רציתי לשאול שאלה

טוב

New member
רציתי לשאול שאלה

האם מישהו יכול להסביר לי קצת על Kinetic Art and OpArt, באיזה שנה נוצרו, ומי היו המייסדים שלה. הסברים כלליים ביותר יספקו אותי. תודה, טוב.

טוב

New member
מקפיצה ושואלת-

האם ידוע לכם פורום בו יוכלו לענות לי על שאלה זו? (אמנות קינטית ואופ ארט)

0sveta0

New member
לפי מה שאני יודעת...

אופ-ארט בא מהמילה אופטיקה- אומנות שקשורה לראייה. אמנות שעוסקת באשלייה אופטית, וקרוב לוודאי התפתחה בשנות ה-70 עם התפתחות המחשב. אומן ידוע של אופ-ארט הוא ויקטור וסרלי, ואני מכירה יצירה שלו ו.פ הוסט, רק שאין לי אותה במחשב. בנוגע לאמנות קינטית, ידוע לי על פסלים קינטיים המסתובבים ברוח או בעזרת מנוע חשמלי, הנמצאים במרכז פופמידו בפאריז. מקווה שעזרתי

danbros

New member
אין צורך להקפיץ כל כל מהר...

מעט סבלנות... אופ-ארט: זרם באמנות האמריקנית המופשטת בשנות השישים, מבוסס על אפקטים אופטיים הנוצרים בעיני הצופה באמצעות דגמיות חוזרת המרצדת לנגד עיניו. אמנים חשובים שיישמו סגנון זה הם ויקטור וסארלי וג´וזף אלברס. לגבי אמנות קינטית, לא יודעת פרטים מדויקים, אך אם אינני טועה יצירתו של אלכסנדר קאלדר נמצאת תחת הגדרה זו. עצה: לדעתי הכי טוב שתכנסי ל גוגל, תכתבי kinetic+art, או op+art, אח"כ enter, ותקבלי אתרים שונים ומשונים המדברים בדיוק על זה. בהצלחה

הליויתן

New member
דנברוס ,לא מבין אבל ממש

איך לא נתת את הדוגמאות הקלסיות לאופ ארט,הניגודיות המזעזעת ומכאיבת העיניים להחריד של ירוק/אדום שכל כך הרבה השתמשו בה,ועד עכשיו מעצבים גרפיים סדיסטים ופורטל רודף בצע משתמשים בזה בכדי להתעלל בגולשים!!!!!!! אפרת הצילו! שולי הצילו כמומחים בתחום,הפנו את תשומת לב הנהלת הפורומים לעניין! אני מאד אוהב טובורג(אדומה,והרבה)אבל צריך לשים קץ להתעללות!

למעלה