רציתי לעדכן
שבהמשך לשרשור הקודם, החג דווקא למזלי עובר סבבה.
עשיתי המון מאמצים כדי שאני לא אתקע בבית כל החג וזה השתלם. אני מיום שלישי עד עכשיו דווקא ביליתי די יפה הייתי אומרת. בשלישי היה בבי"ס שאני עובדת בו פורימון וגם התחפשתי ואח"כ בערב יצאתי עם מישהו שהכרתי בפייסבוק, היה ממש נחמד.
למחרת ביום רביעי, הלכתי עם חברה שלי לבר ( זאת שאמרתי שלא אוהבת מסיבות, אבל ברור שאעדיף ללכת איתה ולא להיות בבית בערב חג כי זה מדכא אותי לשבת בבית במקום לחגוג) ואח"כ שוב התראתי עם הבחור שהייתי איתו יום קודם.
אתמול הייתי במסיבה שממש רציתי ללכת אליה עם איזה בחור נוסף שהכרתי באתר הכרויות ואמרנו שניפגש אבל הוא היה ממש יבש במסיבה ובקושי רקד ולא נראה לי שאחרי אתמול נדבר יותר, אבל לשמחתי יצא לי להכיר במסיבה מישהו שממש בראש שלי וזורם ואוהב מסיבות ( ומבין השלושה בחורים שהזכרתי, נראה לי שאיתו יהיה לי הכי הרבה פוטנציאל להיות בקשר) והיום הייתי איתו במסיבת רחוב ברוטשילד. היה גם ממש נחמד והכרתי שם גם בחורה ממש נחמדה שגם נמצאת במצב שלי פחות או יותר, שהיא רוצה לעשות דברים שאנשים שקרובים אליה לא אוהבים (הבן זוג והחברות שלה) וממש משמיים נפלנו אחת על השנייה ואמרנו שנשמור על קשר. גם הצטלמנו שם והיו מלא אנשים מחופשים, היה ממש כיף.
זהו עד כאן. כנראה שכשבאמת רוצים משהו, משיגים אותו וזה ממש משמח אותי. בכל מקרה, ההצעה שרשמתי בשרשור הקודם עדיין בתוקף, למי שנמצא במצב שלי ורוצה לשנות אותו.
שיהיה לכולכם חג פורים שמח!