת ממה הן עשויות, אבל נראה לי שיש בהן תבלינים שמיוחדים להודים, וכנראה שגם הל והן בגודל של בוטן.

מוצרלה

New member
אין לי מושג על איזה בסיס העוגיות

הבסיס היחיד שאני יודעת, הוא שכשהן לידי הן "נעלמות" לפתע
כי הן כמו פיצוחים, קטנות והרבה!!!

מוצרלה

New member
איילת מתוקה

מכיון שאצל ההודים זה מתחלק לכמה עדות, אז כל אחד קורא להן אחרת. האיש שממנו הכרתי את העוגיות האלה, הוא מאיזור בהודו ששם קוראים להן צ'וקונדה. אם הייתי יודעת מה יש בפנים, אז היה לי יותר קל לחפש אותן. תודה על המאמץ

צ'מעי...

את קשה... הייתי 3 חודשים בהודו ולא ניתקלתי בצו'קונדרה האלה... בכלל אני לא זוכרת עוגיות משם... עצתי לך... גשי למסעדה הודית ושאלי אותם על המקור של העוגיות , אולי יספקו לך עוד שם ובעזרתו תוכלי למצוא את המתכון ברחבי הנט...

oisdvib

New member
זה באמת רעיון. אוי ו... מוצרלה

הבחנתי ששינית את החתימה שלך. ההוא מהמרכז.....

מוצרלה

New member
סיתוונית, זה קצת קשה

לגשת למסעדה הודית במקום בו אני גרה? אפילו מרוקאית אין. לא נורא, אני אסתדר,אני אמצא,תודה בכל אופן

chanit

New member
עוגיות הודיות

אולי אלו???
בכל מקרה,אלו נראות טובות.

ESHLY

New member
מוצרלה לא שכחתי אותך!

אתמול נפגשתי עם קרובת המשפחה ונתתי לה את התאור שלך. היא תדבר עם אמא שלה לגבי השם והטעמים. ברגע שתהיה לי תשובה - אכתוב לך!

מוצרלה

New member
יששששששששששששששש ../images/Emo124.gif

יש מתכון. רציתי להפתיע אתכם, קודם לאפות אותן,לצלם ולהעלות פה, אבל לא הספקתי לאפות היום,שלא לדבר על להכנס למטבח (יוווו מחכות לי 2 חב' כוסברה טריות לעשות סחוג) בכל אופן,יש מתכון. מחר אקליד לכם אותו, ומקווה שמחר אספיק גם לאפות אותם. ישששששששששששששש צ'וקונדה

מוצרלה

New member
אפיבה ../images/Emo124.gif

את המתכון הוצאתי באיומי אקדח,מאחותו של אותו אחד שהכיר לי את העוגיות האלה. שנה שאני מבקשת ממנו, להתקשר לאחותו ולרשום את המתכון (אבל מכיון שהוא מוגבל שיכלית) לא הבין שזה כל כך פשוט, אז תפסתי אותו השבוע, ואמרתי לו "עכשיו להתקשר לאחותך,ואני אדבר איתה" חחחחחחחחחח וכך היה. חחחחחחחחחחחחח חשבתי שאצליח להכין אותם השבוע, אבל הייתי עסוקה נורא. נראה אולי היום אצליח. תודה על העזרה

למעלה