רציתי לפרסם פה אתר

leprechaun3

New member
רציתי לפרסם פה אתר

של בגדים במידות גדולות, שפרסמה ענת בפורום של שמנות ויפות: www.torrid.com אני לא יודעת מה איתכן, אבל הייתי הורגת כדי שיהיה אפשר להשיג שמלות כאלה בארץ!
וזה לא רק זה, אלא עצם ההתחשבות בזה שמידות גדולות באות בכל הגילאים - למשל חולצות עם הדפסי דובונים וכאלה דברים חמודים שהיו מקובלים כשאני הייתי בחטיבת ביניים ותיכון אבל כמובן שלא היו במידות שלי (וזה למרות שאז הייתי הרבה פחות שמנה).

Agnetta

New member
האמת היא שמגניב האתר הזה

אבל לא כל הדגמים שם הם משהו...קצת מצד אחד מיושנים ולא ממש עם מעוף. בגדול די שמרני, לא חושבת???

אני לא אגזים ואגיד שאניי אוהבת את

הכל אבל לפחות על 80% מהדברים שלהם הייתי משלמת גם את המחירים הלא זולים האלו. דברים באמת באמת יפים וממש לטעמי. בעיקר החולצות. דרך אגב מה זה מידות 12-26?

leprechaun3

New member
בקשר למידות

אני חייבת להודות שגם לי אין מושג מה הן אומרות. יש שם מין כזה דבר שמסביר עליהן - אם היקף החזה הוא ככה, אז המידה היא ככה וככה וכו'. אבל מה? זה באינצ'ים ככה שזה לא אומר לי כלום. אבל אני מניחה שאפשר לבדוק את זה. מה שמצא חן בעיני שם זה בעיקר השמלות - איפה יש שמלות כאלה פה למידות גדולות? זה ממש שמלות של אוסקר, שאני אמנם לא הייתי לובשת אותן לשום מקום (אין לי לאיפה) אבל אם היו פה טקסים כאלה שצריך לבוא בלבוש כזה, אז זה יפה שיש שמלות כאלה גם למידות הגדולות. זה שאנחנו שמנות לא אומר שאנחנו צריכות להסתפק בחליפות מכנסיים!

Agnetta

New member
אני אסביר בקשר למידות

מידות 16 זה מקביל ל 44 ו 26 מקביל ל54 אז מכאן יוצא שכל המידות בין 44-56 "מתאים לי" השנה עשו את קולקציית האביב גם כן לפי המידות האלה.

DREAM111

New member
אחלה אתר תודה לך על הקישור ותודה

לענתי שמצאת את האתר. אני מבטיחה לצרף את האתר כקישור קבוע פה בפורום.

אבישג25

New member
אתר מגניב אבל יותר מגניב הרעיון

מאשר הבגדים, והשמלות מיני הצמודות האלה, אני בעד קצת ביקורת עצמית....

לדעתי הן דווקא נראות אחלה

ואני גם חושבת שזה שעושים את הבגדים האלה במידות שלהן ונותנים להן את הלגיטמציה ללבוש את זה בטח עוזרת להערכה העצמית שלהן הרבה יותר משעונות ומתאים לי עוזרות לזו שלנו. שמלות זה נושא ממש קשה במידות גדולות בארץ בייחוד מאז הלכה לעולמה אריסטו שמט. אם הייתי יכולה לקנות בלי למדוד זה היה טוב אבל זה לא. אמנם חלק מהבגדים שם ממש צמודים ופחות מחמיאים אבל יש שם מספיק שמפצים על זה...

למעלה