רציתי לפתוח שרשור..

nirte

New member
רציתי לפתוח שרשור..

ולא מצאתי נושא.. עד שלפתע יש לי רעיון!!!!!!!! אני שונא את הביצפר שלי, בגלל שמודיעים על מבחן שבוע מראש ובגלל שהוא מפגר כל כך והוא כל כך מתיימר להיות הכי טוב וכל כך מתיימר להיות ליברלי שפשוט אפשר להשתגעגעגעגעגעגעגעגע!!! המטרה של שרשור זה הוא לגלות למה אתם שונאים את הביצפר שלכם?

למה??? למה??? את באמת רוצה לדעת?

עירוני ג' אני צריכה להגיד עוד משהו?!
אז ככה... על כל שלוש פתקי הפרעה-איחור-תלבושת <תבחרו מה שבא לכם> נשארים שעה! פעם אחת השתחררתי והיה לי אישור, פשוט לא ביקשתי מהמורה שלי להשתחרר והיא השאירה אותי שעה אחרי הלימודים <היתי צריכה 4 שעות על כל השעות שהיו לי, אבל היא ויתרה לי> והיה לי אישור!!!!!!! בע..מה עוד??? המורים אוהבים לתת הערות כאילו בשביל זה משלמים להם. היום המורה שלי לתנ"ך <שתיחנק> צחקה על חברה בכיתתי על כך שרואים לה את ה"תחתונים הורודים". בעעע יש המון......

snowbunny

New member
הממ...

כי יש לי מורה מפגרת מעט (כן בטח...) למתמטיקה.... כי לומדים ביולוגיה (ביולוגיה זה בעע...)... כי יש לי מורה מתפרקת לפסקל... אבל יודעים משהו? אני דיי מיוחדת... יש לי גם שתיים-שלוש סיבות לחיות בשלום עם בי"ס... א. אני מציירת על הקירות (ועוד באישור המנהלת...) ב. בשביל לצייר , אני יוצאת משיעורים, שוב באישור המנהלת. ג. אני בוחרת מאיזה שיעורים לצאת, שוב באישור המנהלת. הממ.. אחרי חשיבה קלה, אני עדין לא חיה בשלום עם בי"ס... טוב נו.... רק עוד 3 שנים וחודשיים...

הכללים החדשים של שגיא המחנך.../images/Emo16.gif

פירוט בעוד כשעה בטופיק חדש.
ניר

DuNcS aLiEn

New member
מי אמר שאני שונאת את בית הספר ../images/Emo35.gif

אני לאאאאאאאאאאא סובלת אותו
למה
כי זה בית-ספר, עוד משהו צריך להגיד ???

nirte

New member
רוב האנשים חושבים ששנאה

זו מילה קשה מדי, אבל אני לא...

Snow Yte

New member
למה../images/Emo35.gif ככה../images/Emo26.gif

יש לי כיתה חרא... לא מגובשת, מפריעים בשיעורים (לא זה רע... אבל יש מידה...
)
ברוך - המנהל... חייב שהבצפר שלנו יהיה הכי טוב בעיר (מה שהוא לא... גם לא אומרים את זה עליו...)
הבצפר הכי קשה בעיר - כל חופשות אנחנו מקבלים מלא עבודות, יותר מכולם בבתי ספר אחרים בעיר
מרוב שמנסים לשפר את התלמידים החלשים, מזניחים את הפחות טובים... למשל, הכיתה שלי קיבלה ציונים גרועים בלשון, ואני קיבלתי ציון די גרוע, אז הייתי צריכה לעשות את המבחן שוב, עם כל הכיתה...
הצורה החיצונית שלו מגעילה, לא משקיעים אפילו טיפה ביופי, בקישוט... בלע..
אבל יש רק עוד חודש וחצי, ואז אני עוברת בצפר.....

HoNeY14

New member
אני כבר לא יכולה ללכת לאותו..../images/Emo94.gif

מקום כל יום
|אני אשתגע
אני מקווה שהתיכון יהיה יותר נורמלי...בסצפר שלי ממש מטומטם...
למשל בטקסים{נזכרת בהיום} עושים את אותם ריקודים כל פעם
יד למעלה, נופלים על הריצפה,הולכים אחורה,קדימה...

AnGeL DoLlY

New member
ל-מ-ה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אתה שואל למה
כי זה ביה"ס... כאילו
והנה פירוט הסי2ות...
בגלל המורים המעצבנים שמנחיתים עלינו כל שבוע 3 מבחנים...
גרררר
בגלל העונשים הקולקטיביים המעצבנים האלה
"בגלל אור אין הפסקה של 5 דקות"
בגלל המבחנים, הבחנים, העבודות והשיעורים- כ-מ-ו-ב-ן
בגלל המנהל הסנוב הזה שלנו... נכנס לכיתה (או לכל מקום אחר)- "נא לעמוד", "נא לשבת" מה הוא חושב שאנחנו
בגלל השעה המוקדמת שמעצבן להתעורר בה... והסיבה היחידה שבגללה אני עוד אוהבת ללכת לביה"ס היא שאני פוגשת שם את כל החברים...
מספיק פירטתי לך...

nirte

New member
סליחה באמת!!!

לא התכוונתי לעצבן אף אחד!!! אני מבין אותך..

למעלה