רציתי לשאול אותכם....

MrAnderson

New member
רציתי לשאול אותכם....

מה הדבר\הממצא\ההוכחה שיגרום לכם לחזור בתורת האבולוציה? אני שואל את השאלה כי כל הזמן אני קורא כתבות ושומע דברים שסותרים את הטאוריה הזאת...ואנשים פשוט מסרבים לנתוש אותה. אז מה באמת יגרום לכם לערור בטאוריית האבולוציה?

Wolverchenus

New member
אה זה נורא פשוט

לדעתי אפילו דרווין דיבר על זה. אפשרות את היא למצוא יצור שהוא חיבור של שני גזעים של שושלות שאין ביניהן שום קשר (למשל, למצוא מינוטאור או חצי קוף-חצי חזיר) אפשרות אחרת היא לראות יצור חיים מורכב מתהווה יש מאין. יש עוד. מאחר וזו תיאוריה מדעית, חייבות להיות דרכים להפריך אותה. (לא שזה אומר שבפועל זה אפשרי, פשוט אמורה להיות אפשרות)

טרה10

New member
כל תיאוריה תקפה עד להפרכתה.

למה דוקא האבולוציה.? אתה רוצה תאמין אתה לא רוצה אל תאמין. בינתיים אין תיאוריה אחרת.זה שיש סתירות לא מבטל את התיאוריה כולה. חוץ מזה שכל התיאוריות הן בראש שלנו. אז אולי לא הבנת את התיאוריה. למשל באוסטרליה ישנן חיות אנדמיות. שאינן נמצאות בשום מקום אחר..וזה מחזק את תורת האבולוציה

Wakamusha

New member
יש אינספור דרכים להפרכת האבולוציה

כל מה שצריך זה הפרכה אחת. בנתיים לא נתקלתי בשום הפרכה ממשית לתיאוריית האבולוציה. אני יכול לשלוח לך לינק שמרכז את כל הניבויים של האבולוציה ואת קובץ הדרכים בהן ניתן יהיה להפריך את התיאוריה. אבל זה באנגלית, ולא באנגלית קלה - אז אני מזהיר אותך מראש.

יש כמה אנשים בפורום פילוסופיה

שאני חושב שהטמטום שלהם מפריך את תורת האבולוציה. זה טמטום בלתי פריק...

Wakamusha

New member
יש לי הרגשה שזה פורום מאוד משעמם

מה הטעם בלנהל ויכוח בפורום שמגדיר את עצמו כפורום סובייקטיבי? <כל אחד וההשקפה הפילוסופית שלו> כאן לפחות כולם נמצאים באותה זירה של מדע <למעט בריאתנים ^%%+%^ שבאים לפה מדי פעם> - וויכוחים כאן יכולים להניב <שער בנפשך!> ידע.

דניאל1970

New member
זה כמו ש...

זה כמו שהאנשים שמאמינים בעקרון ה - Inteligent design הם ההפרכה הכי טובה שלו

דניאל1970

New member
דוגמה להפרכה

קח קבוצה של אורגניזמים שתכונה כלשהי מבוטאת בהם בשתי צורות שונות (למשל חולדות בעלות אחד משני צבעים של פרווה). תן להם להתרבות אבל תפעיל סלקציה על התכונה (כלומר תהרוג באופן שיטתי חולדות בעלות צבע פרווה מסויים ) ותמדוד בכל דור את התדירות בה מבוטאים המופעים השונים של התכונה. אם, אחרי מספר דורות שהרגת כל הזמן רק חולדות בצבע פרווה מסויים, התדירות של הצבע הזה נשארת קבועה, ולא קטנה, אז זה יכול לשמש כהפרכה של עקרון הברירה הטבעית שעליו נשענת האבולוציה.

למעלה