רציתי לשאול משהו...

IAM20072007

New member
רציתי לשאול משהו...

אני חושבת להביא עוגה לעבודה לכבוד היומלדת שלי. בכל אופן אנחנו לא הרבה במרפאה (הרופאת שיניים, חובש , אחות ואני). עוגה זה יותר מדי גדול . אז מה אפשר בכל זאת להביא? אני לא מחשיבה את הפציינטים , או שכן להחשיב . לפני טיפול שיניים לא נראה לי לעניין לאכול עוגה , ובטח לא אחרי.... מה הייתם מציעים?????????....

אולי עוגה קטנה יותר .

כמו עוגות הבית של עלית או אוסם . לא חייב להיות עוגה קנויה ב50 שקל עגולה . משהו קטן ל4 עובדים ו\או אולי גם הלקוחות , הפציינטים . אבל לפני אחרי טיפול . זה באמת מסובך ...

זה אכן רעיון נחמד....

לדעתי היות ואתם רק 4 אנשים...... את יכולה לגשת לאיזו קונדיטוריה טובה...לקנות פחזניות... או רולדה (מוארכת כזאת)/ קדאיף...ואז לחתוך חתיכה נדיבה ולהשאיר במקרר גם למחרת... לאפות עוגה במיוחד ל 4 אנשים...גם אני לא הייתי טורחת וזה בהחלט יותר מידי.... ובטח שלא לפציינטים.... 1. לפני טיפול לא אוכלים מתוק כי גם אין להם איך לצחצח שם את השיניים.. 2. אחרי הטיפול אסור לאכול בדרך כלל שעתיים...אז לא בא בחשבון.. 3. מי הם בכלל? מה פתאום להביא להם? זה לא לקוחות שאת עובדת איתם שנים ומכירה אותם מצויין..... לא צריך להגזים...לאלו שעובדים איתך וזהו. בכל אופן...זה מה שאני הייתי עושה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

את עוגת יום ההולדת

את יכולה לשלוח אליי אקבל בשמחה (חולה עוגות). ולמרפאה? חבילת פתי בר מספיקה בהחלט! ../images/Emo13.gif ומתי היום הולדת?

חחחח פתי בר . היומולדת ב28.6.2007.

במפגש ובלילה הלבן (רוצה מאוד לרשום הודעה חדשה על התאריך של יום חמישי , וגם המפגש+הלילה הלבן (האם אפשר לשלב?)

אלון אני חושבת שאתה טועה קצת

ויום ההולדת ב 29/6 היות וים אמרה שיום ההולדת שלה חל למחרת המפגש.... ../images/Emo24.gif

למעלה