רציתי לשאול שאלה

RozeMary

New member
רציתי לשאול שאלה

בדיסק של מיוז showbiz אין את המילים של השירים בדיסק המקורי, רציתי לדעת עם הדבר אמור להיות ככה או שסתם הם החליטו לא לכתוב את המילים וסתם משפט לכל שיר... דרך אגב, אחלה דיסק :)

למה שלא יהיה ככה?

לא בכל הדיסקים המקוריים יש את המילים לכל השירים או אפילו חלקם. קניתי דיסק של Children Of Bodom שבוע שעבר ויש שם מילים רק לשלושה שירים. כמובן שעדיף שיהיו את המילים אבל בדיסק הזה הם כנראה החליטו שלא. ודיסק מצוין :].

RozeMary

New member
אהה אוקיי :)

החלטה ממש דפוקה לא לשים את המילים של השירים. אבל אם את אומרת שיהיהיהה..

Franz Ferdinand

New member
למה זו החלטה דפוקה...?

זו דווקא החלטה די נבונה... את יודעת שכולם אוהבים להרוויח כסף, נכון? אז אם המעצבים של האלבומים + חברי הלהקה לא שמים את המילים לשירים באלבום אז אלה ששומעים את השירים מתפתים לגלות מהם המילים ולכן הם נכנסים לאתרים שונים כדי לברר אותם וזה מעלה את הרייטיג למי שזה חשוב לו והם מרוויחים מזה... את באמת חושבת שהמנהלים של הלהקות לא יודעים שניתן למצוא את המילים לשירים של הלהקה כמעט בכל אתר אפשרי...?

TeamMidgets

New member
אם זה היה ריווחי

אז הם היו עושים את זה גם באוריג'ין ואבסלושן

Franz Ferdinand

New member
אבל צריך לתת למעריצים תמריץ כלשהו..

אם לא היו שמים את המילים באף אחד מהאלבומים אז אנשים היו מתייאשים ומאבדים עיניין בלהקה...

ADCMAN

New member
מה פתאום!

אני ללא קונה אלבומים בשביל המילים.. ועוד המון אנשים ככה.. מי שקונה אלבומים בשביל המילים הוא הומו,אני לא חושב שיש פה איזה טריק מכירות. אולי בגלל שזה האלבום הראשון והסכום שהוקצב שלהם לא היה הרבה? הרי בכל מקרה יש תקציב להקלטות והכל ולא תמיד אפשר לשים הכל..

Franz Ferdinand

New member
אני מבינה טוב מאוד שמנקודת המבט

שלך זה נראה די טיפשי... אבל יש אנשים שפחות מבינים במוזיקה והם לא נכנסים לתוכה ומרגישים אותה, הם שומעים אותה סתם כדי לשמוע אותה... אנשים כאלה כן יתעניינו במילים כי בגלל שהם לא נכנסים למוזיקה הם לא מצליחים לפרש את הרעיון מאחורי המילים וצריכים אותם מול העיניים על דף כדי שיהיה להם יותר קל עם כל העניינן. כמובן יש שירים כל כך מסובכים ועמוקים שאי אפשר להבין אותם גם אם זה מול העיניים שלך... אבל זה כבר עניין אחר

ADCMAN

New member
כןכןכן

אבל את לא חושבת שתמיד יש תקציב? עכשיו התקציב גדול,אבל אלבום ראשון זה תקציב נמוך.. כלומר חברת הקלטות לא יודעת עד כמה האלבום יצליח ולכן הם נותנים תקציב קטן..

Franz Ferdinand

New member
טוב, דיי... נמאס לי מהנושא הזה...

בואו נסכים שאין לדעת מהן ההחלטות שעושים הלהקה והמנהלים שלה. טוב?

RozeMary

New member
מי שקונה אלבומים בשביל המילים הוא

הומו?!!??!?!?!??!? ביטוי יותר אדיוטי לא מצאת?! אף אחד לא קונה את האלבום בשביל המילים אבל זה מוסיף.. איזה טיפשות מצידך

Franz Ferdinand

New member
כמובן שאתה יודע מה זה "הומו" ברור!

אבל השאלה פה היא האם אתה יודע איך זה ליהיות הומו?

Franz Ferdinand

New member
לא ממש...

אבל ממש לא תיהיה לי בעיה לשכב אם בת... אני דווקא מאוד מצפה לזה (ברגע שאני אהיה מוכנה ובגיל המתאים
)

RozeMary

New member
חחח...קיצר הומו זה לא מילה גסה

ובצירוף הענייני של המשפט הי אלא היתה קשורה, יצאת מפגר

ramoni

New member
לא נורא

הומו נשאר הומו ונושך כריות נשאר בוחש בשוקו... משהו כזה.

למעלה