רציתי לעניין אתכם

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
רציתי לעניין אתכם

בתשדיר ששמעתי כעת ברדיו על מחסני חשמל. מסתבר שהם מציעים היום ומחר מרתון מוצרי חשמל במחירים מיוחדים. שווה לבדוק

olli3

New member
מנהל
אני לא יודע אם אתה צוחק או לא

אבל לרגל הפתיחה של הסניף באשקלון (ליד בית הסוהר) הם באמת עשו היום מבצעים בשיתוף דרום 101.5

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
אני צוחק

אלוהים יודע מי החליט לבזות ככה את הרשת עם תשדירים שחופרים במוח וגורמים לעשות הכל חוץ מלגשת לסניף הקרוב. מה שכן, יש מרוויח אחד עיקרי והוא הרדיו האיזורי

olli3

New member
מנהל
רק הרדיו האזורי?

גם קול ישראל בצלחת (יש גם תשדירים ברק"ע וברשת ד' ויכול להיות שגם בא-שמס). העיתונות מפוצצת תמידית במבצעי מחסני חשמל (ישראל היום ועיתוני הסופ"ש של ידיעות ומעריב - לא יודע לגבי כל השבוע). אבל בדבר אחד אני חושב שאתה טועה. לפחות כאן בבאר שבע החנות תמיד מלאה וזה לא שאין אלטרנטיבות צמודות לה. מחסני חשמל בבאר שבע ממוקמים בלב מרכזי המסחר הגדולים, מרכז ביג, הוואן פלאזה, שדרת שבעת הכוכבים הנבנית (שכולם גובלים האחד בשני) ועוד נספחים שצמודים למרכזי הקניות האלו. והחנות הזאת כל הזמן מלאה, כל הזמן. ובארשבעים ובכלל דרומיים הם עם שקונה והמון. החיים כאן זולים יותר, גם רווחים לא חסר, אז מה נעשה עם הכסף אם לא נקנה דברים? אני לא יודע איך חנויות הרשת פעילות בשאר הארץ אבל בבאר שבע כל הזמן מלא יחסית לחנויות חשמל אחרות. שמע היום באשקלון הם פתחו במבצעים, אחד מהם ששמעתי בזמן השידור ב101.5 היה ש100 הראשונים שמגיעים לחנות ואומרים שבאו מהרדיו זכאים לרכוש (ללא תנאי רכישה נוספים בחנות) רמקולים למחשב של פנסוניק ב9:90 ש"ח במקום 150. אני לא יודע על אלו רמקולים מדובר, בדר"כ זה הסוג הפשוט שבעיני זה פשע לשמוע דבר מה דרכם אבל אמרו פנסוניק אז אני מאמין שזה משהו עם קצת יותר סאונד נורמלי. לא שמעתי מבצעים נוספים (המרצה חזר לדבר על עניין שכדאי להקשיב פשוט), כך שלא אוכל להגיד אם שאר הדברים היו שטויות או שהיה משהו משמעותי. אני עוד זוכר את הפרסומות הראשונות שלהם, המחיר נמוך מידי > קול של בחורה - יותר נמוך.. ואז בקול נמוך יותר הסלוגן יחד עם טובה או כלי נשיפה בסי אחר. מאז רק היום ורק במחסני חשמל עד השעה 10 מבצעים, כפל הנחות, כפל מבצעים ותשלומים שווים... את זה כל ישראלי מכיר ואף אחד לא טורח להכניס את זה למח שלו, זה מסתנן מיידית. אבל עדיין אני חושב שהתודעה של הרשת הזאת נכנסה לכל מח ומח של תושב ישראל כך שמטחינת המח הזאת יצא שכאנשים חושבים על רכישת מוצר חשמלי מיד קופץ להם במח מחסני חשמל. כשם שאנשים חושבים על אוטובוס ומיד עולה להם אגד או דן במרכז למרות שמלא קווים כבר לא בפעילות אגד או דן. ככה זה והרשת הזאת עלתה על שיטה זולה לשטיפת מח, מבחינת פרסום זה אולי נשמע רע אבל זה עושה את העבודה ועושה אותה בצורה הזולה ביותר שאפשר לפרסם. כך אני חושב לפחות.

הם אלופי ההארד סייל בשיטה הכי אמריקאית

שיש. בענף החשמל יש לזה תוצאות מדהימות.

זה באמת מוזר כל שיטת השיווק שלהם

אבל כנראה הם יודעים מה הם עושים והתוצאות של פדיון המכירות מוכיחות שהפרסום שלהם עובד.

אבל הלוקיישן של החנות

תוכן ההודעה הזו לא קשור לפורום, אבל כן קשור לשרשור... מישהו בעיריית אשקלון לא חשב על זה שרשת כל כך גדולה , יוצאת בקמפיין כל כך אגרסיבי, על חנות שנפתחת בעיר ומדגישה מכל המקומות המוכרים באזור התעשיה הצפוני (שהוא לא כזה גדול) דווקא את בית הסוהר? מהפרסום משתמע שמה שיש באשקלון זהבית חולים שבנוי על בית קברות, בית סוהר וסניף של מחסני חשמל. בתור אשקלונית מלידה כואב לי שככה משווקים את העיר שלי. ולכל המלעיזים שכרגע משחיזים את המקלדת, תתפלאו, אמנם אשקלון היא לא תל אביב, אבל בהחלט לא חסר בה כלום.

