רק הרדיו האזורי?
גם קול ישראל בצלחת (יש גם תשדירים ברק"ע וברשת ד' ויכול להיות שגם בא-שמס). העיתונות מפוצצת תמידית במבצעי מחסני חשמל (ישראל היום ועיתוני הסופ"ש של ידיעות ומעריב - לא יודע לגבי כל השבוע). אבל בדבר אחד אני חושב שאתה טועה. לפחות כאן בבאר שבע החנות תמיד מלאה וזה לא שאין אלטרנטיבות צמודות לה. מחסני חשמל בבאר שבע ממוקמים בלב מרכזי המסחר הגדולים, מרכז ביג, הוואן פלאזה, שדרת שבעת הכוכבים הנבנית (שכולם גובלים האחד בשני) ועוד נספחים שצמודים למרכזי הקניות האלו. והחנות הזאת כל הזמן מלאה, כל הזמן. ובארשבעים ובכלל דרומיים הם עם שקונה והמון. החיים כאן זולים יותר, גם רווחים לא חסר, אז מה נעשה עם הכסף אם לא נקנה דברים? אני לא יודע איך חנויות הרשת פעילות בשאר הארץ אבל בבאר שבע כל הזמן מלא יחסית לחנויות חשמל אחרות. שמע היום באשקלון הם פתחו במבצעים, אחד מהם ששמעתי בזמן השידור ב101.5 היה ש100 הראשונים שמגיעים לחנות ואומרים שבאו מהרדיו זכאים לרכוש (ללא תנאי רכישה נוספים בחנות) רמקולים למחשב של פנסוניק ב9:90 ש"ח במקום 150. אני לא יודע על אלו רמקולים מדובר, בדר"כ זה הסוג הפשוט שבעיני זה פשע לשמוע דבר מה דרכם אבל אמרו פנסוניק אז אני מאמין שזה משהו עם קצת יותר סאונד נורמלי. לא שמעתי מבצעים נוספים (המרצה חזר לדבר על עניין שכדאי להקשיב פשוט), כך שלא אוכל להגיד אם שאר הדברים היו שטויות או שהיה משהו משמעותי. אני עוד זוכר את הפרסומות הראשונות שלהם, המחיר נמוך מידי > קול של בחורה - יותר נמוך.. ואז בקול נמוך יותר הסלוגן יחד עם טובה או כלי נשיפה בסי אחר. מאז רק היום ורק במחסני חשמל עד השעה 10 מבצעים, כפל הנחות, כפל מבצעים ותשלומים שווים... את זה כל ישראלי מכיר ואף אחד לא טורח להכניס את זה למח שלו, זה מסתנן מיידית. אבל עדיין אני חושב שהתודעה של הרשת הזאת נכנסה לכל מח ומח של תושב ישראל כך שמטחינת המח הזאת יצא שכאנשים חושבים על רכישת מוצר חשמלי מיד קופץ להם במח מחסני חשמל. כשם שאנשים חושבים על אוטובוס ומיד עולה להם אגד או דן במרכז למרות שמלא קווים כבר לא בפעילות אגד או דן. ככה זה והרשת הזאת עלתה על שיטה זולה לשטיפת מח, מבחינת פרסום זה אולי נשמע רע אבל זה עושה את העבודה ועושה אותה בצורה הזולה ביותר שאפשר לפרסם. כך אני חושב לפחות.