רציתי לשאול משהו....

sexyyamit

New member
רציתי לשאול משהו....

אני קצת מתרגשת לקראת עבודה בבנק, מול לקוחות וכאלה. עדיין לא עשיתי זאת... יש פה מישהו שעובד בבנק, ובכלל רציתי לשאול איך האם הלקוחות בבנק סלחניים יותר לטעויות? נניח ממלצרות וכאלה... תודה.

yaelbi

New member
לאיזה סוג של טעויות את מתכוונת?

בבנק את מתעסקת עם הכסף של אנשים-אין מקום לטעויות! זה לא כמו במלצרות שהתבלבלת בעודף למשל.הימים הכי קשים בבנק אלו ה-1 וה-10 לחודש (משכורות) ו-28 לחודש (כל הזקנים באים לאסוף ביטוח לאומי) בהצלחה!

אני לא עובדת בבנק

אבל בתור לקוחה (וכבת של עובד בנק) אני יכולה להעיד שבמקרים של טעיות בבנק אין מצב שאני אגלה סלחנות, ועם כמה שאני לקוחה חביבה ומבינה בדרך כל ובמקומות אחרים, בבנק זה משהו אחר. כמו שאמרה כבר עוד מישהי, בבנק את מתעסקת עם כסף של אנשים ואין מקום לטעויות. אני בזמנו כמעט עברתי בנק בגלל טעות איומה של פקיד שאחר כך ניסה לטייח, ונשארתי בסוף בגלל סנטימנטים אישיים + בגלל שאותו אחד חטף בענק והטעות תוקנה במיידי. אם כבר אז המלצרות יש מקום להיות סלחנים יותר, בבנק לא, ועוד סיבה לכך היא שמעובדי בנק מצפים להיות סופר מקצועיים כי זו נחשבת כבר עבודה "אמיתית", בניגוד למלצרות שהיא ידועה כעבודה זמנית של סטודנטים וצעירים אחרים.

אני עבדתי בבנק עד לפני 4 חודשים

אכן בבנק,אין מקום לטעויות.אם טעית והלקוח לא גילה את הטעות באותו הרגע, נהיה בלאגן רציני.טעויות הם לא רק בספירת הכסף,אלא בהפקדות/משיכות בחשבון לא נכון,הקשות מוטעות וכו'. עדיף לעבוד בהתחלה יותר לאט כדי למנוע טעויות.אם טועים בכל זאת (ואין אדם שלא טועה) כל לקוח יתייחס לכך בהתאם לאופי שלו.אצלנו בצוות היו כמה טעויות,כולל לקוח שקיבל 6000 ש"ח יותר ממה שמשך.

למעלה