רציתי לקבל עצה

t b w t w b b

New member
רציתי לקבל עצה

שלום, אני בן 16 ויש לי בעיה. בגיל 13 התחלתי לשים לב שאני נמשך יותר לבנים מאשר לבנות אבל לא העזתי להגיד לאף אחד אף פעם. בחטיבה היה לי ילד ממש חתיך בכיתה שממש אהבתי אותו אבל לא שמרתי קשר איתו כדי שלא יידע את זה מפחד שהוא לא כמוני... ועכשיו אני כבר יותר נמשך לבנים מאשר פעם וזה לא עבר. אבל מצד שני יש לי הרבה ידידות ואני מרגיש שאני רוצה להתנשק עם בנות אבל לא יותר מזה! הייתי רוצה להקים משפחה עם אישה וילדים אבל בחלק הפיסי אני הרבה יותר נמשך לגברים! אולי הייתי צריך להודות כבר לפני הרבה זמן שאני הומו אבל זה מפחיד אפילו אותי לחשוב על זה כי אני לא רוצה להודות בזה ואני רוצה שיהיו לי חיים רגילים. מה אתם אומרים?

eliormagick

New member
מממ

לא היבנתי בדיוק מה אתה רוצה לחפש הגדרה למי שאתה? רק אתה יכול להגדיר מי אתה עלפי דעתך בלבד... אתה יכול להגדיר את עצמך כהומו כי בתכלס אתה נמשך לבנים אבל שוב הגדרות זה דבר אינדיבדואלי(ככה כותבים?) ובסופו של דבר אני חושב שהגדרה זה דבר שהוא מאוד לא חשוב. עשה מה שטוב לך תתנשק ותהיה עם איזה מין שטוב לך ועושה לך טוב וזה מה שחשוב. אם תעשה מה שטוב לך אז יהיה לך חיים נורמלים נראה לי... משפחה וילדים אפשר תמיד להקים גם בתור הומו למרות שזה קצת יותר קשה אבל עדיין אפשרי... וזהו תהיה מי שאתה והפחד יעלם.

Blackice

New member
מה שאני אומר

זה שאני בי, וגם אני הייתי רוצה שיהיו לי חיים רגילים. אמנם יש לי חברה כבר כמה שנים, ואני יכול בלי יותר מדי בעיות לדמיין את עצמי מאושר במע' יחסים לכל החיים עם בחורה, בית משפחה וכל השטויות הרגילות- אבל לא משנה מה, אני תמיד אדע שאני נמשך גם לבנים, ושאני משתייך לקהילה ההומולסבית. מה לעשות, אלו החיים שאני נולדתי אליהם.. אז צריך פשוט לקבל את זה. אני לא יודע אם אתה בי, או הומו בתהליכים של לקבל את עצמו או סטרייט בשלב בי קיוריוס- זה רק אתה (והזמן) תוכלו להחליט. אבל מה שחשוב בדרך- זה ההתמודדות עם ההתחלה והסוף של הודעה שלך: "יש לי בעיה.... ...אני לא רוצה להודות בזה." זו הבעיה היחידה- כי זו לא בעיה אם אתה בי או הומו או סטרייט. זו בעיה רק אם קשה לך לקבל את עצמך. לזה אני יכול רק להמליץ להרגע קצת עם ההתלבטות, להנות מכל יום שעובר, כל מה שאתה עושה.. ובסופו של דבר התשובה תמצא אותך, (כמו כל הדברים שקשה למצוא, ככל שמחפשים לא מוצאים. רק אחרי שמפסיקים לחפש מוצאים...) ואז יהיו לך 2 אפשרויות- לקבל, או לא. בתור משהו שיהיה איתך כל החיים.. אני ממליץ לקבל. ואז אולי תראה שזה לא נורא ובכל מקרה אפשר לחיות "חיים רגילים". ואפילו נחמד. ארז נ.ב. גם אני עד לא מזמן תמיד הרגשתי כלפי אנשים שאני נמשך אליהם שאני רוצה רק להתחבק ולהתנשק וכו'.. (ואז כשאני בתהליכי ביצוע מתעוררים רצונות נוספים..
).. אז אל תפסול דברים על הסף. יש לך הרבה זמן לבדוק בדיוק מה מעניין אותך ומה לא..

YugiBoy

New member
מעצבן שנגזר עליך

לחיות חיים שהם לא נחשבים "נורמאלים".... אפילו מי שיקבל אותך ואת בן זוגך, לא יתייחס אליכם כאל סתם עוד זוג.. אלה זוג הומואים, שהוא מקבל. תמיד להיות בולט \ מיוחד... מעורר תשומת לב. יש גם ייתרונות, אבל זה לא העיניין. למה כדי להביא ילד צריך לשלם כללל כךךךךךךךך הרבה כסף? נמאס... הייתי מעדיף לחיות בתחושה של פספוס מאשר בתחושה של רדיפה כלהחיים ... מצד שני, בגיל הזה (שלי ושלך) הדעה משתנה מידי יום

eviv

New member
כמה עצות

1. אל תילחץ אין לך למה. 2. אפילו שקשה לך להאמין שאתה הומו תקח את זה כאפשרות. 3. בתקופה הקרובה אל תתעסק עם הגדרות. תעשה מה שבא לך, רוצה נשים? תתחיל איתן... 4. אחרי תקופה מסויימת נראה לי שתיהיה יותר סגור על עצמך- האם אתה ביסקסואל, האם אתה הומו, סטרייט וכו' להיות שונה זה אכן מפחיד

במילה אחת: אופייני.

העובדה שאתה נמשך רק לבנים חתיכים מהשיכבה שלך - זאת האמת שלך! ... לרוב זה לא משתנה. אתה רוצה להתנשק עם בנות - זה הרצון שלך להיות בנורמה עם אישה, משפחה וילדים. הידידות הטובות שלך - הם החברות הכי טובות שלך, שהמקום הכי אינטימי שתגיע איתן כנראה, זה לקניון. זאת לפחות ההשערה שלי. אבל אולי בכל זאת כדאי שתנסה עם בת ? מקסימום אפילו תקיא אחר כך אבל תדע שניסית... לא הלך? תנסה את המין השני באיזשהו שלב אפילו אם יש בך את כל הפחד והגועל וכו וכו... אין הרבה מה לעשות. אחרת לא תהיה מאושר.

הצעה ממש טובה...../images/Emo23.gif

אוקיי אז לפני כמה זמן קרה לי משהו דומה... ואז דיברתי עם בנאדם ממש חכם שאמר לי משפט ממש חכם שדי שינה לי את הדעה והתפיסה "אל תיצוק את עצמך לתבנית ...אל תכלא את עצמך בכלוב... פשוט תחיה את החיים..." חוץ מזה יש עוד זמן מלא זמן עד שתגיע להחלטה סופית בינתיים תעשה מה בראש שלך.. לדוגמא..אתמול..שכבתי עם מישהי... ולפני חודש היה לי חבר פשוט חי חיים חופשיים

Mr Squirrel

New member
למה להגדיר?

מה אכפת לך, הומו, סטרייט תראה אשה הכי כוסית בעולם, באלך עליה? לך על זה. לא באלך מעבר לנשיקה? לא צריך. באלך על גבר? לך על זה. תעשה מה שבראש שלך, בלי להתקבע על דבר אחד מראש. אגב, למה שלא תוכל להקים משפחה בתור הומו?

למעלה