רציתי לעדכן..

sivic10

New member
רציתי לעדכן..

היי בנות היום עשו לי אולטראסאונד בבית חולים כרמל בחיפה. מה שראו זה ציסטות בשחלה והדבקויות בדוגלס..כמו שכבר ידעתי לפי הכאבים שהיו לי במקומות האלה. בכל אופן, הרופאה שם נראתה די מבינה בתחום ואמרה לי שהאופציה האחרונה שלנו תהיה ניתוח. כיוון שאני לא יכולה כרגע ליטול גלולות (אני עוד בודקת עניין של קרישיות יתר בדם) היא אמרה שאולי יתנו לי כדורים שנותנים בד"כ לנשים מניקות. ממה שהבנתי זה כדורים שמדכאים את האסטרוגן לגמרי ואז לא נוצרת רירית במהלך החודש בכלל (כמו גלולות רק הפרוגסטרון שולט). מישהי מכירה כזה טיפול? נשמע לכן הגיוני כל הסיפור? אשמח לשמוע חוות דעת. (כרגע אני לא סובלת מכאבים, הייתי בטוחה שאני אצא מהבדיקה עם חדשות טובות אבל..התבדתי)

היי מקצת שיטוט ובדיקה ....

הכדורים נקראים " פֶמוּלֶן" . כמו הגלולות לוקחים אותם ללא הפסקה בין חפיסה לחפיסה. צריך להקפיד לקחת אותם בכול יום באותה השעה, אחרת זה לא "עובד". בזמן שאת לוקחת את הכדורים את לא אמורה לקבל מחזור בכלל, למרות שלפעמים יכול להופיע דימום, ואז ההמלצה היא להמשיך לקחת אותם למרות הדימום. אם זה נשמע הגיוני לא יודעת להגיד לך. העובדה שיש כזה דבר. אולי שווה להתייעץ עם עוד רופא

lee E

New member
לגבי הפמולן

קיבלתי אותם לאחר הלידה של סהר בסורוקה והרופא שלי נורא כעס, טען שאסור לתת אותם לנשים עם אנדו'. תבדקי טוב טוב את הנושא. הן לא מונעות הידבקויות או ביוץ אלא רק יוצרות איזושהיא שכבה בתוך הרחם למניעת קליטת עוברים.

בלגן2

New member
לי אמרו אותו הדבר בתה"ש

כשבאתי אחרי הלידה של נעה לפני 4 חודשים. ד"ר משיח אמר שהן טובות להנקה ולא טובות לאנדו

גל 4

New member
או קיי... הלם...../images/Emo2.gif../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif

לקחתי סרזט תקופה ארוכה בידיעה שזו גלולה רגילה לכל דבר ועכשיו אני רק שומעת .... בואינג - את יכולה להרחיב לגבי הסרזט?? האם יש לכך השלכות לגבי הריון עכשיו... בטח שאלה מטומטמת... אני לא לוקחת כבר תקופה... תודה מותק.

sivic10

New member
וואו, תודה..

מזל שאתן אומרות לי..אין לי כח לעוד טיפולים כושלים. אני בהחלט אתייעץ עם עוד רופא. האמת שאני מנסה לתפוס כבר הרבה זמן את המרפאה בתה"ש וכל הזמן תפוס שם אבל אני לא מתייאשת. תודה לכולן על התגובות

למעלה