רציתי לעשות סדר ולשאול.......

שיינה2

New member
רציתי לעשות סדר ולשאול.......

מי מכם רוכב בסגנון מערבי ומי בסגנון אנגלי? תושבותיכם לשאלה הזו יעזרו לי להבין מה קורה פה בפורום.....

שיינה2

New member
אני גם אשמח לדעת מה גרם לכם לבחור באותו סגנון

אממממממ, תיקון טעות הגהה: רשמתי בהודעה הקודמת "תושובותיכם" אבל כמובן שהתכוונתי ל"תשובותיכם", סתם הקלדה מהירה ולא מוצלחת....

dixie chick

New member
אני רוכבת ווסטרן

הסיבה לכך היא שכשהתחלתי קסם לי מאוד החופש והרוגע שהיה נדמה לי שקיימים בווסטרן זה היה נראה לי כמו החופש האולטימטיבי לעומת הג'קטים והטייץ של האינגלישים...

סוני DSCH1

New member
אני רוכבת ווסטרן

לא יודעת האמת שאני חושבת אולי לנסות גם איינגליש אבל נראה כבר

תםטםOHIO

New member
במקור דרסג' קפיצות,

באמצע היתה גיחה לווסטרן היום בעיקר דרסג' קלאסי וסיבולת.

jgut

New member
ואני התחלתי דווקא באנגליש

אבל תמיד ידעתי שאני מעדיפה ווסטרן

ווסטרן

ת'אמת...לא ניסיתי אינגליש. אבל התחברתי מהר מאוד לווסטרן, לסוסים שם, ולאנשים. אז למה לעבור?!

R E L 007

New member
ווסטרן..../images/Emo150.gif ובאותה הזדמנות.....

אממ לא נראה לי שמאז שהחלפתי ניק כתבתי פה אז אני אריאל ["פלפלת19"]

R E L 007

New member
אממ ווסטרן כי..

כשהייתי ממש קטנה הייתה לנו חווה ליד הבית שהייתה בזמנו חוות גידול... ופשוט משם הגעתי לחוות ווסטרן, ומאז אני מכורה..!
אני חושבת שאם הייתם שואלים אותי היום מה אני מעדיפה הייתי אומרת ווסטרן כי זה מה שאני מכירה ואוהבת..! זו רק דעתי...

ווסטרן

אם כי בהפסקה כרגע. בעבר הרחוק - דרסאז' (לפני כ-12 שנה). מה משך אותי לזה? וואלה. פשוט התחשק לי לחזור לרכב אחרי שהייתי בטיול סוסים בזמן טיול באירלנד. למה דווקא ווסטרן? כי בא לי לנסות משהו אחר

Ruf Lil RusGal

New member
ווסטרן

התחלתי בווסטרן ואף פעם לא ניסיתי אינגליש אפילו שיש לי חוות אינגליש [ג'וקי קלאב] 2 דקות מהבית.. אני הרבה יותר מתחברת לווסטרן זה נראה לי יותר כיף ופחות "התעללות" בסוס... בטח אנשי האינגליש חושבים בדיוק הפוך אז בבקשה לא לצרוח עלי ולא לתקוף אותי זאת רק דעתי...

machshusha

New member
בתור אחת שבעד הכל חייבת לשאול... את באמת חושב

ת שהעצירות החזקות האלה שכל הסוס מתקפל ומתגי המנוף למניהם יותר עדינים מדרסאז???באמת.... וד.א. חושבת שווסטרן זו רכיבה יפה בפני עצמה אבל בחייך....(אני באופן אישי גם בטיולים לא יכולה לעלות על אוכף ווסטרן...)

dixie chick

New member
מכשושה בבקשה לא להכנס פה לוויכוח הנצחי הזה..

את מוזמנת לפתוח לו דיון חדש או לחפש מעט בארכיון הפורום כדי למצוא מגוון רחב מאוד של וויכוחים כאלה..

machshusha

New member
התחלתי בחוות אינגליש,במשך 9 שנים הייתי קופצת,

ואז הגעתי לטל גורן ומאז אני דרסאז....אפשר להסביר למה משהו אחד אוהב צבע לבן ואחר כחול? אין לי סיבה מיוחדת....פשוט אוהבת לעבוד עם הסוס...

למעלה