רציתי לשאול משהו.

Only Faith

New member
רציתי לשאול משהו.

כאילו, רק אני מודאג מהכיוון שמספרים שאלאניס הולכת אליו? אפילו בויקיפדיה האידיוטים רושמים שהאלבום הבא של אלאניס יהיה דאנס פופ, אוליי אני מגזים, אבל אני לא יודע אם אני אצליח להתמודד עם העובדה הזו. אלאניס היא הbeacon של מוזיקה איכותית בחיי, ואני כלכך לא רוצה שהיא תהפוך למוזיקת ט'ראש, אני לא יודע, אוליי הם סתם מגזימים, אבל רק אותי זה ממש מלחיץ? O__O

Rוית

New member
תראה,

גם אני נלחצתי כמוך אבל יש לזכור שני דברים: 1. עד עכשיו שני השירים שהיא שחררה, למרות שלא ברור אם הם יהיו באלבום, הם עדין לא בכיוון דאנסי בכלל. 2. אלאניס לא יכולה להיות פתאום אמן אחר לגמרה. לא משנה מה היא תעשה, עדין נזהה את אלאניס בשיר. איך הלחן והעיבוד פתאום יתפסו מקום זאת שאלה טובה ומעניינת, אבל הבנתי שעובד איתה מפיק רציני וטוב, ואני מקווה שיחד הם יצרו משהו טוב. אולי שונה, אולי מיוחד, אבל שיהיה טוב ולא מאיים מידי, בשבילנו אלו שלא אוהבים דאנס פופי.

Rוית

New member
../images/Emo6.gif בכוונה הייתי עדינה

כי אני יודעת שיש אנשים בפורום שדווקא מברכים את הכיוון הזה ומחכים לשמוע מה היא תעשה איתו. וחוץ מזה, אני לא שופטת. לאנשים מותר שיהיו להן את הבחירות השגויות שלהן
סתם סתם, איך אומרים, על טעם וריח...

AlanisJunkie

New member
../images/Emo6.gif

אני חושב שזה יהיה מבורך - היא יכולה לשנות לגמרי את המושג "פופ" ו"דאנס" להרבה אנשים (בצורה חיובית כמובן), אני מאמין בה מאוד. היא יכולה לעשות את זה ואני מאוד מקווה שזה הכיוון שלה.

למעלה