רציתי לשאול אתכם

seymore butts

New member
תתקשר אליה בשעות היום, אפילו עכשיו

סביר להניח שבעלה ו/ או היא בעבודה כך שזה פחות מסוכן. תדבר מהר ותגיד לה על ההתחלה שאתה הבחור החרמן מחוף הים ותשאל אם היא יכולה לדבר ושאם לא שתגיד לך "טעות במספר" ותנתק. אם היא לא ליד בעלה - לפחות את המכשול הזה כבר עברנו... דבר אחד לא ברור לי מהסיפור שלה - איפה בעלה היה במשך חצי השעה שבה שוחחתם?

שעה עדיין מסוכנת

אולי היא ברכב עם בעלה.. אולי הנייד על דיבורית אולי היא מקפיצה את הבעל לעבודה ומשאירה את הרכב אצלה אולי בעלה לוקח אותה לעבודה..ולוקח את הרכב למוסך... השעה לא טובה כעת.. אני ממליצה ..על שעות הצהריים להגיד: שלום מדבר....(שם) יכולה לדבר? לא להזכיר ים...בטח ובטח שלא!!!!

seymore butts

New member
תשמעי בעיקרון כל שעה עלולה להיות מסוכנת

אולי בצהריים הוא ואשתו קופצים הביתה ל- quicky?...

תגיד לי

מי עושה קוויקי היום? זוג נשוי...?. ביום ראשון? תחילת השבוע? למה, אין עבודה? אין ילדים בגן ובביס..לקחת להחזיר? לא צריך להתקשר מיד למאהב/מאהבת...אחרי סופשבוע יבש?

seymore butts

New member
לפי זה שהיא החליפה איתו מספרי טלפון

כנראה אין לה מאהב כרגע... חוץ מזה עם ילדים לפעמים כדי לעשות סקס צריך לחפש את ההזדמנות שהם לא בבית....

חושב כמו שרוני המקורית ../images/Emo13.gif

לפלרטט עם מישהו במשך חצי שעה כשבעלה והילד בסביבה...
לא בדיוק הבנתי למה הסתלקת מהמקום מבין שבסה"כ ניהלתם שיחה זה לא שהייתם באמצע סקס סוער... לגבי התקשרות אליה...הממ...אולי עדיף שאני אדבר איתה קודם

ולמה להיות כל כך ביקורתיים

כאשר אין נתונים ואולי דיברתם על שיפוץ בית? אתה טוב בשיחרור צנרת?

k a n a

New member
נשמע כמו מתכון בטוח

לאשפוז שלך עם שברים בגולגולת. מי שמספיק הבלה להחליף מספרי טלפון שבעלה מרחק כאפה תשגה גם בעתיד ובשלב הבא תפיל גם אותך .

לא הפריעה לה שבעלה

שם ? אני אומרת וותר. זה לא נראה טוב..זה נראה כמו בין משולשת לסנוקרת :)

trainspotter

New member
אולי בעלה מאילה שצופים איך מזיינים את אישתו

תגשש מה כוונות בעלה תיםפגש איתה ושאל מה מניעיה .

למעלה