רציתי לשאול שאלה

Chilli1212

New member
רציתי לשאול שאלה

יש לחש שעוזר להתרכז במבחן? לקחתי ריטלין וקונזרטה וזה לא ממש עוזר לי. אני רוצה לנסות לחש.

gwizard

New member
וודאי שיש

אבל בכדי להטיל לחש אתה צריך לתרגל כמה וכמה תרגילים לפחות כמה חודשים. אני מציע לך לשאת על גופך טורמלין כחול בזמן שאתה לומד וגם במבחן עצמו. האבן הזאת מסייעת לזכרון וריכוז של כל מה שקשור ללימודים ולי אישית מאוד עזרה בזמן שעשיתי בגרויות. ניתן להשיג בכל חנות קריסטלים.

RainBird

New member
קשה להשיג דווקא טורמלין כחולה. בסטונאייג' יש- אני לא בטוח במורנו אבל בהחלט לא "בכל חנות קריסטלים" היא לא מהאבנים השכיחות. גם כלצית כחולה עוזרת מבחינה מנטלית וגם ריחו של הרוזמרין.

gwizard

New member
וואלה

דווקא חשבתי כי זאת אבן די שכיחה בהתחשב שהיא די זולה. מצד שני אני הולך רק לסטונאייג', אז ....

RainBird

New member
שכיח באיזה איכות? טורמלין כחולה זוהרת "פרהיבה" עולה מאות עד אלפי דולרים לקראט. טורמלין כחול באיכות לא-משהו אולי מאוד זול אבל לא בחירה ראשונה של חנות אבנים שקונה כמה אבנים בסיסיות. עכשיו סטונאייג' זו ממלכת הקריסטלים- יותר גדולה ממורנו- ולקונים הקבועים יש... פריבילגיות שמונעות מהם לקנות במקום אחר...

gwizard

New member
את פשוט חייב להתלהב מכל דבר, הא ?

כולו המלצתי על אבן ואתה מתחיל לתת לינקים של סוגים יקרים ונדירים בטירוף ? נכון, זה יפה ונוצץ, אבל למי יש כסף ליפיופה הזאת. בטוח לא למישהו שכולו מעונין להצליח במבחן. גם טורמלין מאיכות ירודה מאוד תעשה את העבודה.

RainBird

New member
יפה ונוצץ... נכון, טורמלין באיכות ירודה תעשה את העבודה בצורה מעולה- אני רק מציין שזה לא נכון שטורמלין כחולה היא כ"כ זולה. תלוי.

RainBird

New member
ירוקות באיכות גבוהה לא יקרות. האמת שלירון קנה כמה בשקלים בודדים. תוכלי לראות אותן בביקור שלך.

RainBird

New member
קונים קבועים מקבלים עד 30 אחוזי הנחה- אם הם מטפלים.

InvisibleBeast

New member
מציע לך מדיטציה

במקום לנסות לסגור את הבעיה עם כדורים\לחשים\קריסטלים וכו' שלדעתי מהווים קיצור דרך, תשקיע מאמץ ותפתור את הבעיה בכוחות עצמך. אין דבר שיעצור את כוח הרצון. תמצא את הדרך המתאימה לך להתרכז, תמצא את התירגול שהנכון לך. למשל תנסה לתרגל מדיטציה ובמיוחד תקדיש תשומת לב למחשבות שלך - תנסה לחשוב אך ורק על דבר אחד וכל פעם יגדל הזמן שתוכל להשאר במצב כזה. אם תרצה באמת ותאמין בעצמך, שום דבר לא יעצור אותך.

PurpleFilth

New member
דווקא מדיטציה?

הבחור בקושי מתרכז במבחן, מה גורם לך לחשוב שהוא יצליח להתרכז במדיטציה?

יש אנשים שדווקא מצליחים להתרכז

במדיטציה,אבל לא בלימודים. (אני ,למשל) כדי להתרכז אני חושבת שצריך "טיפול שורש". גם עבודה רוחנית וגם מאגית. אה,וניסיתי את הטורמלין. לי זה לא עזר בשיט.

PurpleFilth

New member
למה אתה מתכוון

כשאתה אומר מדיטציה? מאחר ויש הרבה שיטות, אשמח לשמוע מה השיטה שלך. ולא, בשביל להתרכז לא צריך טיפול שורש. צריך תרגול וכח רצון. נדמה לי שהבהמה מעלי ניסה להציע מדיטציה כסוג של תרגול. אבל עזוב שטויות, היפראקטיביות זה לא כזה נורא. אכול ושתה כי מחר נמות!

זה לא כ"כ פשוט.

לא הבנת על מה אני מדברת. התכוונתי לבעיות קשב וריכוז כבעיה מולדת ויומיומיות (שבד"כ מתלווה אליהן גם היפראקטיביות קטנה). זה דורש קצת יותר מכוח רצון ותרגול.

למעלה