האמת אני לא רוצה לשגע אותך
עכשיו בכל מקרה אין לי זמן לכלום, אני ממש עסוק. אבל אם כבר זכיתי שתקרא אותי ותדבר איתי, אז סתם מעניין אותי לשמוע איך אתה מתייחס ל-2 דברים: * אנשים שניצלו ממוות קליני - והעידו דברים מדהימים. * ילדים מפגרים. בקשר לאחרונים, אני בקשר עם רב (לא להיבהל בבקשה) שעוסק בנושא כבר 8 שנים והוציא כבר 2 ספרים וקלטת וידאו שהוא מתכוון להציג לי, ובו הוא שואל ילדים מפגרים בגיל צעיר מאוד - והם עונים לו (ע"י סימון באצבע על אותיות) תשובות מהתלמוד הירושלמי למשל. אותי זה ממש מדהים. הרב כמובן לא נוגע בהם, כמובן את זה אני עומד לבדוק בקלטת, ולמיטב ידיעתי גם אף אחד לא, וגם אם כן, אני בטוח שהמטפלים לא יודעים מילה אחת בגמרא, ולא יכלו להזיז את האצבע לאיפה שהם רוצים. הילדים האלה אפילו לא מסתכלים על הלוח של האותיות, אלא מצביעים בלי להסתכל. (כאן מתחילה קצת הטפה דתית) הילדים המפגרים עונים לשאלה איך הם מצביעים בלי להסתכל - שהנשמה רואה הרבה יותר טוב מאשר עיניים רגילות. והחטאים הם מה שמונעים מאיתנו להסתכל על כל מיני דברים. (סוף הטפה דתית) בקשר לרב ההוא, אני מכיר אותו כבר הרבה זמן, ואני מאמין לו כמו לאבא שלי. אני מעריץ גדול שלך סייבר, אתה גידלת על ברכיך דורות של חוזרים בשאלה. אני ממש מאוכזב מהאתר "חופש" כי הוא ממש מגזים בשינאה העיוורת שלו לדתיים, גם אם יש קצת כפיה.