olli3

New member
מנהל
הבית סוהר הזה גם ככה מתפרק

זה בית סוהר מימי המנד"ט הבריטי. אני לא אפרט על מה ואיך הוא בנוי אבל אם כזה חשוב לך לדעת, אין שם אנשים כבדים. זה שהוא תקוע בתוך העיר זה כבר בעיה אחרת. אני לא חושב שיש בעיה עם המונח בית סוהר בכלל. אנשים משלמים את חובם לחברה/מדינה בזה שהם מרצים את עונשם בבית הסוהר. מה בדיוק הבעיה בכך? עדיף שהם יסתובבו בחוץ? לגבי הפרטנות של העניין, אשקלון היא לא עיר של בתי קברות, בית סוהר ומחסני חשמל. מספיק כל החיילים שבאים לבלות בכפר הנופש וגם מתגנבים החוצה למרינה כדי לבלות עוד. מספיק הפארק הדרומי שהפלא ופלא השנה היה מפוצץ בעצמאות. זה שבקד"מ אמרו כך: למתקשים להגיע, אנחנו נמצאים באיזור התעשייה הצפוני, קרוב לקניון חוצות בכיכר שליד בית הסוהר. אני לא חושב שזאת בעיה בכלל. לא יעזור שום דבר להגיד לאנשים מהמרכז שבאר שבע למשל היא לא עיר של גמלים ושאנחנו לא קופצים לאילת כל סופ"ש כי זה קרוב. הם בכלל מתפלאים שת"א נמצאת במרחק נסיעה של שעה ברכב פרטי ושעה ורבע באוטובוס (הרכבת יותר איטית). ולך תסביר לשאר האנשים שאין כאן רק בית חולים ענק ואוניברסיטה ענקית עוד יותר שמשתרעים על גודל של שכונה אחת שלמה. לך תסביר להם שזאת העיר הכי גדולה בשטחה (לא תושבים) אחרי ירושלים. ושעדיין לא פקוק לנו :) הרי אפילו הסטודנטים כאן בעיר מכירים כמה דברים, הדרך יציאה צפונה והדרך שמובילה למרכזית ולקניון הנגב (שזה אותו כביש בעצם - שדרות רגר). הם אומרים שאין מסעדות אך מעולם לא פקדו את העיר העתיקה או את מרכזי הקניות והבילוי החדשים. למה? כי יש מסעדות סטונדטיאלות מסביב לאונ' אז הם לא טורחים לבדוק רחוק יותר ומתלוננים שאלו לא באמת מסעדות או פאבים/בארים. לגבי העניין הרדיופוני, תחנה איזורית עדיין משרתת את האיזור שלה ואנשים שנוסעים בדרכה של תחנה איזורית כזאת או אחרת והם אינם מכירים אותה לא ממש יחפשו משהו חוץ מגלגל"צ. אני מאמין שאת יודעת שלא משנה כמה פעמים בלב המדינה אומרים 91 FM ו93.3 בשעה, אנשים עדיין נוסעים, מגיעים לאיזור מחלף אשדוד, מקבלים שיבושי קליטה ולא מנסים לעבור ל93.3 כי הם פשוט לא מכירים את התדר. כי הם מכירים מה שנמצא באיזור שלהם. כך שהמעט שעוד התכוונו על השידור הזה ושמעו ליד בית הסוהר בטח גם ככה סיננו את זה מהמח שלהם כפי שהם מסננים כל מידע שנזרק להם למח ולא מעניין אותם ממש. אנשים ובעיקר ישראלים מקובעים במה שאמרו להם, לא באים לבדוק בעצמם, לא מנסים אפילו. אומרים להם שבבאר שבע יש חול וגמלים והם מאמינים, באים לכאן לחפש גמלים. לך תסביר להם שאין גמלים, שיש לבדאווים ושיצאו מב"ש בעיקר לכיוון דרום ותוך כמה דקות הם יחזו בגמלים. אבל גמלים בתוך ב"ש? נתקלתי באנשים שאמרו בטח בשוק הבדוואי יש, הם בכלל לא חשבו שרוב השוק הוא בכלל שוק בגדים ושאותם סוחרים משוק רמלה לוד באים גם לשוק הבדאווי. אנשים חושבים וימשיכו לחשוב על אשקלון כעיר של כפר הנופש לחיילים, תחנת כח מזהמת ועל זפת בחוף הים סביר להניח מי שלא שכח מזה וחושב שזה עדיין קיים ויש כאלו, נתקלתי בהם. אנשים לא יודעים שיש מרינה, אנשים גם לא יודעים שיש מרינה באשדוד למשל. מבחינת רב הארץ אשקלון היא עיר סתמית כזאת שמעל הכל חוטפת קסאמים פה ושם. הבית סוהר באמת שלא מעניין אף אחד, קיימים מספיק כאלו בערים אחרות ואני לא מדבר על רמלה-לוד. יש גם לא מעט בתי מעצר שהם בתי כלא לכל דבר.

אשקלון אחלה עיר שבעולם אבל המיקום מתאים

בין כה וכה כולנו חיים בכלא של כרטיסי אשראי וצריכה ללא גבולות. כתב האישום שלנו הוא פירוט החשבון שמגיע בסוף החודש.

olli3

New member
מנהל
היי, אל תכליל

לא השתמשתי באשראי או משכתי מזומן מזה חצי שנה כבר. אני גאה להיות תושב ישראל אשר הינו גם סטודנט המכניס יותר מאשר הוא מוציא בלי צורך להשתמש באשראי או משיכת כספים מהבנק. ולמען הסר ספק, אני חי לבד, ללא עזרה משפחתית כלשהי - לא פיננסית, לא תזונתית ולא כל דבר אחר. והכי חשוב אני חי טוב :) ונראה לי שהתחביר שלך קצת התפקשש, חסר קצת במשפט של כותרת ההודעה.

למעלה