רציתי לשאול משהו...

יוני199

New member
רציתי לשאול משהו...

אני מיועד לגיוס בעוד חודש אבל במשך השנה האחרונה אני סובל מכאבי גב מאוד חזקים הייתי אצל הרופא והוא איבחן אצלי פלטפוס + נפילת קרסול + קיצור גיד אכילס או משהו כזה ... בכל מקרה עברתי גיבוש של סיירת מאוד נחשבת ואני לא יודע מה לעשות האם לדווח לצבא על הבעיה הרפואית הנ"ל ? האם זה מוריד פרופיל ? אם כן אז לכמה תודה מראש יוני

שמע אחי עצה

קודם כל בשעה טובה על הגיוס שלך בעוד חודש שיהיה לך הכי בהצלחה שייש בשירות לגביי הכאביי הגב כדאי לך לדווח על זה כי טירונות של סיירת זה ממש לא צחוק אל תתאבד אל תגמור את הבריאות שלך בשביל סיירת וחארטות אל תעשה שירות יותר מימה שאתה יכול כי אחרת אתה תסבול מיזה כל החיים אז תהייה חיר רגיל 05 הכשרה ל 07 אין שום רע בזה זה קרבי וזה לוחם אל תשתגע אח שלי כולה צבא לא צריך להתאבד בשביל איזה סיכה מעפנה שעולה 2 שקל הגב שלך עולה יותר מ 2 שקל ואגב גב זה הדבר היחיד שהכי קשה לנתח אותו אז תחשוב על זה תדווח ומה שיחליטו תעשה בהצלחה מקווה שעזרתי לך

CajU9

New member
תדווח דחוף

גם אם יורידו לך פרופיל ל-64!! בכל מסלול, גם של סיירות וגם של גדודי חי"ר, אנשים בסוף סובלים מפציעות, בעקיר באיזור הברכיים, גב וכיוב. טירונות של סיירת, או אפילו גדודי חי"ר, תגמור לך את הרגליים בדוק. אני מבין את הרצון הטוב לשרת במקום מובחר, אבל אני כבר עכשיו אומר לך שחבל על הבריאות שלך, כי המ שיש לך זה לא משהו בקטנה, איזה דלקת או מתיחה.. זה קיצור גיד ונפילת קרסול, שאלה בעיות יחסית חמורות. בקצב מד"סים ואימונים בחי"ר, הכל יישחק עוד יותר. לא שווה את זה..

למעלה